SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS ve M.YILDIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14160)

Abdullah DuMaN 17.11.2007 08:03

-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

DÜN 2 GAZETE ALDIM BİRİNDE M.YILDIZ BJK DE BİRİNDEDE GS YILDIZI BİTİRDİ YAZIYOR ANLAYAMADIMKİ

puar 17.11.2007 08:09

--->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

Herkez istediğini yazsın maksatları mehmetin kafasını çelmek ama büyük sivassporla baş edemezler mehmet bir yere gidemez arkadaslar içiniz rahat olsun.

UTKUM_58 17.11.2007 08:17

ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE

puar 17.11.2007 08:43

[QUOTE=UTKUM_58;275233]ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE[/QUOTE]

o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.

UTKUM_58 17.11.2007 11:03

[QUOTE=puar;275239]o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.[/QUOTE]

sen kafani yorma hocam alir alirr yumusak yumusak seyret sadecee :)) adi yeterr tipki sivasimiz gibii bize ikitane oyuncu verdilermi sanpiyonuzzzzzzzz :)) MEMET CIMBOMDA

_bling_lady- 17.11.2007 14:11

[B] ne olursa olsun kim gelirse gelsim [I][U]yildizimiz[/U][/I] gitmessssin!![/B]

altuntas58 17.11.2007 14:29

-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

[QUOTE=UTKUM_58;275233]ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE[/QUOTE]

[QUOTE=puar;275239]o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.[/QUOTE]

[QUOTE=UTKUM_58;275291]sen kafani yorma hocam alir alirr yumusak yumusak seyret sadecee :)) adi yeterr tipki sivasimiz gibii bize ikitane oyuncu verdilermi sanpiyonuzzzzzzzz :)) MEMET CIMBOMDA[/QUOTE]

PUAR kardeşime katılıyorum Galatasaray önce ac karnını doyursun Galatasaraydan bize gelecek iki futbolcu mademki sivassporu şampiyon yapacasa galatasarayı neden şampiyon yapmıyorlarda koşa koşa bize geliyorlar şunu diye biliriz mehmet yıldızı bu büyütülmüşler rahat bırakmazlar birinden birisi alır bizim yapacağımız çok iyi bir pazarlıkla futbolcumuzu iyi şartlarda transfer yapmamız karşılığında rakip takımda bize yararlı futbolcuları almaya calışmalıyız üstede ne kadar para alırız onun mücadelesini yapmalıyız yoksa onlardan gelecek futbolcular o kadar iyide neden gönderiliyorlar?? öyle onların futbolcularını çok abartmayalım gönül isterki mehmet yıldızımız bizde kalsın ama ne yazıkki maddi imkansızlıklar bizi bu işe zorluyor hakkımızdan hayırlısı diyelim gün ola harman ola

cenk5821 17.11.2007 14:53

bunlarrr bizi havaya sokma derdinde maisa gibi yapcaklarrr bizi bu medya waryaa ulannn uzak durun bizden

EyüphanAydın 17.11.2007 16:20

[B]BEN HİÇ BİŞEY ANLAMİŞ DEĞİLİM VALLAHİ Bİ FENERBAHÇEDE BİR GALATASARAYDA BİR BEŞİKTAŞTA VALLA BEN İNANMIYORUM ARTIK GİDİNCE GÖRÜRÜZ AMA GİTME BE M.YILDIZ[/B]

ilker_8787 18.11.2007 23:26

yallan YALLLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Ölene dek beraberiz yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49.