![]() |
--->: HAYDİ STADYUMA....
Bu maçta tribünlerde bir koltuğun bile boş kalmıyacağına inanıyorum ve maç izlemek için değil tezahürat için geliyoruz bunu unutmayalım...
|
[COLOR="Blue"]trübünlerin dolu olması önemli değil mühüh olan hiç susmadan oturmadan desteklemek gerek[/COLOR]
|
TARAFTARIN STADI DOLDURUP İYİ BİR DESTEK VERMELERİ ŞART SEYİRCİ DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BU MAÇTA
|
[B][COLOR="Red"]kale arkadası bıletler kalmamıs ıkı tane maraton vardı AMA EN AZ 20 KISI DISARDA IZLIYO BAZEN[/COLOR][/B]
|
-->: HAYDİ STADYUMA....
Biz gurbettekilerin kalbi sizle. Başarınız daim olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Lider olamıyoruz ama canımız sağolsun. Elbet onun da vakti var.
|
en son ben dolu trübünleri sebat maçında gördüm stad o zaman eski halındeydi ve her yer doluydı merdivenler bile ama kalabalık vardı destek yoktu inşallah öle olmaz süper ligde üçüncü senemiz süper lig taraftarı gibi oluruz inşallah
|
Bence bizlerin daha çok maça gitmesi lazım. Çünki daha doğru dürüst takım nasıl ateşlenir, takım nasıl desteklenir bilmiyoruz. Üstüne birde derneklerimiz var. Örgütlenmek güzel ama her kafadan bir sesin çıkmasıda kötü. Ve en son olarak çekirdekçiler :) Bu yüzden Sivas Sporun gerçek manada 12. adamı yani taraftarı olduğuna inanmıyorum. Yani 12. adam görevini tam olarak yerine getiremiyoruz. Örneğin bir çarşı grubu gibi olmamız için daha çok yol katetmemiz lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:45. |