![]() |
[quote=blacksky]Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...[/quote]
[size=7][b][i]Doğru söylüyorsun biraz zamana ihtiyacımız var...[/i][/b][/size] |
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
sonuna kadar katılıyorum. biz sivasspor taraftarıyız, kimse bizi başka takımla kıyaslayamaz. |
Yaw bu kadarmı kendimize güvenemiyoruz. Bu zihniyette olan varsa demek ki, yakında süper ligde hırçınlıkta ve saha kapanmasında çok ses getiririz..
|
[b]bize hersey yakisir[/b] ama gercekci olalim
Tel örgü sart :!: |
AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..
|
[quote=1967_DERNEK_MUSTAFA]AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..[/quote]
[size=6][b][i]Abi haklısınızda Sivasın bu süreç için biraz zamana ihtiyacı var.Yoksa bizim insanımız medenidir.Ve tel örgülerin gerçektende kalkması gerekir.Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yaparız.Ama densizin biri çıkar sahaya girer Sivas bunun faturasını ağır öder.. HERŞEYİ ZAMANA BIRAKMA LAZIM.... EĞİTİMDE ŞART...[/i][/b][/size] |
[size=7][color=red][b][i]............ŞİMDİ DAHA ÖNEMLİ DÜŞÜNCELER VAR EN ÖNEMLİSİ TRANSFERLER TEL ÖRGÜLER ASLINDA OLMASI GEREKEN BİR ŞEY ZAMANI DEĞİL BENCE YENİ STAD PROJESİNDE NORMAL TELİN ÜSTÜNE BR TEL DAHA EKLENMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR.AYRICA BU SENE KOLTUKTA KONACAK STADA O KOLTUKLAR YERİNDE KALSINDA TEK TEL ÖRGÜ OLSUN STADYUMDA.BU SENE SİVASSPOR HAVADAN SUDAN SEBEPLERDEN CEZA YEDİ FEDERASYON BİZİ BEKLİYOR SAHAYA BİR ŞEY ATSINLARDA SAHALARININ KAPATALIM DİYE TEL ÖRGÜ KALKMASIN BU KAMPANYA DA BENİM OYUM TEL ÖRGÜDEN YANA ÇÜNKÜ ÇOK CANIMIZ YANDI ZAMANINDA...BIRAKINDA TEL ÖRGÜLER STADDA KALSIN ..........[/i][/b][/color][/size]
|
BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.
NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM.... |
[quote=izmirliyigido]BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.
NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....[/quote] [size=6][b]Aynen katılıyorum. İlk başlangıç çok önemli. Nasıl başlarsa öyle gider !.[/b][/size] |
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04. |