![]() |
--->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!
spor yazarları medya felan halen daha beklio sivas düşüşe geçse diye adamlar bekleye bekleye bağsur oldular...
|
haklisin kardes herkes dusecek diye bekliyor ama lig bitene kadarda ole soylemeye devam edecekler sivas sampiyon olunca ne diyecekler acaba bu seferde baska seyleri bahane ederler
|
[QUOTE=Bahattin;303283]haklisin kardes herkes dusecek diye bekliyor ama lig bitene kadarda ole soylemeye devam edecekler sivas sampiyon olunca ne diyecekler acaba bu seferde baska seyleri bahane ederler[/QUOTE]
hazırr söyleyecekleri... seneye göreceğiz...Allahın günleri bitmez...bunlarında beklemeleri...:) |
maçtan dönerken lig radyoyu dinlodum t-s nin maçı bitti spor yazarı diye serdar baliye t-s nin durumunu soruyolar o içindeki sivas acısından bahsedio sivas bizim sayemizde buralara geldi diyor ne komik adam bu yahu
|
-->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!
[QUOTE=puar;276671][COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]:)))) daha coooook beklerler her hafta bekliyorlar amma olmuyor her hafta dagitiyoruz :)))[/B] |
[COLOR=darkorchid][B]BU HAFTADA LİDER BİZİZ VE HAFTAYADA LİDER OLACAĞIZ SONRAKİ HAFTADA LİDERİZ 5 HAFTA ZATEN OTAMATİK LİDERİZ [/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid]BEN YİNEYAZIYORUM BU HAFTA FENERİ YENERSEK ŞAMPİYONUZ [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]NE DEN DİYECEKSİNİZ ÇÜNKÜ FENER DERBİ KAYBETMİYOR VE BİZİM İÇİN DİĞER TAKIMLARI YENECEK YETERKİ BİZE ANADOLU TAKIMLARI HIRÇIN OLMASIN ÇIKIP OYUNLARINI OYNASIN[/COLOR][/B] |
Vestel yanılmıyorsam ilk 8 hafta yenilgisi yoktu ondan sonra bir düştü pir düştü. Biz ise şuanda 19 haftayı kapattık. Sivas, Vestele benzetenlerin matematikle araları yok herhalde :D:D Dedik ya çokkk beklersiniz çokkkkk
|
haklılar kesin manisa olacaz :D
sivas manisa olur mu ha? :) türkiye malezya olur mu tartışması kadar absürd bir konu ve soru |
[B]Puan tablosu onlara kapak olsun... Daha ne denilebilir ki????[/B]
|
[QUOTE=Agcalli;303312]Vestel yanılmıyorsam ilk 8 hafta yenilgisi yoktu ondan sonra bir düştü pir düştü. Biz ise şuanda 19 haftayı kapattık. Sivas, Vestele benzetenlerin matematikle araları yok herhalde :D:D Dedik ya çokkk beklersiniz çokkkkk[/QUOTE]
evet kadeş doğrusun.vestele ilk mağlubiyeti tatırmıştık ve bir daha düzelemedi.ve 8 haftaydı.ama aramızdaki farkı anlamak istemeyenler var. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |