![]() |
--->: CÜSSKB STAND AÇTI.
[B]AYNUR HOCAMIZA BASARILAR DILERIZ[/B]
|
Cumhuriyet Üniversitesinden Sivasspor'a Destek
[B][U][COLOR="Red"]Üniversitelilerden Sivasspor'a destek!
[/COLOR][/U] [IMG]http://www.ajansspor.com/resim/sivas_uni_imza.jpg[/IMG] Ligin iddialı takımlarından Sivasspor'a taraftar bulmak için harekete geçen üniversiteli gençler stand açarak taraftar toplamaya başladı. Standı ziyaret eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, tüm taraftarların Sivaslıya ve spora yakışır şekilde takımlarını desteklemesini istedi. Okumak için yurdun dört bir yanından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne gelen öğrenciler, Turkcell Süper Lig'in iddialı takımlarından Sivasspor'a verdikleri desteği tüm öğrenciler arasına yaymak için Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi adı altında taraftar gurubu oluşturdu. Üyelerini arttırmak ve Sivasspor'a destek vermek isteyen taraftar gurubu, Merkezi Kafeterya girişinde Sivasspor standı açtı. Sivassporlu futbolcuların fotoğraflarının ve Sivasspor dergisinin sergilendiği standa diğer üniversiteli öğrencilerin guruba üye olmaları ve maçlara gelerek, Sivasspor'u desteklemeleri için çalışma başlattı. Kafeteryayı stadyuma çeviren öğrenciler, tezahüratlar yaparak Sivasspor'a verdikleri desteği gösterdiler. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbolculardan Murat Sözgelmez, Aytaç Ak, Abdurramhan Dereli, Musa Aydın, Devran Ayhan ve Sezer Badur kafeteryaya gelerek, standı ziyaret etti. Üniversiteli öğrencilerin tezahüratları arasında standa gelen Sivassporlu teknik adam ve futbolcular, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdiler. Burada bir konuşma yapan Cumhuriyet Üniversitesi Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çiman, bu günün çok özel bir gün olduğunu söyleyerek, "Üniversiteli olarak biz de ekibimize sahip çıkacağımızı bu gün gösteriyoruz. Genç kardeşlerimizin gözlerinde o pırıltıyı aldık. Bu nedenle Bülent hocam ve futbolcu kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. Üniversiteli okumuş bilinçli gençlik, güzel bir taraftarlık örneği sergileyecektir ve buna inanıyorum. Sivas'a, Sivasspor'a, üniversitemize ve taraftarımıza yakışır taraftarlık sergileyeceklerine inanıyorum" diyerek, her zaman Sivasspor'un arkasında olacaklarını kaydetti. Sivasspor fan kulübünü kurmalarından dolayı tüm üniversiteli gençlere teşekkür eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, iyi ve bilinçli bir taraftar istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti; "Türkiye'nin örnek altığı bir üniversitede Sivasspor Fan Kulübü gibi hem taraftar, hem de takımımızı desteklemek adına, hem de insanlara örnek olma adına yaptığınız bi güzel davranıştan dolayı hepinizi tek tek kutluyorum. Sivasspor kadrosu olarak, futbol adına elimizden geldiği kadar Fair-Play'dan ödün vermeden gerek bireysel yeteneklerimizi sergilemek olsun, gerekse takım oyunu olsun en iyi şekilde futbol oynamaya çalıştık. Sizlerden de beklentimiz, Türkiye'nin kutsal toprakları olarak adlandırdığım Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta ve Cumhuriyet Üniversitemizde tribünlerde olması gereken güzelliği, kardeşliği, birliği, barışı sporun bir dostane ortamlarda geçmesi gerektiği düşüncesi ile tezahüratlarını yapmanızı ve takımınızı en işi şekilde desteklemenizi istiyoruz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Uygun ve futbolcular, üniversiteli öğrencilere imza verdi.[/B] |
--->: CÜSSKB STAND AÇTI.
BİRAZ GEÇ KALDIM AMA HAYIRLI OLSUN.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |