![]() |
--->: SİVAS SAMBA YAPACAK.
haydi hayirlisi bizim butcemize göre bukadar
|
?
Slav ırkından defans oyuncusu tercih edilse daha isabetli olabilir...:confused:
|
[B][COLOR="Blue"]aslında afrikalılardan da iyi oyuncu çıkıyo bence biraz onlara yönelmek lazım[/COLOR][/B]
|
SİVAS SAMBA YAPACAK.
. . .
Uygun, Brezilya'nın Vasco De Gama takımında forma giyen Fabio Braz'ın transferi konusunda karar veremediğini belirterek, [B]''Karar veremememin nedeni, Türkiye'de görüşme yapmakta olduğumuz üç oyuncu daha var. Onların durumunu bekliyorum''[/B] diye konuştu. ... Haber 7 |
sastik kaldik walla heangi birine inanicagimizi en yisi hangisiyse o gelsinn
|
[B][COLOR="Blue"]gelen inşallah bize yararlı olur [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Dağcı;226995]. . .
Uygun, Brezilya'nın Vasco De Gama takımında forma giyen Fabio Braz'ın transferi konusunda karar veremediğini belirterek, [B]''Karar veremememin nedeni, Türkiye'de görüşme yapmakta olduğumuz üç oyuncu daha var. Onların durumunu bekliyorum''[/B] diye konuştu. ... Haber 7[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Indigo"]bu haber , haber7'de verildiyse biraz daha ciddi üzerinde durmak lazım o zaman[/COLOR][/B][/FONT] |
-->: SİVAS SAMBA YAPACAK.
ya arkadaslar ben simdi okudum her sitede yaziyo sivas ze kalangayi yarin getiriyo diye
ayrica fabio braz da kaynak 3 site buldum [url]www.spor3.com[/url] [url]www.fotomac.com[/url] superlig ve [url]www.sporx.com[/url] da buldugum sivasspor hakkindaki haberler |
-->: SİVAS SAMBA YAPACAK.
Aman bülent hocam defansımızı sağlam tut gecen sezon yediğimiz gol attığımızdan çoktu CAN ARATI mutlaka almalıyız defansımız iyi olmalı eksi avarajla liği 7.sırada bitirdik bu sezon önlemini alırsınız inşallah sana güvenimiz tamdır seni seviyoruz iyiki varsın
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;226879][IMG]http://image.haber3.com/spor3/haber/98897.jpg[/IMG]
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren ve kamp için Bolu’da toplanan Sivasspor, aradığı stoperi Brezilya’da buldu. Kırmızı-Beyazlı takım, Vasco De Gama takımının 28 yaşındaki stoperi Fabio Braz’ı renklerine bağlamak üzere harekete geçti. Teknik direktör Bülent Uygun’un isteği doğrultusunda transfer edilmek istenen Sambacı’nın bugün İstanbul’a geleceği ve yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi. Ayrıca daha önce prensip anlaşmasına varılan ön libero Ze Kalanga’nın da yarın Türkiye’ye geleceği açıklandı. Öte yandan, Gençlerbirliği’nden Sedat’ı transfer etmek isteyen Yiğidolar’ın, Başkent ekibinden olumsuz yanıt aldığı bildirildi.[/QUOTE] Arkadaşlar haberde de görebileceğiniz üzre Fabio Braz'ın bugün İstanbul'a geleceğinden bahsediliyor ancak ben henüz hiçbir yerde böyle bir bilgiyle karşılaşmadım. Detaylı bilgi sahibi olanlar bilgi verirlerse sevinirim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |