SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRABZON YANDI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12241)

altuntas58 14.08.2007 11:07

-->: TRABZON SPOR U YAKACAK RAPOR

Hak eden takım cezasını cekmeli bu takım {sivassporda} olsa
cekmeli yapanın yanına kalmamalı adamlar hem suclu hem güclü bütün türkiyeyi yaygaraya verdi kamu oyunda biz haklıyız demeye getiriyorlar bu nasıl iştir anlamak mümkün değil bir kac gazetenin sözde yorumcularına cevap yazdım nerdeyse trabzonspor haklı diyecekler neymiş futbolcular kavgaya niye karışmışlar biz dua etmeliymişizki seyirciler hepsi sahaya inmemişler daha ne kadar inecekler yeterince indiler ya hem sahada hem koridorlarda darp edilmedikmi? bu ayıpta trabzonspora yeter allah beterinden saklasın birde mecnun başkanımıza iftira ediyorlar dün gece atv de yazarlar mecnun başkanı tebrik etmedilermi?ADAM GİBİ ADAM demedilermi? takımı 30 saniye daha oynatmak istediğini bütün türkiye anlatmadılarmıki?halen Trabzonspor başkanı cıkıpta mecnun bakanı takımı sahadan cekmeyle sucluyor anlamakta güclük cekiyorum bu satırları yazmayayım dedim ama herkesi sakin olmaya davet ettim ama yinede dayanamadım her şey sivasspor için

boun_58 14.08.2007 11:45

--->: TRABZON YANDI..

[QUOTE=sarilartekstil;236312]ARKADAŞLAR TRABZONA GEREKLİ CEZA FEDERASYON TARAFINDAN MUTLAKA

VERİLİR AMA BİZİM FUTBOLCULARDAN MUSA AYDIN ADINDAKİ ARKADAŞIN

BİRAZ DAHA SAKİN OLMASI LAZIM NE O YA SANKİ FEDAYİ BEN ONUN

TAVRINI HİÇ BEGENMEDİM BİRAZ DAHA SAKİN OLSUN DEGERLİ YÖNETİM

BU ADAMA DİKKAT ETTSİN BAŞIMIZA ÇOK BELA AÇAR BENDEN UYARMASI[/QUOTE]

Evet abi sana katılıyorum, Musa Aydın'ın kendisine dikkat etmesi lazım. Eğer böyle devam ederse lig boyunca çok kırmızı kart görüp takımımızı yanlız bırakabilir...

oguztr 14.08.2007 12:51

Her iki tarafta guzel futbol sergiledi, malessef olaylari cikartan Trabzon'lu futbolcular gosterdikleri performansdan daha fazla davranislari konusuluyor. Bence takim yonetimi once olaylara neden olan futbolculari cezalandirmasi gerekiyor ve sonra taraftarlarini uyarmasi gerkiyor. Bu tur hareketler spora yakismiyor, bunlar onlenmese takimlar devamli ister istemez zara gorurler.

SEMİH-58 14.08.2007 12:57

gerekenin yapılması bu tür olayları yaparcak insanların önce düşünmesine neden olacak ve bu tür olaylar azalacaktır.

oguztr 14.08.2007 12:58

Merak etmeyin, Trabzon'nun baskani simdiyece ne yapmis?
Bu kadar parayla hic bir yere gelememis, tabiki kendini taraftarina begendirmek için spor disinda olan olaylarinin ugrasacak ve su anda en kolayi sivassporu suclamak!!!! Önce takimini yonetmeyi bilsin sonra zamani varsa spor disi olan islerle ugrassin!!!!
Merak etmeyin bizim baskan erkek adam ve kendini kimseye yedirmez.

ssebts 14.08.2007 13:09

ağlamayın da saha da kazanın 3 puanı delikanlı çıksın be bir tane de şu memleketten

OsMaN1674 14.08.2007 13:56

arkadaslar muhtemeken trabzona 4-5 mac seyircisiz oynama+hukmen yenilgi cezasi verilecek ayrica sivasspordan musa ve yasir birkac mac ceza alacaktir

rapge 14.08.2007 14:02

bir arkadaşım söyledi maçı eski bir hakemle izlemiş sivasa 3 puanı verirler trabzonada en az 5 maç seyircisiz oynama cezası verirler demiş inş böyle olurda buna benzer olaylar yaşanmaz birdaha herkese ders olur

hakandemirezen 14.08.2007 16:19

[QUOTE=erhan6161;236285]çokta delikanlısınızdırya siz orda 3-5 denyonun yaptıklarını trabzonspora maledemezsin hiç bi trabzon tarftarı böle bişi yapmaz mrk etme sen[/QUOTE]

Senin tahmin edemiyeceğin kadar DELİKANLIYIZ.

58AYKA 14.08.2007 18:26

BUANLARIN USLANACAGI YOK TFF BUNLARI DİREK ALT LİGE GÖDEREKKİ AKILLARI BAŞLARINA GELSİN TARAFTARLARIDA FUTBOL MAÇI SEYRETMEYİ ÖĞRENSİN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25.