SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   T.Telekom - Sivasspor Maci Öncesi - Sonrasi Tüm Yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=142)

kerem 26.01.2005 11:10

[color=red]KANGAL:[/color][size=6]HAKEMLERİN HATALARINI YOK OLUNMASINI VE KİMSENİN HAKKININ YENMEMESİNİ DESTEKLİYECEĞİNE;HAKEMLER HATA YAPSIN,TAKIMLARIN HAKKI YENSİN DİYORSUN.[/size]

türkçerap_yakup 27.01.2005 16:36

ya taha şaka yaptım be!!!evet telekomun 3 oyuncusu oyniyamıcakmış bizim maçta..tolga,mehmet ve kaleci burak...

abcde 27.01.2005 17:08

beyler kim oynarsa oynasın sivassporumuz bu maçı kazanacak güçtedir kimsenin şüphesi olmasın,zaten bunu atlatırsak yani ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparsak gerisi gelir..

----------ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS------------------------------------

mericcas 27.01.2005 21:24

Maç sonuçunu veriyorum iddaacılar'ın dikkatine
T.Telekom:1 SİVASSPOR:3
budur

abcde 27.01.2005 23:46

[quote=mericcas]Maç sonuçunu veriyorum iddaacılar'ın dikkatine
T.Telekom:1 SİVASSPOR:3
budur[/quote]
+1967

türkçerap_yakup 29.01.2005 15:22

maç güzeldi ama mohamedi beğenmedim bu maç...yasir ve mehmet çok iiydi..özellikle yasir...mehmet eski bizim bildiğimiz mehmet.ilerleyen maçlarda daha faydalı olacaktır..yasirde tabii ilerleyen maçlarda daha faydalı olacaktır...ya bu yasir tip olarak ceyhun erişe benzio :D mehmette rooneye :D sonuç olarak yine kazandık...ama takım kötüydü bunu sölemek gerekir..

kayserimania 29.01.2005 15:39

[size=6][b]Tebrikler kardesler macı izledim haklı bi galibiyet oldu kayserisporumuz bu sene ligeden düsmez insallah komsu sehrimiz olan sivası ve erciyesimizi elele süper lige bekliyoruz....[/b][/size] :wink:

dragon_58 29.01.2005 16:06

[quote=kayserimania][size=6][b]Tebrikler kardesler macı izledim haklı bi galibiyet oldu kayserisporumuz bu sene ligeden düsmez insallah komsu sehrimiz olan sivası ve erciyesimizi elele süper lige bekliyoruz....[/b][/size] :wink:[/quote]

inşallah gardeş

KoraySancar 29.01.2005 19:06

Aldığımız galibiyet tüm camiamıza hayırlı,uğurlu olsun.Gerçi maç futbol kalitesi olarak çok tatmin edici değildi ama bunu ilk maç olmasına bağlayalım ve ilerleyen haftalarda Sivassporumuzun (ilk haftalardaki gibi) çok daha göze hoş gelen bir futbol oynamasını umalım.Bu maçta beni en çok üzen yine taraftar oldu,hem beklediğimizden çok azlardı hem de çok etkili değillerdi.Diğer takımlarla kıyaslanınca(deplasmandaki bir maç için) yine çoktu taraftar ama bizim potansiyelimizi yansıtmıyordu.Neyse bu konuda da ilerleyen haftalarda gelişme göstereceğimizi umuyorum.
Yeni alınanlardan Yasir umut verici,adaptasyon sürecinden sonra inşaallah form grafiği daha da yükselir,diğerleri gözüme vasat göründü.
Bu penaltılar da haklı da olsa prestijimize zarar veriyor artık.İnşaallah bundan sonraki maçları penaltısız fakat bol gollü kazanırız.

serhankaburcuk 29.01.2005 20:54

[quote=koraysancar]Aldığımız galibiyet tüm camiamıza hayırlı,uğurlu olsun.Gerçi maç futbol kalitesi olarak çok tatmin edici değildi ama bunu ilk maç olmasına bağlayalım ve ilerleyen haftalarda Sivassporumuzun (ilk haftalardaki gibi) çok daha göze hoş gelen bir futbol oynamasını umalım.Bu maçta beni en çok üzen yine taraftar oldu,hem beklediğimizden çok azlardı hem de çok etkili değillerdi.Diğer takımlarla kıyaslanınca(deplasmandaki bir maç için) yine çoktu taraftar ama bizim potansiyelimizi yansıtmıyordu.Neyse bu konuda da ilerleyen haftalarda gelişme göstereceğimizi umuyorum.
Yeni alınanlardan Yasir umut verici,adaptasyon sürecinden sonra inşaallah form grafiği daha da yükselir,diğerleri gözüme vasat göründü.
Bu penaltılar da haklı da olsa prestijimize zarar veriyor artık.İnşaallah bundan sonraki maçları penaltısız fakat bol gollü kazanırız.[/quote]

[size=4][b]Söylediklerine katılıyorum kardeşim herşey çok güzel ilk hafta olması sebebiyle biraz vasat gibi gözükebilir takım ama yeni kamp döneminden çıkıldı ve telekomda öyle yabana atılacak bir takım değil ..Bu arada ben yeni transferlerden yasiri çok beğendim yasir takıma uyum sorununu hallettikten sonra daha başarılı olur diyorum....Yinede kazanmak güzel....[/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03.