![]() |
-->: --->: -->: DÜŞMAN MIYIZ????
[QUOTE=ertuqrul;278910][COLOR="Indigo"][B]ewet ben bu konu ıcın sunu soluceqım bırlestı dıosun ama kayserı macında kım vardı ya Allah askına nerde ıdı o qruplar cumhurıyet unı. qelenler destekledı.pekı cılqınlar nerde ıdı cok az kısı vardı ve bır ara qıdıolardı qerı donduler ne olduysa.bızım tek yurek olamamız lazım 3 5 tane qrup olsa ne olmasa ne dusunun ya bır Carsı taraftarlarını tek grup ama orqanıze super destek super bızım maclarda ayaqa ayaqa dıyoz kımse kalkıp katılmıo bıle.bızım ınsanımız taraftar deıl seyırcı sadece bunu bılır bunu soylerım[/B][/COLOR][/QUOTE]
kayseri maçında kale arkası havuz bolumunde yaklaşın 100-150 kişi takıma destek verdi ama maç başladıktan sonra içeri girebildiler çoğu kişide giremedi ama girenler girdiği andan maçın sonuna kadar takımı destekledi kimse bunu inkar edemez gruplar gerekli desteği verdi seslerinin çıktığı kadar bağırdılar |
--->: DÜŞMAN MIYIZ????
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]Temeli zayıf atılan bina ne olur?[/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=myway;278601][B]Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..
Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor? Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat... Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı... Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm... Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu?? Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı?? [B][COLOR="Blue"]Aynı şehirde yaşıyoruz... Aynı takımı destekliyoruz... Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz... Aynı istasyon caddesinde geziyoruz... Aynı taşhanda çay içiyoruz... vs vs... [/COLOR][/B] Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık??? Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken... Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz??? Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak... Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak .. 2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız:) [CENTER] [B][COLOR="Red"]DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ... GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ.. HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM.. LÜTFEN ARTIK... [/COLOR][/B] [/CENTER][/B][/QUOTE] VALLA BENCEDE COK HAKLISIN GARDAŞ SAHANIN HER KÖSESINDEN AYRI SESLER CIKIYOR. STADIN GENELINDEDE ZATEN EMEKLİLER VAR CEKİRDEK YİYİP OTURUYORLAR ICERI MANGAL SOKULSA ONUDA GOTURECEKLER!!!! 3 BÜYÜKLERİN MACINDA TARAFTARLARI SIVASA GELİYOR ADAMLAR NERDEYSE BİZİM STADIMIZDA BİZİM SESİMİZİ BASTIROYORLAR |
Kardeş çok güzeL konuya değinmiş Sivası'ın stadının fuLL çakması Lazım örgütLenmeniz gerekir toplanmanız gerekir.Elinize Süper Lig'in koLtuğu gibi bir fırsat geçmişken heLe ki bu AnadoLu takımıysa(gururla söyLüyorum bunu)bunu iyi değerlendirmeniz Lazım biz biLe fuLL stad oynuoruz maça saatler kala biletler tükeniyo ve dışarda binlerce insan kaLıyo 90 dk öLmek war susmak yok prensibiyle hareket edioruz ayağa kaLkmayan warsa son çare zor kuLLanarak kaLdırıyoruz.Size güweniorum kardeşLerim ŞAMPİYON olun Anadolu ayakLansın
|
[QUOTE=aykut-akay;280926]3 ve 2 ligde cok hemde cok sayida maca gittim deplasmana gittim
hep özlemimiz 1. ligdi ve sükür 1.ligderyiz ama gördügüm kadariyla 3.-2. ligdeki taraftar desdegi yok gibi gözüküyor sanmayinki herzaman [COLOR="red"]bir Mecnun Otyakmaz bir Bülent Uygun [/COLOR]gelmez bu takimin basindan onlarda bir gün gidecekler iste o zaman yine bas basa kalacaz iste o zamana kadar sivasimiza en yüksek sekilde [COLOR="Red"]maddi-maddi,manevi[/COLOR] destek vermeliyiz ki yani treni kendi kendine rayda gider hale getirmeliyizki yoksa 3. ligde takimimizi izlemekte kaliriz. [COLOR="red"]Dünya capinda 5 milyon sivasli oldunu düsünürsek bunun 1 milyonu 1 er € verse 1 milyon € kisa ve öz bir hesap [/COLOR] ki bu sadece sivasspor icin yapilacak yardimlar ve destekler degil bu dolayli yoldan sivasa yapilmismis bir yatirimdir...[/QUOTE] [COLOR="Black"][B][I]BİLİR MİSİN BİR zamanlar YENİÇERİLER vardı 4 eylül YENİÇERİLERİ DAHA ÇOK ARAYACAK.....:[/I][/B][/COLOR]:mad::mad: |
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
DEPLASMANDA MECBURİYETTEN BİR ARAYA GELİYORLAR SİVASTA NEDEN BİRLİKTE BİRŞEYLER YAPMAZLAR ANLAM VEREMİYOM. ADRES 1967 TARAFTAR DERNEĞİ
|
Nereye Kadar.!!
[B]Arkadaslar ben her maca gıdıyorum deplasman harıc ıns onada gıtcem ama herkez bızı desteksız buluyor dogrumu dogru bence nıye destek vermıyelımm kı dun gs macını lıg tvde ızledım bızımhıcmı taraftarımız yoktu hıc bır goruntu bıle gostermedıler nıye haksızlık bu haydı sıvaslılar ve genc sivassporlular desteklerınızı her zaman beklıyoz balılının mac basında sakatlanmasına uzuldukk gencler bırlıgı macında desteklerınızı beklıyoruz Okudugunuz ıcın tesekkurler [/B]
[URL="http://byyigido.ile.biz"]ANKETIMIZE KATILMAK ISTERMISINIZ[/URL] |
[QUOTE=myway;278601][B]Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..
Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor? Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat... Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı... Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm... Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu?? Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı?? [B][COLOR="Blue"]Aynı şehirde yaşıyoruz... Aynı takımı destekliyoruz... Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz... Aynı istasyon caddesinde geziyoruz... Aynı taşhanda çay içiyoruz... vs vs... [/COLOR][/B] Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık??? Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken... Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz??? Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak... Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak .. 2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız:) [CENTER] [B][COLOR="Red"]DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ... GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ.. HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM.. LÜTFEN ARTIK... [/COLOR][/B] [/CENTER][/B][/QUOTE] dusmanmıyızz nıye sıvas ıcın tık yokk soleyın |
ya sızın en buyuy sorununuz rant mevzuları abılerınız yanlıs seylerın pesınde kosuor eger ısteselr tek catı altında toplayabılırler bır yuz kısı bagırmak var bırde ıkı yuz kısı bagırmak var ınsallah en kısa zmanda dogrulursunuz ah dıyorum sakaryamız sızın yerınızde olacaktı bakın neler oluordu
|
YETER ARTIK AYRI GAYRI KALMASIN HERKES HER GRUP BİRLEŞSİN BU GÜZEL GÜNLERİN TADINI HEP BİRLİKTE ÇIKARALIM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55. |