![]() |
--->: görüntüler/fb-sivas/AKINCILAR 58 GRUBU
[QUOTE=GuNaY;241416][B]Maçta takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve yeni kurulmuş olan Akıncılar grubuna teşekkür ederim[/B][/QUOTE]
osman abi çok mutlu oldum.çok sevindim.yorumun için sağol.hep beraber bjk maçına. |
güzel bir iş yapmışsınız ama birşey sormak isterim neden bir grup dururken onlara muhalefet bir grup oluşturuluyor.mesela istanbula dernek açıldı neden onlarla bir olup birşeyler yapılmıyorda hep ayrılık düşünülüyor...
|
-->: görüntüler/fb-sivas/AKINCILAR 58 GRUBU
[QUOTE=altuntas58;241089]AKINCILAR yeni gurubunuz hayırlı olsun ve sivassporumuza verdiğiniz desteklerden dolayı sizi tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim ayrıca resimlerinizde çok güzel olmuş paylaşımınız için sağolun[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]-------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR][/FONT] Arkadaşlar AKINCILAR58 GURUBUNA yazmış olduğum tebrik yazımı yanlış anlaşılır kanısına vardım sakın yanlış anlaşılmasın benim yazdıklarımın AKINCILAR ilçesiyle uzaktan yakından alakası yoktur lütfen karıştırmayınız |
[QUOTE=altuntas58;241825][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]-------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR][/FONT]
Arkadaşlar AKINCILAR58 GURUBUNA yazmış olduğum tebrik yazımı yanlış anlaşılır kanısına vardım sakın yanlış anlaşılmasın benim yazdıklarımın AKINCILAR ilçesiyle uzaktan yakından alakası yoktur lütfen karıştırmayınız[/QUOTE] TEŞEKKÜR EDERİZ ABİ.DESTEĞİN İÇİN SAĞOL. |
bu sevda sivasspor sevdasıdır ne ölür ne gömülür nede sansürlenir.))))))))))
|
sivassporumuzu destekleyen herkese saygılar...
|
[B]güzel görüntüler tskler
insallah tribünlerin dolmasiyla dahada güzel olacak takimi yalniz birakmayip tribünde yerini alan herkese tesekkürler[/B] |
değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.inşallah bir dahaki maçta tribünlerin yarısının akıncılarız bizler demesini beklemekteyiz.
çalışmalar devam edecek.şuan siteye mesut,batuhan başkan ve ben giriyorum.diğer taraftarlarımıza yasakladık.bu bilgiyide vereyim sizlere.huzurlu bir ortam için bu daha iyi olacak.amacımız bu güzel sitede haberlerimizi ve güzellikleri duyurmaktır.tribünlerde bizleri herkez görür zaten.istanbulu kurtarmak için varız.sivaslıyı uyandıracağız istanbulda inşallah. |
SINIFTA KALMAYAN AKINCILARA DUYRULUR
SİTEYE BELİRLİ KİŞİLER GİRECEK DEDİK VE GİRMEYE DEVAM EDİYOR.TERTİPLİ VE DÜZENLİ OLDUĞUNUZ İÇİN [B]AKINCILAR 58 GRUBUNUN [/B]GENÇ VE OLGUN İNSANLARINA[B] TEŞEKKÜR[/B] EDERİM.AYRICA [B]BATUHAN BAŞKANIN[/B] [COLOR="Blue"]FENERBAHÇE[/COLOR] MAÇINDA SİZLERİ GÖRMEK İSTİYORUM DEMESİYLE,ONA TAMAM DİYEREK MAÇTA YERİNİZİ ALMANIZ VE [B]BATUHAN BAŞKANDAN[/B] SONRA DİĞER ÜST DÜZEY GRUP ÇALIŞANLARINI ZOR DURUMDA BIRAKMADIĞINIZ İÇİN VE HERKEZE ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN İSE [B]ÇOK BÜYÜK TEŞEKKÜR [/B]EDERİM. BİR DAHAKİ ÇALIŞMAMIZIN HAZIRLIĞI SADECE YAPABİLDİĞİMİZ ÇALIŞMALARADIR.YAPAMAYACAĞIMIZ ÇALIŞMALARA DEĞİLDİR.[B]BJK[/B] MAÇINA HAZIR OLUN.SİTEYİ İSE YORUM YAPMADAN VE POLEMİKLERE GİRMEDEN TAKİP EDİNİZ.BELİRLİ KİŞİLER YAZILARINI YAZMAYA DEVAM EDEBİLİRLER.ÇALIŞMALARIMIZI 2 GÜN KALA DEĞİL 1 AY KALA YAPACAĞIZ BUNDAN SONRA.[B]18.09.200[/B][B]7[/B] TARİHİNDEN İTİBAREN [B]BJK [/B]MAÇI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAKTIR.[B]BATUHAN BAŞKANIN [/B]EMİRLERİNİ ALDIKTAN SONRA NASIL BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIMIZI SİZLERE TEK TEK ANLATACAĞIM.[COLOR="Blue"]FENERBAHÇE[/COLOR] MAÇINDA İDEAL SAYIMIZLA BAŞARILI OLDUK.ŞİMDİ ŞOV ZAMANI. AKINCILAR 58 GRUBUNDAN BENİ DUYAN SİTE ÜYELERİNE. SAYGILARIMLA |
[QUOTE=EfsaneMermerbey;243202]SINIFTA KALMAYAN AKINCILARA DUYRULUR
SİTEYE BELİRLİ KİŞİLER GİRECEK DEDİK VE GİRMEYE DEVAM EDİYOR.TERTİPLİ VE DÜZENLİ OLDUĞUNUZ İÇİN [B]AKINCILAR 58 GRUBUNUN [/B]GENÇ VE OLGUN İNSANLARINA[B] TEŞEKKÜR[/B] EDERİM.AYRICA [B]BATUHAN BAŞKANIN[/B] [COLOR="Blue"]FENERBAHÇE[/COLOR] MAÇINDA SİZLERİ GÖRMEK İSTİYORUM DEMESİYLE,ONA TAMAM DİYEREK MAÇTA YERİNİZİ ALMANIZ VE [B]BATUHAN BAŞKANDAN[/B] SONRA DİĞER ÜST DÜZEY GRUP ÇALIŞANLARINI ZOR DURUMDA BIRAKMADIĞINIZ İÇİN VE HERKEZE ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN İSE [B]ÇOK BÜYÜK TEŞEKKÜR [/B]EDERİM. BİR DAHAKİ ÇALIŞMAMIZIN HAZIRLIĞI SADECE YAPABİLDİĞİMİZ ÇALIŞMALARADIR.YAPAMAYACAĞIMIZ ÇALIŞMALARA DEĞİLDİR.[B]BJK[/B] MAÇINA HAZIR OLUN.SİTEYİ İSE YORUM YAPMADAN VE POLEMİKLERE GİRMEDEN TAKİP EDİNİZ.BELİRLİ KİŞİLER YAZILARINI YAZMAYA DEVAM EDEBİLİRLER.ÇALIŞMALARIMIZI 2 GÜN KALA DEĞİL 1 AY KALA YAPACAĞIZ BUNDAN SONRA.[B]18.09.200[/B][B]7[/B] TARİHİNDEN İTİBAREN [B]BJK [/B]MAÇI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAKTIR.[B]BATUHAN BAŞKANIN [/B]EMİRLERİNİ ALDIKTAN SONRA NASIL BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIMIZI SİZLERE TEK TEK ANLATACAĞIM.[COLOR="Blue"]FENERBAHÇE[/COLOR] MAÇINDA İDEAL SAYIMIZLA BAŞARILI OLDUK.ŞİMDİ ŞOV ZAMANI. AKINCILAR 58 GRUBUNDAN BENİ DUYAN SİTE ÜYELERİNE. SAYGILARIMLA[/QUOTE] birdaha sen dahil grubdan herhangi biri dernekle veya sivasımızı desdekleyen herkesle tartışmaya girer ve bu sitede herkesle tartışan olursa ben yokum yusuf ve modlardan ricam bu yazı böle birkaç gün kalsın. yineeeeeeee tekrar ysuf başkan başkan diyon benden habersiz herkese tartışıyon ilk ve son kez rica ediyom kimseyle tartışma. güzelliklerden bahsdelim.maçımıza gidelim yazımızı yazalım varsa resim atalım ama burda kimseyle tartışma. dinlersen tabiki. yapılan bu günkü tartışmalaardan dolayı arkadaşın yaptığı yorumlardan suçluda olsa suçsuzda olsa herkesden özürdiliyorum yusuf beni büyük görüyorsan bir kaç gün bu yazımada cevap verme. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |