![]() |
--->: Yeni Görevin Hayırlı Olsun!
hayırlı olsun, klavyen hep kırmızı beyaz olsun
|
HAYIRLI UGURLU OLSUN..............
|
[B]Tekrar Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun Diliyoruz.
Gerçekten Sitede Gözümü Kırpmadan Yazılarını Okuduğum Abilerimden Birisi. İnşallah Daha İyi Olması Dileğiyle.[/B] |
-->: --->: Yeni Görevin Hayırlı Olsun!
[B][QUOTE=EyüphanAydın;359317][B]Tekrar Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun Diliyoruz.
Gerçekten Sitede Gözümü Kırpmadan Yazılarını Okuduğum Abilerimden Birisi. İnşallah Daha İyi Olması Dileğiyle.[/B][/QUOTE] Tesekkur ederim guzel kardesim:) Ben de senin yasitlarina oranla terbiyene edebine hayranim..[/B] |
hayırlı olsun mustafa kardeşim başarılar
|
--->: -->: --->: Yeni Görevin Hayırlı Olsun!
[B][CENTER][QUOTE=myway;359326][B]
Tesekkur ederim guzel kardesim:) Ben de senin yasitlarina oranla terbiyene edebine hayranim..[/B][/QUOTE] Teşekkür Ederim..:D:rolleyes: Bir Anda Havalara Girdim:D Şakaydı Bunu Görmenize Sevindim. Gözünüzden Kaçmadığına Sevindim.[/CENTER][/B] |
yeni görev ne???? anlamadık ama hayırlı olsun o görevi alan arkadaşı kıskanıyorum banada sıra gelsede bende o göreve layik olabilsem ama nerde daha 40-50 baba fırın yemek lazım
|
eee bizede hayırlı olsun demek düşer hepimiz takımımız için sitemiz için seferberiz zaten mustafa da bunu8n en iyi örneklerinden helal sana mustafa hayırlı olsun kardeş
|
[B]Arkadaşlar Bu Konu Biraz Eski,
Sitede Çalışmalarından Dolayı Myvay ( Mustafa ) Abimiz Navigator Olmuştur.. Başarılarının Devamını Dileriz.[/B] |
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:57. |