![]() |
--->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
arkadaslar bu arada radyomuzda yayında tum sıvaslıları radyomuza beklıyoruz
******************************* radyo 58 fm |
-->: --->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
[QUOTE=mesut_koçak_58;224626]arkadaslar bu arada radyomuzda yayında tum sıvaslıları radyomuza beklıyoruz
******************************* radyo 58 fm[/QUOTE] [B][I][FONT="Verdana"][B][I]Cok Güzel Bu ""Radyo 58"" sitede olmus olsa bizlerde dinlerdik ... Basarilar Baskentli yigidolar.... Belki bir gün radyo 58 zi sitede dinleme imkanimiz olur....[/I][/B][/FONT][/I][/B] |
--->: -->: --->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
[QUOTE=yigido Atilla;224641][B][I][FONT="Verdana"][B][I]Cok Güzel Bu ""Radyo 58"" sitede olmus olsa bizlerde dinlerdik ... Basarilar Baskentli yigidolar.... Belki bir gün radyo 58 zi sitede dinleme imkanimiz olur....[/I][/B][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Belki.......................................................:) |
ben almak istiyorum ancak istanbuldayım ama kargoyla falan bana ulaşmaz mı o polar
|
inş umduğunuzu bulursunuz da ogoyu biraz daha güzel yaptırsaydınız ama yinede güsel olmuiş tşk ediyoruz
|
[QUOTE=erdinç cihat;224653]ben almak istiyorum ancak istanbuldayım ama kargoyla falan bana ulaşmaz mı o polar[/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Polarlarımız Yapıldıgında Elimizden Geldiğince YArdımcı Olacağız Merak etmeyin[/B][/FONT][/CENTER][/COLOR];) [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]67[/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] |
[QUOTE=samet yıldız;224654]inş umduğunuzu bulursunuz da ogoyu biraz daha güzel yaptırsaydınız ama yinede güsel olmuiş tşk ediyoruz[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Biz teşekkürederiz.. [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]67[/FONT][/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] ......... |
güzel olmuş elinize sağlık
KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS |
SELAM OLSUN ANKARA KANADINA sivaspor için ne yaparsanız iii dir güzel olmuş kutların ankarayi
|
[QUOTE=AnTist.dekiler;224656][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Biz teşekkürederiz..
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]67[/FONT][/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] .........[/QUOTE] arkadasım bız tanısıyormuyuz bız baskentliyigidolar olarak polar yaptırıyoruz yalnış anlaşılmasın baskentliyigidoların polarlarını almak ısteyen herkese kargoyla yollayacağız siz yeterkı isteyinnn |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23. |