![]() |
[quote=kangalli58yasin]BUNLAR RÜYALARINDA GÖRMÜS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
[size=3][i]Rüya sadece rüya başka bişey değil...Ama rüyalarını 6 Ağustos saat 19:00 a kadar görsünler..Yazıktır onlarda insan...[/i][/size] |
[quote=kucukdiablo][quote=serkankustarci]Göreceksiniz 65 bin kişi içerde en az 40 bin kişide stad dışında olacak...[/quote]
iyi de bu 40bin kişi neden dışarda kalıyor..olimpiyat stadı ufaldı mı? veya maç başka bi stada mı alındı? veya bnim fransız kaldığım bi durum mu var şaşırdım walla AYRICA ARKADASLAR LUTFEN BOYLE SACMA TAHRIKLERE KAPILIP TASKINLIK YAPMAYALIM..BUNLARIN NIYETI SADECE POLEMIKLERLE GUNDEMDE KALMAK...BIZ SADECE STADI DOLDURALIM NAMIMIZ YURUSUN[/quote] 65 bin+ 40 bin=105 bin kişiyi stada doldurmanın yolu varsa söylede bizde öğrenelim. Tamam stad 80 bin kişilik ama ,güvenlik nedeniyle 65 bin'den daha fazla seyirci alınmıyor.Bilmem şimdi anlatabildimmi? Şampiyonlar ligi finalindeki ve 2 sene önceki Fb-Gs maçındaki alınan seyirci sayısını televizyondan takip etmedin galiba.Birşey biliyoruzda söylüyoruz. |
Gercek taraftari Malatyalilar görecek.
|
[b]AÇ TAVUK KENDİSİNİ TAHIL AMBARINDA SANIRMIŞ....[/b] :arrow: :k14:
|
EN BÜYÜK SİVAS GERİSİ YALAN OLİMPİYATTA NE KADAR SİVASLI OLACAGINI GÖRECEKLER
EN BÜYÜK KİMMİŞ GÖSTERELİM HERKES OLİMPİYATA HAYDİ SİVASLILAR HAYDİ YİGİDOLAR SİVASLININ SEMBOLÜ OLAN YİGİDOYU VE SİVASI UNUTMAYALIM ZATEN GERCEK YİGİTLER KESİN Gİ DER OLİMPİYATA |
[quote=ultraSivas_58][b]AÇ TAVUK KENDİSİNİ TAHIL AMBARINDA SANIRMIŞ....[/b] :arrow: :k14:[/quote]
[size=3][i]zuhahahahaha... :lol: :lol: [/i][/size] |
BEYLEYİP GÖRECEĞİZ BAKALIM KİM BÜYÜK ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDA MALATYALI TARAFTARLAR YİĞİDOLAR ARASINDA KAYIP OLACAKLAR BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA
|
[quote=cavres__ss]BEYLEYİP GÖRECEĞİZ BAKALIM KİM BÜYÜK ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDA MALATYALI TARAFTARLAR YİĞİDOLAR ARASINDA KAYIP OLACAKLAR BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA[/quote]
[size=2][i]Sivasın adamı bir kez tükerse Malatyayı boğar...Polemiğe gerek yok Rüyalarını görsünler....[/i][/size] |
[b]YİĞİDOLAR HİÇ BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN HASILAT REKORU KIRACAMIZ KESİN KEŞKE STAD DAHA BÜYÜK OLSADA YARI YARIYA OLSA NEDE PARA BİZİM CEPTE[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |