![]() |
--->: AYILAR... DAYILAR...!
istanbulun kirli ortamlarında bozulmuş şahsiyetlerin taraftar görüntüsü altında anadolunun en nadide insanlarının yaşadığı şehir olan sivasın taraftarlarına yaptıkları, ilkokul çocuklarının bile sınıflar arası macta yapmayacagı şekilde söylemlerde bulunmaları bjk taraftarlarının nekadar aciz ve acınacak halde olduğunu gösteriyor.sakaryalı biri olarak onlara sözüm keşke sizde yiğidoların yarısı kadar misavirsever olsanız..
|
[QUOTE=skyhan;273456]istanbulun kirli ortamlarında bozulmuş şahsiyetlerin taraftar görüntüsü altında anadolunun en nadide insanlarının yaşadığı şehir olan sivasın taraftarlarına yaptıkları, ilkokul çocuklarının bile sınıflar arası macta yapmayacagı şekilde söylemlerde bulunmaları bjk taraftarlarının nekadar aciz ve acınacak halde olduğunu gösteriyor.sakaryalı biri olarak onlara sözüm keşke sizde yiğidoların yarısı kadar misavirsever olsanız..[/QUOTE]
ağzına sağlık abi nerde onlarda o incelik |
Süper olmuş yiğidolar çarşıya karşı
|
[QUOTE=SONMEZ;273263][B]Sokakta :[/B]
- İyi günler [B]Emmii[/B], saatın var mıydı ? - He canuum var, 3' ü çeerek geçiyor. - Saolasın [B]Emmi[/B]. [B]Yolda :[/B] - Aalen hele [B]Gardaş[/B], şuna bi el atahk hele yav, - Ne demek [B]Gardaş[/B], gaç hele neyi varımış bi bahahk. - Nebliiim, birden istop etti. - Hmm... Marş basmıyor, bi iteleyehk hele belki çalışır : Haydi bismillah... - Çalışmıyor [B]Gardaş[/B], sen aha beyle bekle, ben bi tamirci bulup getiriyim. - Saolasın [B]Gardaş[/B]... [B]Çarşıda :[/B] - Afedersiniz, şu adrese nasıl gidebilirim ? - Ver bi bahıyım [B]Bacım[/B], neresiymiş ? Memmeeeeed, elindeki işi bırak oğlum, aha bu [B]Bacımıza[/B] yardımcı olahk, sevaptır. Çivteminare' nin hemen arkasına bi götürüver. - Hemen usta, buyrun [B]Teyze[/B] gidelim. [B]Otobüste :[/B] - [B]Anacıım[/B], buyur otur ayahda galma. - Sağolasın evladım, otursaydınız.. - Ne demek [B]Anacım[/B], siz ayahdayken ben nasıl otururum ? - Allah razı olsun evladım. - Cümlemizden [B]Anaa[/B]. [B]Pazarda :[/B] - Yoven, şu poşetleri taşımama bi yardım edermisin ? - Ne demek [B]Dayı[/B], başım gözüm üstüne. - Şu sokağın başına kadar gidersek yeter yoven. - Yooo... olmaz [B]Dayıı[/B], evinize kadar götürürüm. - Varolasın delikanlı. - ...vs...vs... Buna benzer enstantaneler ve diyaloglar, Sivasımızın yollarında, çarşısında, pazarında...vs çok yaşanır. Enstantanelerde, hep yardımseverlik görünür. Diyaloglarda, hep saygı vardır. Hitaplarda, hep [B]Emmi, Dayı, Ana, Bacı, Gardaş [/B]lafları geçer. Bizim çarşımız-pazarımız başka çarşılara benzemez. Bizim çarşı pazarımızda öyle [B]Herkeze Karşı [/B]gelinmez...! Sevgi vardır, saygı vardır...! - Naber [B]Moruk[/B] ? - Git işine be [B]Moruk[/B], - [B]Hey Adamım[/B], dün gece koptuk, - [B]Moruğa[/B] bak bee, kalkmıyorum işte, ayakta git. - ... Gibi medeniyetten ve insanlıktan nasibini almamış, Büyüğüne de küçüğüne de moruk diyen ruhsuz bir nesil bulamazsınız bizim çarşımızda pazarımızda. Yaşıtlarımız; Ya [B]Gardaşımızdır, ya da Bacımız [/B](yabancı olsalar bile...!) Büyüklerimiz ise; Ya [B]Emmimiz-Dayımız[/B] Ya da[B] Anamız-Teyzemiz [/B]dirler. İnönü stadında : [B]''SİVAS' LI AYILAR, İSTANBULDA NE ARAR''[/B] diyen zavallılara sesleniyorum : [B]Dayılar[/B] aradığını buldu; [B]Ayılar[/B] hala aramada ve arayışta. Bizde [B]Dayı[/B] çooook Sizde de [B]Ayı[/B] çooook Hemi de [B]kıvıran[/B] cinsten...![/QUOTE] [B]HELAL ABİ İYİ CEVAP VERMİŞSİN AYILARA[/B] |
BEN BESIKTAS KULUBUNU SADECE KULUP OLARAK SEVIYORUM AMA HEPSI DEGIL AMA;PARANTEZ ICINDEE:O PISKOPATT ADI PISLIK KARAKTERSIZZ NAMUZSUZ********;TARAFTARINDAN NEFRET EDIYORUMMM;KANI BOZUK ARAMANIZA GEREK YOKK INÖNUDE KANI BOZUK COK VARMIS GOSTERMISLER KENDINI ********LERRR KENDI ADLARINI SOYLEMISLERR
|
-->: AYILAR... DAYILAR...!
Ellerinize dillerinize ve yüreginize saglik gerekene gerekdigibi ceveplar vermissiniz.Bize boyle davranislar bizleri birbirimize kenetlenmemize vesile olmasi gerekir bunun bilincinde olursak yeter.
|
emegine saglık usta güzel yazmışsın...
|
Selam.. Yakisik almadi büyük bir kulupbe böyle davranmak. böyle davranmakla ne kadar aciz olduklarini gösterdiler, mactan sonrada istemiyerekte olsa alkisladilar, ama bir seyi unutularki Ibrahim torman da bir sivasli!! Ligde 1 BÜYÜK var SIVASSPOR vede degerleri.
|
YIGIT GARDASLARIM BIZ ONLARIN DUSTUGU HATAYA DUSMEYELIM.
HANI BI ATA SOZUMUZ VARDIR KIZMA KOTUNUN LAFINA BILSE IYISINI SOYLER. BIZE AYI DIYENLERIN ALDIGI TERBIYE BUYSA BIZ O SEVIYEYE INMEYELIM BU CIRKIN SOZLERI SARFEDENLERIN B.J K. TAKIMIYLA ILGISI OLAMAZ BIZIM ANLAYISIMIZA GORE SPOR KARDESLIKTIR. BIZLER ISIN BASINDAYIZ KOLAY DEGIL KIMSE KABULLENEMIYOR. IKI SENEDE GELIP SUPER LIGIN TEPESINE OTURACAKSIN HEMDE NASIL COK MUTAVAZI BIR TAKIMLA VE BELIRLI BIR BUTCEYLE BU ISLER PARAYLA OLMUYOR YUREKLE OLUYOR BILMEYEN VARSA OGRENSIN ONUN ICIN BIZE YIGIDO DERLER. HERKESE YIGITCE DOSTCA SELAMLAR. YILDIZELI / COBANSARAYLI AHMET SOGUTLU |
GARDASIM KIZILIRMAK GIBI COSMUS OFKELENMISIN HAKLISIN
GARDAAS KIME KIZIYON BUTUN TURKIYE BILIYO ISTANBUL DEMEK S I V A S . LI DEMEK ISTANBULDAKI BUTUN KULUPLER BIZIMDIR TABIKI OLUR UC BES KENDINI BILMEZ CIKACAK VE NERDEN GELDIGINI NE TUR BI YARATIK OLDUGUNU SOYLEYECEK ISTE FARK BURADA CIM BOMLUSU FENERLISI BESIKTASLISI TIRABZONLUSU KAYSERILISI VE DIGERLERI BIZIM CANIMIZ. BIZ ONLARI COK SEVIYORUZ ONLAR BIZIM COK DEGERLI KULUPLERIMIZ SAKIN VE AKILLI OLALIM BU GUNLER BIRLIK BERABERLIK ZAMANI HEDEFIMIZ BASIMIZDAKI TEROR BELASINI YOK ETMEK OLMALI BIRBIRIMIZI KIRMAK DEGIL KUCAKLAMA ZAMANI YILDIZELI / COBANSARAYLI AHMET SOGUTLU |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |