![]() |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
arkadaşlar alanyaspor da forma giyen "Metin Kurt"un SİVASlı olduğunu biliyormuydunuz?
Metin Kurt Kişisel Bilgiler Doğ. Yeri: SİVAS Doğ. Tarihi: 6 Myıs 1980 Uyruk: TC |
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
ya alanyali kardeslerimiz kendi forumlarinda yazmiski sivas turkiye kupasina onem vermiyo halbuki bizim hedefimiz final ayrica macta mehmet yildiz oynamica dialloda oyle
hurdoganda okudum mehmet tedavi icin istanbula diallo da belcikaya gitmis ama olsun biz balili ile isi halederiz insallah iki takima da basarilar dilerim insallah bu maci 4-0 aliriz |
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
arkadaslar maci bir tv veya bir radyo verecekmi bilgisi olan versin
|
tv radyo vermiyo ama sıtemızden takıp edebılırsınız yazılı olarak arkadaslar konusurlar
|
-->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=özyiğit07;253438]tv radyo vermiyo ama sıtemızden takıp edebılırsınız yazılı olarak arkadaslar konusurlar[/QUOTE]
arkadaşlar bide maça gideceksiniz mutlaka lütfen resimleri çekp bizim sitemize koyarmısınız???? |
resimler videolar koyulacaktır haberdar ederiz alanyalılar olarak..
takımın bugunku ıdmanı admıne gonderdım resımlerı |
[QUOTE=yigidomustafa58;253348]arkadaşlar alanyaspor da forma giyen "Metin Kurt"un SİVASlı olduğunu biliyormuydunuz?
Metin Kurt Kişisel Bilgiler Doğ. Yeri: SİVAS Doğ. Tarihi: 6 Myıs 1980 Uyruk: TC[/QUOTE] [B]Evet biliyordum, Çünki çocukluk arkadaşım :)[/B] |
serkan da sizde oynamıs zamanında
|
büyük gün geldi..sizlere başarı diliyorum
|
[QUOTE=özyiğit07;253622]büyük gün geldi..sizlere başarı diliyorum[/QUOTE]
bayaı heyeceanlısın :) eğer maca gitme imknın olur vede resim filan çekerseniz gerek taraftar gerekse mac resimlerinde koyarsan seviniriz...bizde alanyaya başarılar diliyoruz keşke başka takımla oynasaydınızda yenseydiniz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |