![]() |
-->: --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
[QUOTE=samet yıldız;268539]reklam gibi olmasında :D sivas tur huzurun otobüsleri gibi alsalarmış[/QUOTE]BEN BEĞENMEDİM SİVASTA SERVİS İÇİN LAZIM OLUR LİDER TAKIMIN OTÜBÜSÜ BU OLMAMALI ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMADI
|
[QUOTE=SONMEZ;268648]Aslında gerçekten güzel bir jest.
Ancak bu jest, kimlerin finansörlüğünde olduğu da çok önemli. Sayın [B]Mustafa SARIGÜL[/B]: [B]-[/B] Bu aracın fiyatını [B]cebinden[/B] mi ödedi ? (Sanmam) [B]-[/B] [B]Şişli Belediyesi' nin bütçesinden [/B]mi ödendi ? (Yine sanmam : Çünkü, Encümen Kararı gerekir ve Sayıştay saydırır valaa...! Ayrıca halkın vergileri içimize sinmez.) [B]-[/B] [B]Bir işadamına[/B] mı finanse ettirdi ? Sanırım, bu seçenek hem akılcı hem de gerçekçi. [B]Ama kaz gelen yerden tavuk esirgenmeyecek [/B]şekilde bir mantık mekanızması işletilmişse ve de bu mantık çerçevesinde ve mekanizma çarkında, [B]SİVASSPOR ve SİVASLILAR[/B] istismar konusu edilmişse bunu asla içimize sindiremeyiz. Eğer, bu şıklar dışında, halisane ve dürüstçe bir jest yapılmışsa, Sayın [B]Mustafa SARIGÜL Başkanıma [/B]şükranlarımı ve saygılarımı arzediyorum. . . .[/QUOTE]GARDAŞ GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNDE AĞZINA SAĞLIK BU OTÜBÜS SİVASSSPORA YAKIŞMADI BE SİVASTA SERVİSTE KULLANSINLAR |
--->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
helal olsun sarıgül'e. sivasın zenginleri sivasa kanı bile bağışlamıyor. Anasayfadaki hesap numarasına adam başı hiç yatırmasak 5 er ytl yatıralım. Bu şanlı takıma yakışır bi otobüs alalım.
|
-->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
|
--->: -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
[QUOTE=altuntas58;268809]Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır[/QUOTE]
ARKADAŞA KATILIYORUM... SAÇMA YORUMLARA KATILMAK MÜMÜKÜN DEĞİL.. |
[B]hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin...[/B]
|
[QUOTE=karakule58;268588]SARIGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OTOBÜS SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN BİRAZ UFAK KALMIŞ AMA PAFLAR İÇİN GÜZEL....[/QUOTE]
SANA KATILIYOM KARDEŞ [COLOR="Red"] [B]EVET BU OTOBÜS KÜÇÜK ONDA HEM FİKİRİZ PEKİ İSTANBULDA İKİ TANEDE SİVASLI BELEDİYE BAŞKANI VAR ONLAR ALSALARMIŞ BÜYÜĞÜNÜ HEM SARIGÜL SİVASLI BİLE DEĞİL BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜŞ VE KULÜP KABUL ETMİŞ DEMEKKİ İHTİYAC VAR PAFLARIN DEPLASMANA NASIL BİR OTOBÜSLE GİTTİĞİNİ HERALDE BİLMİYORSUNUZ ESKİ 1970 KALMA BELEDİYE OTOBÜSÜYLE SEN AL BUNU ORDA KULAN AMA YOK YİNE AYNI MEVZULAR EVET SARIGÜL REKLAMDA YAPABİLİR MENVAATDA DÜŞÜNEBİLİR O ZAMAN DAHA İYİ REKLAM İÇİN DAH BÜYÜĞÜNÜ BAŞKALARI VERSİN ONKARDA REKLAM YAPSIN TEŞEKÜRLER MUSTAFA SARIGÜL ÇOK TEŞEKÜRLER[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]( NOT BUGÜN İSTANBULDA YAŞAYIPDA ŞİŞLİ BELEDİYESİNE GİDEN BİR SİVASLI CENAZE VEYA GEZİ İÇİN ACABA OTOBÜS ALMADAN GERİ DÖNMÜŞMÜDÜR BİR KURUŞ PARA VERMEDEN BİR BURDAN YAZSIN )[/COLOR] [COLOR="Blue"]GÖRÜŞER FARKLI OLSADA HİZMET AYNI ŞİŞLİDE [/COLOR]ŞİŞLİDE[/B] |
[QUOTE=karakule58;268588]SARIGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OTOBÜS SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN BİRAZ UFAK KALMIŞ AMA PAFLAR İÇİN GÜZEL....[/QUOTE]
Sarıgül'e teşekkürler. Ondan bu kadar. Beğenmeyenler de daha büyüğünü alsınlar. |
OTOBUSUMUZ HAYIRLI OLSUN
NİCE NİCE OTOBUSLERE |
-->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
gönderenlere teşkkürler .
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |