![]() |
--->: SİVASSPOR-İST.BBL MACIN YILDIZI MUHTEŞEM TARAFTAR
İŞTE GERÇEK SİVASSPORLULUK RUHU BUDUR HELAL OLSUN SİZLERE VE DESTEKLİYENLERE
|
si si si vas vas vas sivas sivas bas bas bas (hehehe....)
|
bu sene ligin tozunu attıracağız. herkese mokoko...
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]GERÇEKTEN BU MAÇTA MUHTEŞEMDİK BAĞIRA BAĞIRA SESİM KISILDI İNŞALLAH FENER MAÇINA KADAR DÜZELİR
TÜRKİYENİN 4 BİR YANINDAN BUTUN SIVASLILARI C.TESİ GÜNÜ Ş.SARAÇOĞLU STADINA BEKLIYORUM BEN 1967 GENÇ TAR.DERNEĞİ ÜYESİ OLARAK ŞİMDİDEN İSTANBULDAYIM WE MAÇA KADAR KAMP YAPIYORUM SİVASLILARIN MACA AKIN ETMESI DILEGIMLE[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
YİĞİDOLAR kanarya ötüreceğiz hafta son kim alır seni elimizden merak ederim
|
gerçektende bi organize oluşuyor allha şükür ama yiinede sıtadın üstünün kapanması lazım daha ekolu çıkar ses o zaman
sivasında toplu halde bi tezurat bulması lazım bebce sıtadın aynı anda yıkılması lazım benim bi önerim olucak mesela maçın 57 dakikasından sonra son 10 saniyede staad toplu halde 9 8 5 2 1 sayıp aynı andaayaga kalkıp hiç durmadan en az 3 dakika sivas diye bagırması lazım benimki bi gurbeteki kardeşinizin sivasspor aşkıyla yanan içinin boşaltmasıdır herkese çok tşkl |
1. Golümüz:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=bZVMygR9S4Y"]http://www.youtube.com/watch?v=bZVMygR9S4Y[/URL] |
-->: SİVASSPOR-İST.BBL MACIN YILDIZI MUHTEŞEM TARAFTAR
taraftar desteği olunca takım şaha kalkıyor tabiki görüntüleri izledim ve çok mükemmel bu mükemmelliğin sonucu malumolduğu gibi 3 puanla perçinleşti herkese teşekür kim bu sdivasspor için çalışıp çabalıyorsa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:57. |