![]() |
[b]İmparator geldi...Adalet yerini buldu..Milli takım gerçek hocasını buldu inşallah FATİH HOCA İLE ALMANYA KAPILARINI SONUNA KADAR ARALAYACAĞIZ...[/b]
|
Fatih Terim, bir gerçeği, daha ortaya koydu.
Teknik ve taktik açıdan takımı hazırlamanın yeterli olmayıp, moral ve motivasyonunda sporcular üzerinde ne kadar etkili olduğunu gözler önüne serdi. İnanan ve kendine güvenen sporcuların hedefe ulaşması daha kolay oluyor. Hocanın Sporcular üzerindeki bu olumlu etkiside başarıyı getiriyor. Bu inanç ve azimle Fatih Terim ve ekibinin eleme maçı ve 2006 Dünya Kupasındada başarılı olacaklarına inanıyorum. |
fatih terım super hoca bu takımı ıyı motive ediyor 2006 kesın gıdıcez
fatıh terıme öneri : hayrettını milli takıma alırsan sevınırım !!! cunku ümitden daha ıyı olucak hızlı ve hırslı sol ayak umıt sag ayak orta yapamıyor umıt hayrettın sol da super oynar bu sene sonunda zaten hayrettın 3 buyuklerden bırını gıdıcekkkk |
Benim için fatih ahmet mehmet farketmez kim gelirse gelsin milli takımımız dünya kupasında başarılı olsun isterse WERNER LORANT bile gelse olur gerçi hocamızı bırakmayız ama başarılı olucaksa onunada destekleriz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..... |
-->: VE FATIH TERIM GELDI !!!
[B]Son mesaj 2005 te atilmis 2 yil gecti aradan....
Ersun yanal gitti Terim geldi de noldu ?? Dunya kupasina gidemedik.... Sirada Avrupa sampiyonasi var ona da gidemeyecegiz:( Tabi Terim istifa etmedikce... Fatih TErim in kalitesine lafim yok. Galatasaray a o basarilari yasatan da kendisidir ama bi yere kadar... Herkesin zirve yaptigi taban yaptigi anlar vardir hayatta.. Terim yukseldi ve simdi de maalesef en kotu duzeyinde.... Kendisine hizmetleri icin tesekkur ediyorum ve TERIM ISTIFAAAA diyorum....[/B] [B] Norvec i yenmek icin tek caremiz yeni bir kadro yeni bir hoca...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |