SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11074)

hancer58 29.04.2007 18:01

--->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

bjk taraftarları gidin bjk nın sitesinde ucurun kartalı burası sivasın sitesi. sevinenler yakışmıyosunuz sivasın sitesine. iddiamız olsada olmasada bu yapılan ********iktir. siz bu ********liğe sivasın hakkının yenilmesine seviniyosunuz. bizi ne fener ne bjk ne de gs ilgilendirir. ama maalesef onların çıkarı için olan yine bize oldu sizde buna sevindiniz helal olsun

Besyo_cu 29.04.2007 18:03

Evet iddiamız yok ama iyi oynamak zorundayız cünkü oyuncularımız kendılerını ancak böyle maclarda göstere bilirler.... yenmek yada yenılmek bu saatten sonra önemli değil ama iyi oynmak gerek dediğim gibi oyuncularımızın parası artsın dieee..........

Tabi anlıyana....

AYDIN1985 29.04.2007 18:19

BIZIM EN BÜYÜK HATAMIZ, BÜYÜK TAKIMLARA KARSI OYNADIGIMIZ GIBI, KÜCÜK TAKIMLARA KARSI OYNAYAMIYORUZ, SUCUMUZ BU KADAR PUANI KÜCÜK TAKIMLARA KARSI KAYIP ETMEKTIR. TAMAM BEN BESIKTASLI DEGILIM AMA FENERBAHCENIN SAMPIYON OLMASINI DA ISTEMEM. MACI KAYIP ETTIGIMIZ ICIN COK ÜZGÜNÜM, KESKE KAZANSAYDIK. MACI AKSAM MUTLAKA IZLEYECEGIM, BAKALIM BU OFSAYT LARI GÖSTERECEKLERMI VE NE YORUM YAPACAKLAR. BIRDE SU 90. DAKIKADA BALILININ SARI KART GÖRMESI, BU ADAM SALAKMI? ZANLEDERSEN KENDINI CEZALI DURUMA DÜSTÜ VE BÖYLECE TAKIMI ZORA SOKMUS OLDU, BENCE BALILI´YE SIVASSPOR KULÜBÜNDEN CEZA KESILMESI LAZIM.

tur_58 29.04.2007 18:22

SALAKLAR SON DAKİKADA GOL YEDİLER ...

sivaslıavukat 29.04.2007 18:23

-->: --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

[QUOTE=serserilerin_prensi;213838]katılıyorum sana iyi oldu bende beşiktaşlıyım sivas uefa ya gidemez bunu çıkarın aklınızdan paramız yok ya en başda ....[/QUOTE]

Çıkar cebinden para ver o zaman. Önce siz değil biz olmayı dene , beceremiyorsan da gölge etme başka ihsan istemez.

mzfb_huseyin58 29.04.2007 18:28

yazıklaar olsun bu hakeme resmen 3 puanı çaldı bjk ye hediye etti resmen katledildik

besiktas58 29.04.2007 18:31

arkadaslar bjk li arkadaslar yazmis ya iyi oldu diye ben yorumluyorum

gecen sene bide ilk macta herkes sivasi tutmustur benim gibi

ama simdik sivasin hedefi de yok rahatiz yani ondan arkadaslar da benim gibi bjk yi tutmuslardir
sünkü bjk da sivas gibi benim bir takimim

Kokomo 29.04.2007 18:36

Bülent UYGUN - ona buna çamur atacağına önce kendi işini nasıl yapacağını iyi öğren ! Resmen Başiktaş'a maçı sen sattın ! 4 dk. uzatma gostermişler be adam ! 2 tane oyuncu değiştirsen maç 0-0 bitecek. Bu mu hocalığın ? Rezil ettin bize herkese ...

AYDIN1985 29.04.2007 18:47

[QUOTE=Kokomo;213861]Bülent UYGUN - ona buna çamur atacağına önce kendi işini nasıl yapacağını iyi öğren ! Resmen Başiktaş'a maçı sen sattın ! 4 dk. uzatma gostermişler be adam ! 2 tane oyuncu değiştirsen maç 0-0 bitecek. Bu mu hocalığın ? Rezil ettin bize herkese ...[/QUOTE]

ABI GOL YICEGIMIZI BÜLENT HOCA BILIYORMUSTA ENGELLEMEMIS GIBI BIR TAVIR SERGILIYORSUN. HERSEY NASIP KISMET, BELKI SIVASSPOR´ DA GOL ATABILIRDI UZATMADA. BILIYORUM SENDE COGUMUZ GIBI COK ÜZÜLDÜN VE SINIRLISIN. BEN SIVASSPORUN IYI OYANADIGINI OKUDUM VE HAKEMINDE OFSAYT GEREKCESIYLE GOLÜMÜZÜ SAYMADIGINI DA BILIYORUM, BU HAKEM ISI HERKESIN CANINI SIKSADA VE HAKKIMIZ YENILDIYSEDE, O ONLARIN AYIBI BEN SIVASLI OLARAK HERSEYE RAGMEN SIVASSPORLA GURUR DUYUYORUM, BU DA EN AZINDAN ACIMI HAFIFLETIYOR.

hancer58 29.04.2007 18:50

[QUOTE=besiktas58;213854]arkadaslar bjk li arkadaslar yazmis ya iyi oldu diye ben yorumluyorum

gecen sene bide ilk macta herkes sivasi tutmustur benim gibi

ama simdik sivasin hedefi de yok rahatiz yani ondan arkadaslar da benim gibi bjk yi tutmuslardir
sünkü bjk da sivas gibi benim bir takimim[/QUOTE]

BURDA KAYBEDILEN MAC DEGIL YAPILAN ********LIK ONEMLI . SİZ HALA ŞİKEYLE PARAYLA DİĞER TAKIMLARIN HAKKINI GASP EDEN TAKIMIN SİVASI YENDIGINE SEVINDIGINIZI SOYLUYOSUNUZ . BELKI BI IDDIAMIZ YOK AMA UNUTMAYIN KI HER PUAN PARA GETIRIYO KULUBE. VE SİZ SİKEYLE ELİMİZDEN ALINAN PARALARA SEVİNİYOSUNUZ BJK SENIN TAKIMINSA GIT BJK NIN SITESINDE ŞİKECİLERİN SİTESİNDE YORUM YAP SİVASIN DEGİL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24.