![]() |
-->: MÜJDELİ HABER
Sivaslıların biraz kıpırdaması lazım artık. Ağlamayan çocuğa meme verilmezmiş. Bizde örgütlenip bütün olalım.Herşey kendiliğinden düzelir o zaman.
|
--->: MÜJDELİ HABER
inşallah başlatılır sms kampanyası sivas her şeyim feda olsun en azından iyi bir futbolcu alacak kadar para yardımı olacaktır yeterki sms kampanyası başlasın o zman göreceklerdaha ilk günden milyarlar yağacak sivassporumuza göreceksiniz:D:D:D:D:D:D
|
[B][COLOR="Indigo"]Bu konuda somut adım atıldı yanılmıyorsam. [/COLOR][/B]
|
inşallah yhaaa çokk sevindim süper olur
|
[B][COLOR="Blue"]ZATEN İLK ÖNCE SMS KAMPANYASI YAPILMALIYDI.DAHA ÇOK TARAFTARA ULAŞMAK İÇİN...[/COLOR][/B]
|
sivas'lı akp vekiller neden kendi muhalifleri diye karşı çıkmamazlık yapıyorlar ayıp ama bir daha oy istemeye gelirler SİVAS'a o zaman görüşürüz
|
[B][COLOR="Indigo"]
Evet Sms kampanyası için numaralar belirlenmiş. 5058 olacakmış ve bütün operatörler için açık olacakmış bu numara. [/COLOR][/B] |
selam
sms kampanyasi baslarsa numarasini yazalim.inaniyorum ki sivaslilarin disindaki bir cok anadolu sehrinin insanida bu kampanyaya katilacaktir.anadoludan bir sampiyonun cikmasi bütün türkiyenin istegidir.bunu da basaracak güc var sivassporda |
eğer sms yolu ile yardım olursa bnece tüm sivaslılar katılır
|
[B][COLOR="Red"]ZATEN İLK ÖNCE SMS KAMPANYASI YAPILMALIYDI.DAHA ÇOK TARAFTARA ULAŞMAK İÇİN...[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |