![]() |
--->: SERVET ASLAN GİBİ..
bülent uygunda gol kralı olduğunda adnan polat ayartmaya çalıştı kendini sivassporda buldu ve de başarılı servet koç gibi mal pazarına çıkarsa o kurban olur gider gidecekse yurt dışına gitsin orda kurban kesme geleniği yok hayatını garantiye alır hiç olmazsa
|
boş verin yigidolar 1 servet gider 1o servet gelir
benim anlamadıgım bu işten sivas bişey alamayacakmı fenere bu yapılırmı sana adam futbolcu veriyo sen gidip ezeli rakibine veriyosun zamanında sözleşme bari imzalasaydın şimdi bedava gitmezdi |
-->: SERVET ASLAN GİBİ..
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Belesci Adnan servetten söz aldim imzayi sonraya biraktik servet sözünün adami ben güveniyorum diyor.Sana kimse güvenmiyor Belesci !!! Fenerbahce serveti bize bedavaya verdis satilacaksa ilk önce Fenerbahce olmali Süperligde bize en yakin büyük takim Fenerbahce , kadroda kendine sans bulamayan iyi bir kac futbolcuyu alma imkanimiz olur .Her sey karsiliklidir Baskan Mecnun odyakmazin Fenerbahcede ayri bir yeri var .Gs ve BJK Sivasspora asla yakin degil ,onlarin süperligdeki destekledikleri takimlar belli. !!!!!! GS. Altan ve Volkani bize vermediler ne cabuk unutuldu ......[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]servet için hayırlı olsun dedikodular sonunda son buldu[/B]
|
galatasaray taraftarı servetle fenerdeyken hele ukrayna macı sonrası dalga gecmeye basladılardı gecmişinde fenerbahce olan bu futbolcuyu bakalım nasıl barındıracaklar bide servet 3 büyüklerde oynayamaz ancak adanolu kuluplerinde oynar
|
[B]servetin sezon sonunda sivastan ayrilacagi icin cook üzgünüm:(ama onun hakkinda hayirlisi neyse o olsun.saten belliydi servetin sezon sonunda ayrilacagi!![/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]HAYIRLISI DIYELIM SEZON BITIMDE BELLI OLUR.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
bari karsiliginda baska bir oyuncu verselerrr
|
servet kendi için en iyisi avrupaya gitmesi yada bizde kalması olur 3 buyuklerde harcanır
|
SERVET GS İLE ANLAŞTI PEKİ SİVASSPOR BU TRANSFERDEN NE KADAR PARA KAZANACAK ? BİLEN VARMı?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |