![]() |
--->: TESADÜFEN GELMEDİK!!...
[B]inşallah sezonuda ilk 3 de bitiririz bence ilk 3 te yerimizi alırız...[/B]
|
-->: --->: TESADÜFEN GELMEDİK!!...
[QUOTE=eyuphan58;253110][B]AYNI BU AZİZ YILDIRIMIN DEMESİ GİBİ OLDU UEFA KUPASINI ALDILAR GS TESADÜF SÜPER KUPAYI ALDILAR TEASDÜF FB Yİ 5-1 YENDİLER TESADÜF SİVASSPORDA ACABA BÖYLE ŞEYLER YAPARMI?????[/B][/QUOTE]
ben galatasaylıyım ve bunu bize yaptılar sivassporuma yapıcaklarını sanmıyorum nsl geldiğimizi nsl futbol oynadığımızı 3 senedir gösterdik |
-->: TESADÜFEN GELMEDİK!!...
Arkadaşlık ve başarı Sivassporun hedefi. Herkes nasıl oynadığımızı görüyor. Tesadüf demek ayıp olur. Liğ tv. artık Sivassporun da maçlarını vermeli ki tesadüf mü değil mi tüm türkiye de ki futbolseverler görsün.
|
[COLOR="Blue"]azim hırs birlik beraberlik bizleri buralara kadar sürükledi inşallah ağzımızın tadı böyle tatlı kalır[/COLOR]
|
selam sivaslılar:
başta bülent hocaya ve başkanımız mecnun otyakmaza teşekürlerimi iletiyorum.sivassporumuza katkılarından dolayı.allaha şükür takımımıza sahip çıktılar ve 6.haftada 2.sıradayız.bu hariha bişey.bunun tesadüf olmadığı açıkca belli.umarım istikrarlı oluruz ve ligi ilk 5 içinde kapatırız.uefaya gideriz.bi düşünün sivassporumuz uefa ya gitmiş şansına almanya takımı çıkmış almanyada stad ağzına kadar sivassporlu taraftar dolu.ne güzel olurdu.hep bir ağzıdan sivas deselerdi.bunu allahın izniyle yapacağız.ben sivasspor camiasına güveniyorum.bülent ağbi yüreğine sağlık canım benim |
--->: BÜLENT UYGUN:"HAFTAYA LİDERİZ"
[QUOTE=BOUN;253252]..........yani her halükarda bizim Bursa maçını almamız lazım. Türk futbol kamuoyunun gözlerinin Sivas 4 Eylül stadyumunda olacağı bu maçta Sivas'ta yaşayan tüm yiğidoları tribünleri tıklık tıklım doldurmaya ve takımımıza 90 dakika susmadan destek vermeye çağırıyorum![/QUOTE]
Evet sevgili Sivas'taki Yiğidolar!... Bülent hocamızı yalancı çıkartmayalım ve buralara tesadüfen gelmediğimizi bu Pazar dost düşman herkese gösterelim. Bu hafta stad ful çeksin, futbolcularımız da akın akın Bursa kalesine yağsınlar Bursa'ya golleri yağdırsınlar. Hadi görelim sizi, mahcup etmeyin bizi!... |
DAHA IYI OLMAK ICIN HERZAMAN DESTEK OLMALIYIZ
|
HOCAM TAKIMA YILDIZ GETİR ARTI YENİ STAT YAPIN ARTIK SİVASA YANI BASIMIZDA ADAMLAR SÜPER STAT YAPIYO1 SENEDE BİZİM TAKIM İKİNCİ STAT İSE KOY PAZARI GİBİ EN BÜYÜK SİVAS
|
BİDE GALATASARAYLIYIM BAMA SİVASLIYIMDA MUHABBETİNİ BIRAKALIM SİVASLI Bİ İNSANIN İLK TAKIMI SİVASSPOR OLSUN BUNDAN SONRA BİZ SİVASLIYSAK MARKAMIZ SİVAS OLSUN BASKA GÖMLEKLERİ ÜSTÜMÜZDEN CIKARMA ZAMANI SİMDİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |