![]() |
--->: SEN NEYMİŞSİN BE SİVAS!
ALEMİN TEK BİR EFENDİSİ VAR O DA YİĞİDOLAR.TÜM YİĞİDOLAR SAĞOLUN.ALLAH EMEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN.ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI.YİĞİDOLARI TÜRKİYE GÖRDÜ.ŞİMDİ SIRA TÜM DÜNYADA
|
Dün işte olduğumdan dolayı maça gidemedim. İş yerinde maçı izlerken orda yağmurda bekleyen Sivassporluları görünce Bende Sivaslıyım bende Sivassporluyum demeye utandım. Ama iştende kaçamazdım. Her neyse orada o yağmura ve soğuğa rağmen takımını destekleyen, kilometrelerce yolu katedip statta yerini alan gerçek Sivassporluları tebrik etmek istiyorum. Başlığa bir ekleme yapmak lazım; Sen neymişsin be Sivas, siz neymişşiniz be gerçek Sivassporlular..
|
helal olsunnnnnnnnnnn kım tutar bızıı
|
aman nazar değmesin süperligin lideri sivasım.
|
BU SENE SİVAS UEFA KUPASINA GİRMEYİ FAZLASIYLA HAK ETMİŞTİR.YOLUN AÇIK OLSUN YİĞİDOM
|
[B]YENDİK
YENERİZ YİNE OLSA YİNE YENERİZ AKILLARDAN BU TAKIM BU YIL HİÇ ÇIKMAYACAK EN İYİ FUTBOLU BİZ OYNUYORUZ[/B] |
Galibiyeti doyasıya yaşıyoruz.Teşekkürler memleketimin takımına.Bize bugünleri yaşattığı için.
|
SEN LİGİN DEGİL ANADOLUNUNDA GURURU OLDUN SİVASIM TEŞEKKÜRLER
FUTBOLCULARA SAYIN BAŞKANIMIZA YÖNETİME VE TABİKİ ASKER BÜLENTE. YÜREGİNİZE SAGLIK YOLUNUZ AÇIK SONUNUZ ŞAPIYONLUK OLSUN İNŞALLAH. |
delikanlı adam çarşı pazar gezmez delikanlı adam kanatlı takım tutmaz.. erkek adam sözünde durur...
Eyy !!! çarşı denilen çakallar sürüsü sizde sivas'a geleceksiniz ozaman göreceksiniz AYIyı DAYIyı köpekler... FB GS BJK hepside aynı bo... anti-istanbul |
SELAM DURUN; YİĞİDOM GELİYOR....
[B]Sivas buraya kadar bileğinin hakkıyla geldi...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:02. |