SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PROTESTO FİKİRLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12735)

EfsaneMermerbey 04.09.2007 21:49

--->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[COLOR="Red"][B]MEHMET ALTUNTAŞ [/B][/COLOR]ABİMİZ HAKLI

[COLOR="Red"][B]DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ...
SENİN ÖRNEKLERİNLE BÜYÜYECEĞİZ.
AÇIKLAMALARIN İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDERİM.
HERKEZ ADINA ELLERİNDEN ÖPERİM.SAYGILAR...[/B][/COLOR]

ErdalGüler 04.09.2007 22:05

--->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=jakobieen;245489][B]öncelikle şunu belirteyim ki ben sivasıda sivassporuda tahmininizden çok daha fazla seviyorum.. ayrıca doğma büyüme okuma(üni) sivaslıyım inşallah bu güzel memleketimdende ayrılmayıda hiç düşünmüyorum...

ben bu forumda her fikre karşı saygının olduğunu bilirdim bugününe kadarda hep böyle gördüm, hakaret etmeniz gerekmez.. benim düşüncemdir bu, tüm üke tersini düşünmüş umrumda değil.. ben her zaman haklı gördüğümü söyledim ve söylerimde...

sivasın yenildiğini nerden çıkardığımı sormuşsunuz.. maç iptal olduğundan beri savunduğum maçın kaldığın yerden devam etmesidir, bu durumda sivasın son atağıda elinden alınmamış olurdu.. çifte standart olmasın diyorsunuz bende o yüzden çırpınıyorum zaten, bu ülkede inönü stadında insan öldürüldü, a.samiyende çıkan olaylar sonucu polisin birinin gözü kör oldu ama maç devam etti hemde aynı hakemin yönettiği maçta ama bu maçta devam etmiyor, niye peki.. vali güvence veriyor, emniyet 10 dakika içinde tribünleri boşaltırız diyor, mecnun başkan biz çıkar oynarız diyor ama hakem maçı devam ettirmiyor gerekçesi ne peki : ''sahaya çıksaydım 6 sivaslı oyuncuyu atacaktım'' ...! işte çifte standart burda.. unutmayın geçen sene bizim stadımızdada sahaya taraftar indi.. bu her yerde olabilecek bi olay.. ben tekrar ediyorum, sahada alamadığım 3 puanı verselerde almam.. benim düşüncem budur eğer farklı görüşlere saygınız yoksa bu konuda bir daha yazmayabilirim.. hep birlikte aynı fikir üzerinde tartışabilirsiniz(!)..

son olarak ben hiç biyerde hiç bi zaman sivasım ve sivassporum hakkında kötü şeyler yazmam.. eğer malum sitedeki yazılarımı okudu iseniz sizden suçlama değil sivasspor adına teşekkür beklerdim.. sağlık olsun sevgili abiciğim..

ve en son olarak, bu gönülde iki büyük sevda var birincisi çok sevdiğim memleketimin takımına karşı büyük bi [COLOR="Red"][B]sevgi[/B][/COLOR] diğeri ise karşılıksız bi bordomavi [COLOR="Red"][B]aşk[/B][/COLOR]ı.. olmaz böyle şey diyebilirsiniz, bunu anlamanızı beklemiyorum zaten.. saygılar..[/B][/QUOTE]

Müsabakada temsilci olarak tribünde görev yapan Metin Demir [B]27.08.2007[/B] tarihli [B]Ek Raporunda;[/B] müsabakanın durmasına sebep olan saha olaylarının yatışmasını takiben hakem soyunma odasına gittiğini, ortamın normale dönmeye başladığını, seyircinin tribünlere döndüğünü belirttiğini, odada müsabaka hakemleri ile birlikte müsabakanın gözlemcisi ve temsilcisi bulunduğu bir sırada hakem Bülent Demirlek'in "Eğer sahaya çıkarsam Sivasspor Kulübü'nden 3-4 oyuncuyu atmak zorunda kalırım" şeklinde görüş beyan ettiğini ve bunun akabinde maçı tatil etme kararını temsilcilere ilettiğini ve temsilcilerin de durumu her iki kulübe bildirmesini talep ettiğini, bu talep neticesinde kararın her iki kulüp başkanına iletildiğini belirtmiştir.

[B]Şimdi 28.08.2007 tarihinde alınan tekrar kararından 1 gün önce bir ek rapor verilmesi ve hemen ertesi gün bu rapora istinaden karar verilmesine karşın sen hala neden bahsediyorsun.

Bülent demirlek böyle birşey söylemedi ancak gözlemcilerle birlikte bu söylenilenler söylettirildi... Anlayın artık bunu...[/B]

emresengul58 05.09.2007 01:02

-->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=ErdalGüler;245553]Müsabakada temsilci olarak tribünde görev yapan Metin Demir [B]27.08.2007[/B] tarihli [B]Ek Raporunda;[/B] müsabakanın durmasına sebep olan saha olaylarının yatışmasını takiben hakem soyunma odasına gittiğini, ortamın normale dönmeye başladığını, seyircinin tribünlere döndüğünü belirttiğini, odada müsabaka hakemleri ile birlikte müsabakanın gözlemcisi ve temsilcisi bulunduğu bir sırada hakem Bülent Demirlek'in "Eğer sahaya çıkarsam Sivasspor Kulübü'nden 3-4 oyuncuyu atmak zorunda kalırım" şeklinde görüş beyan ettiğini ve bunun akabinde maçı tatil etme kararını temsilcilere ilettiğini ve temsilcilerin de durumu her iki kulübe bildirmesini talep ettiğini, bu talep neticesinde kararın her iki kulüp başkanına iletildiğini belirtmiştir.

[B]Şimdi 28.08.2007 tarihinde alınan tekrar kararından 1 gün önce bir ek rapor verilmesi ve hemen ertesi gün bu rapora istinaden karar verilmesine karşın sen hala neden bahsediyorsun.

Bülent demirlek böyle birşey söylemedi ancak gözlemcilerle birlikte bu söylenilenler söylettirildi... Anlayın artık bunu...[/B][/QUOTE]

HELAL OLSUN ERDAL ABİ...JAKOBİEEEN GÖR ARTIK GERÇEKLERİ..BORDO MAVİ AŞKIN OLDUĞUNU KENDİN SÖYLEMİŞSİN..BIRAK ARTIK SİVASSPOR UDA O KARŞILIKSIZ AŞKININ SİTESİNDE YAZI YAZ...ALTUNTAŞ ABİ SANA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM VERDİĞİN GÜZEL CEVAPLAR İÇİN...BİZ HAKSIZLIĞA KARŞI DURUYORUZ ADAM BORDOMAVİ AŞKINI SAVUNUYOR BİZE HEMDE KENDİ SİTEMİZDE YAZIK ÇOK YAZIK BİR DE SİVASLIYIM DİYE GEÇİNİR

emresengul58 05.09.2007 01:06

-->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=jakobieen;245489][B]öncelikle şunu belirteyim ki ben sivasıda sivassporuda tahmininizden çok daha fazla seviyorum.. ayrıca doğma büyüme okuma(üni) sivaslıyım inşallah bu güzel memleketimdende ayrılmayıda hiç düşünmüyorum...

ben bu forumda her fikre karşı saygının olduğunu bilirdim bugününe kadarda hep böyle gördüm, hakaret etmeniz gerekmez.. benim düşüncemdir bu, tüm üke tersini düşünmüş umrumda değil.. ben her zaman haklı gördüğümü söyledim ve söylerimde...

sivasın yenildiğini nerden çıkardığımı sormuşsunuz.. maç iptal olduğundan beri savunduğum maçın kaldığın yerden devam etmesidir, bu durumda sivasın son atağıda elinden alınmamış olurdu.. çifte standart olmasın diyorsunuz bende o yüzden çırpınıyorum zaten, bu ülkede inönü stadında insan öldürüldü, a.samiyende çıkan olaylar sonucu polisin birinin gözü kör oldu ama maç devam etti hemde aynı hakemin yönettiği maçta ama bu maçta devam etmiyor, niye peki.. vali güvence veriyor, emniyet 10 dakika içinde tribünleri boşaltırız diyor, mecnun başkan biz çıkar oynarız diyor ama hakem maçı devam ettirmiyor gerekçesi ne peki : ''sahaya çıksaydım 6 sivaslı oyuncuyu atacaktım'' ...! işte çifte standart burda.. unutmayın geçen sene bizim stadımızdada sahaya taraftar indi.. bu her yerde olabilecek bi olay.. ben tekrar ediyorum, sahada alamadığım 3 puanı verselerde almam.. benim düşüncem budur eğer farklı görüşlere saygınız yoksa bu konuda bir daha yazmayabilirim.. hep birlikte aynı fikir üzerinde tartışabilirsiniz(!)..

son olarak ben hiç biyerde hiç bi zaman sivasım ve sivassporum hakkında kötü şeyler yazmam.. eğer malum sitedeki yazılarımı okudu iseniz sizden suçlama değil sivasspor adına teşekkür beklerdim.. sağlık olsun sevgili abiciğim..

ve en son olarak, bu gönülde iki büyük sevda var birincisi çok sevdiğim memleketimin takımına karşı büyük bi [COLOR="Red"][B]sevgi[/B][/COLOR] diğeri ise karşılıksız bi bordomavi [COLOR="Red"][B]aşk[/B][/COLOR]ı.. olmaz böyle şey diyebilirsiniz, bunu anlamanızı beklemiyorum zaten.. saygılar..[/B][/QUOTE]

KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINA KARŞI SEVGİ...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK...ENTERESAN JAKOBİEEN..AYNI ZAMANDA ÇOK YAZIK

EyüphanAydın 05.09.2007 01:19

--->: PROTESTO FİKİRLERİ

BENCE KALE DİREKLERİNİ SİYAHA BOYASINLAR NE DERSİNİZZZZ

veysel 05.09.2007 05:38

taraftarlarin hepsi siyah giyip stada gelsin en iyi protesto bence bu olur

zaralım 58 05.09.2007 08:57

en güzeli 4 tribünde de kameralara görünecek şekilde ulusoy'un dansöz kıyfetli pankartını asıp protestomuzu yerine getirelim birde siyah formayla çıkalım tabiki

jakobieen 05.09.2007 09:06

[QUOTE=emresengul58;245639]...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK..[/QUOTE]
hayır, sivassporumun güzel oyununu alkışlayan insanların takımına karşı aşk benimkisi..

kimse kimsenin aşkını ve sevgisini sorgulamaya kalkmasın,şu sitede sivassporu benden daha çok seven kişi sayısı Trabzonda sahaya giren kişi sayısından fazla değildir..

jakobieen 05.09.2007 09:15

[QUOTE=altuntas58;245527]
sizin sivaslılığınıza dair ciddi şüphelerim var [/QUOTE]
bu benim için hakaretlerin en büyüğüdür..
eğer yaygara kelimesi ise sizin rahatsız olduğunuz benim hangi anlamda kullandığım bellidir (Şikâyet, sızlanma), yok siz başka bir anlam çıkardı iseniz ben özür dilemesini bilirim.. saygılar..

boun_58 05.09.2007 09:59

[QUOTE=Divriği58-;244607]EN İYİSİNİ MANISA DUN YAPTI HERKES SIYAH BENDIL SALLADI BENCE BIZDE SALLAMALIYIZ ....... EN GUZEL PROTESTO[/QUOTE]

EN DOGRUSU DİVRİGİNİN DÜŞÜNCESİ SİYAH MENDİL SALLAYALIM TFF KAPISININ ÖNÜNDE

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05.