SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10588)

Abdullah DuMaN 21.03.2007 15:43

-->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR

TAMAMEN KAPANMASI İYİ OLURDU AMA BİLET FİYATLARINADA YANSIYACAĞI İÇİN MAÇA GELEN AZALIRDI BÖLE İYİ OLMUŞ

serhankaburcuk 21.03.2007 17:05

--->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eğer yeni bir stat yapılacaksa iyi bir fikir ama yapılmayacaksa stadyumun tamamının kapatılması gayet iyi olurdu.İnşallah yeni stat yapımı lafta kalmaz...[/COLOR][/FONT][/B]

_bling_lady- 21.03.2007 19:33

[B]ya bende anlamiyorum bayewrn münchenin stadinin maaliyeti bille okadfar tutmadi [COLOR="Red"][U]nasil 17trilyon oluyrormus?[/U][/COLOR]
insallah verillen sözler tutulur ve sivassporumuza yakisan bir stadium yapiliz,ama benim hic inanasim gelmiyor[/B]

serkankeskin 21.03.2007 20:16

sadece maraton trübünün üzerinin kapatılması doğru karar hatta stadın büyütülmesine verilen parayla yeni bir stad yapılabilirdi ilk önce iki tane büyük trübün yapılır daha sonra paramız oldukça veya ihtiyaç duyuldukça kale arkalarını yapardık böylece hem büyük hemde güzel bir stadımız olurdu

PRoFeSSioNaL 22.03.2007 09:52

Yeni bir stad neden olmasın olur bence
..................

SenSetik 22.03.2007 10:07

palavra yeni syad falan yapılmaz.tadilat yapılana kadar ne çektik yav.kimi kandıryor bunlar

Hayatcoqqberbat 22.03.2007 10:07

bence biraz kayseri zihniyetinde düşünmek lazım adamlar bizim şehrimizin yanı başımızda stadlarını sattılar şimdi stat alanı alışveriş merkezi olacak o parayla hem çok lüx bir stat yaptırıyorlar hemde kasalarına para girdi yani ceplerinden tek kuruş çıkmadan muazzam bir stada sahip olacaklar. biz hala 17 trilyona stadımı kapatalı yksa yeni statmı yapalım derdindeyiz. anlamadımki

mesut_koçak_58 22.03.2007 10:12

:YENI STAD BENCE IYI OLUR AMA ...

BOUN 22.03.2007 11:46

Stadın üzeri kısmen veya tamamen kapatılsın farketmez, ben herzaman için yeni bir stad yapılmasından yanayım.

Burda vurgulamak istediğim husus ise şu: Eğer Sayın Valimiz stadın üzerinin tamamen kapatılmasına yeni stadın inşasında o kaynağın kullanımı için karşı çıkıyorsa, üzerine yeni stadın yapılması yükümlülüğünü de alıyor demektir.

Umarım verilen sözler ve kurulan hayaller boşa çıkmaz.

Ayrıca bu süreçte benim fikrim, Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener görev başındayken ve elinde geniş yetkiler bulunurken bir an evvel bu projenin hayata geçirilmesi için gayret etmek gerekir. Sayın Valimizin, Sayın Mecnun Odyakmaz'ın ve yönetimin bu konuda ekstra gayret göstermeleri ve enerji harcamaları gerekir.

Kısaca Sayın Valimiz eğer yeni stad yapımı hakkında böyle bir düşünceye sahipse onu eyleme dökme konusunda adım atmalıdır. Eğer bahsi geçen fikirler zamana ve soğumaya bırakılırsa biz de en fazla hep beraber birer bardak soğuk su içeriz!...

Toprağım Sivas 22.03.2007 14:44

Selam ve saygılar. Ben kayseri'de işim dolayısıyla bulunuyorum ce Sivaslıyım, Sivas aşığıyım. Stad konusunda Kayseri'ye gıptayla bakıyorum. Kayseri 30 Bin kişilik stadını, şehir merkezinde ve eski, yıpranmış olması nedenleriyle Stadın yerini yıkma kararı alarak, 32 Bin kişilik modern bir stadın inşatına başladı bile ve yeni stad Aralık 2007 de açılacak, bu kadar kısa zamanda. Kayseri'nin bu cesur kararlarını alan Belediye Başkanını ve Kayseri'ye yatırım yapan zengin işadamlarını kıskanmak elde değil ve kıskanıyorum da. Malesef Sivas' ımıza böyle CESUR kararlar alacak Belediye başkanları,zengin işadamlarımız ve yöneticilerimiz ne geldi ne nede gelecek, malesef durum böyle.Türkiye' nin ortasında ki Kayseri'yi Kayseri yapan, memleketlerine yatırım yapmayan Bizim gibi Kayseri'nin çevresindeki vilayetlerin bir eseri, Kayseri, Bizim için bir Almanya sanki. Neden bizler yapamıyoruz, Neden Fuar ımızın temeli yeni atılıyor, çok geri kaldık çok. İnşallah bu yeni STAD projesi de hayal olmaz, Yapılabiliyorsa 40 Bin kişilik olsun, dolmaz diye düşünenler ileri görüşlü olamaz, Kayseri'nin her yoluna uçak inecek kadar genişliği var, ama uçak mı iniyor, sen yapabildiğinin en güzelini yap. CESUR KARARLAR ALAN HERKESİN YANINDAYIZ, HAYIR SEVER İŞADAMLARIMIZIN YARDIMLARIYLA İNŞALLAH SİVASIMIZ DA KALKINIR, BÜYÜK BİR ŞEHİR OLUP.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11.