SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   KANFORY SYLLA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12617)

puar 29.11.2007 17:07

--->: KANFORY SYLLA

ben şahsen kendisini iyi bulmadım sıradan oyuncu gibi geldi bana...

BirSubat2oo7 03.07.2008 11:42

--->: KANFORY SYLLA

Takımımıza verdiğin katkılardan dolayı teşekkür ederim.

teknik 25.08.2008 07:59

SYLLA MODERN ÖN LİBERO MU?

C.tesi maça gidenler hatırlarsa defans anlamında sorunumuzda vardı.özellikle ilk 20 dak.aca düşündünüzmü? sorun oyunun iki yönünü de aksatan ön liberoda olabilirmi?Ön libero karşı atağı kesen, kazandığı topla hucum organizasyonuna başlayan(M.Topal ve Aurello yu hatırlayın)hatta hucuma katkı yapan oyuncu.Önliberonuz eğer top yapamıyor ve oyun zekası yoksa sorun vardır.
Sılla top kazanıyor deseniz bile bu önliberoluğun %30 dur.Topu olumlu kullanacak,şut çekecek,pas yüzdesi çok iyi olacak ve oyun kurmak için oyun zekası çok iyi olacak.Top kazanmanın dışında bunları yapamayan bir oyuncu ve yabancı kontenjanı için kullanılmayacak oyuncu sanırım.
Önliberomuzda var aslında.Sezer BADUR-Onur TUNCER Haydi haydi sılladan iyiler.Top yaban ön libero olunca ibrahim musa ve öndeki orta sahaların oyun kalitesi artar ve kötü görünmezler.

yerliturkuaz 25.08.2008 08:46

--->: SYLLA MODERN ÖN LİBERO MU?

[B]Bizde Devran gibi bir futbiolcu var bu bolgenin adamai ne yazik ki kullanamiyoruz...

Ayrica bizim ileride top tutacak ofansif bir orta sahaya ihtiyacimiz var.

Aslinda kadromuzda Sergio diye bir futbolcu var bu bolgede rahatlikla oynayabilecek fakat bu oyuncuyu istedigimiz gibi kullanamiyoruz...[/B]

anilcan213 25.08.2008 08:49

bnce burda sadece ön liberoyu eleştirmek yanlış..tüm defans sistemi bilica girene kadar toparlanamadı gerçi normal bu dha ilk haftalar ama takımdan genel olarak umutluyum..bu sne yine zorlarız diorum.

bhdr5858 25.08.2008 09:34

doru tüm defans kötü oynadı dorusu bu

MustafaParlak 25.08.2008 09:39

[B]Siz Bülent Uygundan Daha İyimi Biliceksiniz.

Adam orda oynuyor görevini yapmaya çalışıyor adam futbolcu tabi almak istiyor ama paraveren yok bi ön libero getirin parasını verin oynasın lütfen konu açmış olmak için böyle saçma düşüncesiz konular açmayınız.[/B]

OLCAY_58_AKKUS 25.08.2008 10:11

[QUOTE=lise!mustafa;403289][B]Siz Bülent Uygundan Daha İyimi Biliceksiniz.

Adam orda oynuyor görevini yapmaya çalışıyor adam futbolcu tabi almak istiyor ama paraveren yok bi ön libero getirin parasını verin oynasın lütfen konu açmış olmak için böyle saçma düşüncesiz konular açmayınız.[/B][/QUOTE]

istersen bülent Uygun söyledi diye kendimizi damdan atalım.Ayrıca arkadaş kibarca sormuş sizce o bölgenin admı mı diye.bence daha iyisi gelene kadar o bölgenin adamı o sen de ne düşünüyorsan onu yaz avukatlık yapma.Sen niye karışıyorsun milletin düşüncelerine.herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?

kızılova 25.08.2008 10:16

sivasspor lige güzel bir giriş yaptı taşlar yerine oturacak.
sivasspora başarılar dilerim.

YÖRÜKOĞLU 25.08.2008 10:41

sılladan once bence onur elestırılmelı,nası oynuyo bu adam ben anlamıs deılım yaa.gecen senede ılhanın 11 cıkmasını anlayamıyodum hep dıodum keske sol acıga bı adam alınsa dıe faruk alındı gercekten super bı transfer

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56.