SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR / G.Saray Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11127)

58hayati 07.05.2007 19:42

--->: SİVASSPOR / G.Saray Maçı Tahmin ve Yorumları

sivasspor 2
galatasaray 1 olacak

x_burnley 07.05.2007 20:21

Memleketim sivas tuttuğum takım hem sivas hem galatasaray
Dostça bir mücadele olsun iyi oynayan kazansın
Bu tip bir maçın skorunu bilmek zordur ama dediğim gibi iyi oynayan hakeden kazansın

Bizim önümüzdeki hafta fener maçımız olduğundan dolayı çok sevdiğim memleketim olan sivasa bu hafta gelemiyeceğim inşallah seneye sivasta arkadaşlarım ile maçı seyredeceğim

Şimdiden her 2 takımada başarıların en büyüğünü dilerim

Serhan,Yalçın,Onur,Hüseyin,Mustafa,1967 Dernek mustafa abimiz hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum kendinize iyi bakın hepiniz allaha emanetsiniz.

Lütfen Her 2 takıma maç sonunda sevgi gösterisinde bulunursunuz çünkü sivas ve sivaslılara yakışan şey budur.

1967_DERNEK_MUSTAFA 07.05.2007 22:12

[COLOR="Blue"]kalan maçlarımızı almamız şart oldu neden derseniz sondan üçüncünün puanı 36 kalan maçlarını kazanırlarsa bizde ALLAH muhavaza kaybedersek sonuç vahim olur[/COLOR]

sandal5877 08.05.2007 09:07

SİVASSPOR - 2

Galatasaray - 1

AnTi-FeNeR 08.05.2007 09:13

[QUOTE=x_burnley;215126]Memleketim sivas tuttuğum takım hem sivas hem galatasaray
Dostça bir mücadele olsun iyi oynayan kazansın
Bu tip bir maçın skorunu bilmek zordur ama dediğim gibi iyi oynayan hakeden kazansın

Bizim önümüzdeki hafta fener maçımız olduğundan dolayı çok sevdiğim memleketim olan sivasa bu hafta gelemiyeceğim inşallah seneye sivasta arkadaşlarım ile maçı seyredeceğim

Şimdiden her 2 takımada başarıların en büyüğünü dilerim

Serhan,Yalçın,Onur,Hüseyin,Mustafa,1967 Dernek mustafa abimiz hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum kendinize iyi bakın hepiniz allaha emanetsiniz.

Lütfen Her 2 takıma maç sonunda sevgi gösterisinde bulunursunuz çünkü sivas ve sivaslılara yakışan şey budur.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]İYİ SÖYLUYONDA SAZIN YOK [/FONT][/COLOR]!!

KARDES HEM SIVAS HEM GS...BILMEM NE OLAYINI HALA ASAMADINIZ YA YENECEZ KARDESIM EZECEZ GALATASARAY I IYIDE OLSAK KOTUDE OLSAK YENECEZ..!!!

İYİ OYNAYAN KAZANSIZ OLAYINI BIRAK !! BESIKTAS MACINDA TRABZON MACINDA IYI OYNADIK NE OLDU ????

GALATASARAY YENSEDE SEVINIRSIN

HEM SUNLU HEM BUNLUSUN SEN !!!

TEK SİVAS 1 TEK SİVASSPOR VAR !!!!

ANTİ İSTANBUL !!! ANTİ BİZAN!!![/CENTER][/FONT][/B]

[COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Comic Sans MS"]BU ARADA TAHMINIM 2*O 4 EYLUL DE EZECEZ GALATASARAY I [/FONT][/B][/COLOR]!!!...

Ertugrul 09.05.2007 13:48

-->: SİVASSPOR / G.Saray Maçı Tahmin ve Yorumları

[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B][COLOR="Blue"][B]UMUZ[/B][/COLOR]:[B]3[/B]
[B]Galatasaray:0[/B]
-------------------------

yigidolar06 09.05.2007 14:01

bu anlamlı günde cimbomu yenip YİĞİDO Analarını sevindireceğiz

sivasli_boy 09.05.2007 15:52

bu mac bizim 2-1 kazanacagız ...

yasin-58 09.05.2007 17:29