![]() |
--->: SİVASSPOR / G.Saray Maçı Tahmin ve Yorumları
sivasspor 2
galatasaray 1 olacak |
Memleketim sivas tuttuğum takım hem sivas hem galatasaray
Dostça bir mücadele olsun iyi oynayan kazansın Bu tip bir maçın skorunu bilmek zordur ama dediğim gibi iyi oynayan hakeden kazansın Bizim önümüzdeki hafta fener maçımız olduğundan dolayı çok sevdiğim memleketim olan sivasa bu hafta gelemiyeceğim inşallah seneye sivasta arkadaşlarım ile maçı seyredeceğim Şimdiden her 2 takımada başarıların en büyüğünü dilerim Serhan,Yalçın,Onur,Hüseyin,Mustafa,1967 Dernek mustafa abimiz hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum kendinize iyi bakın hepiniz allaha emanetsiniz. Lütfen Her 2 takıma maç sonunda sevgi gösterisinde bulunursunuz çünkü sivas ve sivaslılara yakışan şey budur. |
[COLOR="Blue"]kalan maçlarımızı almamız şart oldu neden derseniz sondan üçüncünün puanı 36 kalan maçlarını kazanırlarsa bizde ALLAH muhavaza kaybedersek sonuç vahim olur[/COLOR]
|
SİVASSPOR - 2
Galatasaray - 1 __________________ |
[QUOTE=x_burnley;215126]Memleketim sivas tuttuğum takım hem sivas hem galatasaray
Dostça bir mücadele olsun iyi oynayan kazansın Bu tip bir maçın skorunu bilmek zordur ama dediğim gibi iyi oynayan hakeden kazansın Bizim önümüzdeki hafta fener maçımız olduğundan dolayı çok sevdiğim memleketim olan sivasa bu hafta gelemiyeceğim inşallah seneye sivasta arkadaşlarım ile maçı seyredeceğim Şimdiden her 2 takımada başarıların en büyüğünü dilerim Serhan,Yalçın,Onur,Hüseyin,Mustafa,1967 Dernek mustafa abimiz hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum kendinize iyi bakın hepiniz allaha emanetsiniz. Lütfen Her 2 takıma maç sonunda sevgi gösterisinde bulunursunuz çünkü sivas ve sivaslılara yakışan şey budur.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]İYİ SÖYLUYONDA SAZIN YOK [/FONT][/COLOR]!! KARDES HEM SIVAS HEM GS...BILMEM NE OLAYINI HALA ASAMADINIZ YA YENECEZ KARDESIM EZECEZ GALATASARAY I IYIDE OLSAK KOTUDE OLSAK YENECEZ..!!! İYİ OYNAYAN KAZANSIZ OLAYINI BIRAK !! BESIKTAS MACINDA TRABZON MACINDA IYI OYNADIK NE OLDU ???? GALATASARAY YENSEDE SEVINIRSIN HEM SUNLU HEM BUNLUSUN SEN !!! TEK SİVAS 1 TEK SİVASSPOR VAR !!!! ANTİ İSTANBUL !!! ANTİ BİZAN!!![/CENTER][/FONT][/B] [COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Comic Sans MS"]BU ARADA TAHMINIM 2*O 4 EYLUL DE EZECEZ GALATASARAY I [/FONT][/B][/COLOR]!!!... |
-->: SİVASSPOR / G.Saray Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B][COLOR="Blue"][B]UMUZ[/B][/COLOR]:[B]3[/B]
[B]Galatasaray:0[/B] ------------------------- |
bu anlamlı günde cimbomu yenip YİĞİDO Analarını sevindireceğiz
|
bu mac bizim 2-1 kazanacagız ...
|
[COLOR="Red"]SivasSpoR[/COLOR]............ 2
Galatasaray...........1 |