![]() |
-->: Aydınspor (Asi Kankalar) dan selamlar
hakeme bakar mısınız? :D
süper lig eskisi gibi değil artık..çok güçlendi avrupada 6.ligiz..artık herşey bu kadar kolay değil..siteye hoşgeldin... |
--->: Aydınspor (Asi Kankalar) dan selamlar
Amcam aydın Kösk te oturuyor Aydın sporu izlemek bi kere de bana nasip oldu macını izlemişim gecen senee
|
saygılarımızla aydınlı arkadaşım sitemizi ziyeret ettigin için sana çok teşekür edriz inşaallah memnun kalmışındır izmirden as sivassporlu AYDIN SPOR A başarılar dileriz en büyük efeler AYDINLI EFELER en büyük yiğitler SİVASLI YİGİDOLAR
|
sağolun arkadaşlar içinizde Aydına gelip gidenlerin sayısıda fazla gibi eğer yolu düşen olursa bizim yanımıza uğramadan geriye dönmesin mutlaka bekleriz..
|
-->: Aydınspor (Asi Kankalar) dan selamlar
bnde 2 kere aydında ögretmenler evinde kalmıstım:) aydınsporlu ark. hosgeldiniz
|
a.s süper lige inş çıkarsınız başarılar
|
eyw çok sağolun bundan sonra öğretmen evinde kalmazsınız bizler sizi misafir ederiz..
|
-->: --->: Aydınspor (Asi Kankalar) dan selamlar
[QUOTE=asikankalar-09;227557]eyw çok sağolun bundan sonra öğretmen evinde kalmazsınız bizler sizi misafir ederiz..[/QUOTE]
eyw. saolasın kardes bizde sizleri bekleriz |
inş yolum düşerse zaten ilk işim sizleri ziyaret etmek olucak..
|
asi kanka ben de muğladayım gozum sen bi barış cubugu uzatmışın bende uzatayım muğla marmaris vs ile macınız olursa ağırlarız sizi gardaş zaten sevmem ne muglayı ne muglallıları :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |