![]() |
-->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
[B]İyi olan lider olsun (!) Trabzon'a ve diğer takımlara başarılar...[/B]
|
--->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
DEVAMI GELECEK İNŞ ŞU KONYADAN'DA 3 PUAN ALSAK ÇOK HARİKA OLACAK
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
beşiktaşı tebrik ediyorum 6 basamak bnirden yükseldikleri için :)
|
FENERBAHCEYIDE BEN TEBRIK EDIYORUMM:)) KAYSERII BIGIDIK YAPMISS:)) AVRUPA KANARYASINA:)))
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
BENCE CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM TRABZONSPORU
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
sıra inş. gs'den puan almaya geldi haydi yiğidolar alisamiyen'i dolduralım
|
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11 Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider gençlerbirliği... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38. |