![]() |
-->: OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!
0505 5462600 NUMAN KAYA SİVAS YAPTIĞIN ÇALIŞMADAN DOLAYI TŞK.
|
--->: OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!
sivasda olsam seve seve katılırdım sms grubuna, tebrik ediyorum, farkı ortaya koymuşsunuz
|
[B]Sivas'da olmaya gerek yok.. Bi de numaraları özel msj olarak atarsanız sevinirim..[/B]
|
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;262901][B]Gardaş hec Sorma YaW :D:D
Meğer Ne kadar [COLOR="Red"]Haber[/COLOR] VArmışta [COLOR="Red"]HABER[/COLOR]IMIZ YOK[/B] :) [B][COLOR="Red"]Bizede Böylesi Yakışır [/COLOR]!!![/B] [CENTER][COLOR="White"][B],[/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE] [B][CENTER]Aynen biZeDe bu Yakı$ır :D:D:D[/CENTER][/B] |
[QUOTE=abircan;262962]sivasda olsam seve seve katılırdım sms grubuna, tebrik ediyorum, farkı ortaya koymuşsunuz[/QUOTE]
BU TEŞVİK EDİCİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SMS GRUBUNA KATILMAK İÇİN SİVAS TA OLMANIZ ŞART DEĞİL BU SMS GRUBU SİVASSPOR HABERLERİ VE ORGANİZELERİMİZ HAKKINDA BİLGİLER VERİYOR :) |
bu mesajlar bilgi mesajı gibimi geliyor yoksa
biri bayram kandil vb. mesaj yollarya o şekildemi geliyor |
[QUOTE=samet yıldız;263108]bu mesajlar bilgi mesajı gibimi geliyor yoksa
biri bayram kandil vb. mesaj yollarya o şekildemi geliyor[/QUOTE] bilgi mesajı şeklinde anlatım net kısa ve açıklayıcı |
[QUOTE=İ_N_F_İ_A_L;263110]bilgi mesajı şeklinde anlatım net kısa ve açıklayıcı[/QUOTE]
tşk ederim kısa ve öz açıklayıcı olmuş :) |
[COLOR="Blue"][B]sivasspor olsun vede diğer spor dallarında olsun uzaklarda bulunan yiğidolarımıza anında sivastaymış gibi haber verilecektir bu güzelliği yiğidolara sunan aklıyla fikriyle hizmet sunan tarkan kardeşime sonsuz teşekkürler sivas ve sivasspor için kim hizmet veriyorsa hepsine sonsuz teşekkürler[/B][/COLOR]
|
[B]BENCE MÜKEMMEL BİR KONU OLMUŞ BÖYLE YENİLİKLERE İHTİYAÇİMİZ VAR TEŞEKKÜRLER PAYLAŞİM İÇİN[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:56. |