![]() |
--->: Heryerdeyiz...! Ankaraya Akıyoruz...!
kardess hepınızı maca beklıyoruz bızde orda olacazz hep destek tam destek şampiyonu yanlız bırakmayın yigidolar
|
HEP BERABER ANKARADAYIZ İNŞ.....YARIN GECE ÇIKIORUZ YOLA....ALLAH KAZASIZ BELASIZ Bİ YOLCULUK NASİP ETSİN İNŞ...HERŞEY İSTEDĞİMİZ GİBİ OLSUN...
|
-->: --->: Heryerdeyiz...! Ankaraya Akıyoruz...!
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;280015][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Yine yoLLaRDayız.. Bu kadar Cefakar Taraftara Karşılık böyle bir yönetim insanı düşündürüyo..Allah sonumuzu Hayır Etsin..[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
imza......................................... |
yolunuz acık olsun ankaraya akan her taraftarımıza tesekkurler :)
|
-->: Heryerdeyiz...! Ankaraya Akıyoruz...!
[B]Tayfa Ankara'da ;) Alayına qİder Ulaaan :D[/B]
|
maçta sivasspor'a sonsuz destek.stadyumda ortam farklı oluyor her şey olabilir.
|
[COLOR="Blue"][B]sivassporu yanlız bırakmayan tüm yiğidolara sonsuz teşekkürler 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine ve merkez tayfaya hayırlı yolculuklar arkadaşlar kusura bakmayın sizleri biraz erken yolluyoruz ama olsun uykudan önemli sivasspor var[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;280134][COLOR="Blue"][B]sivassporu yanlız bırakmayan tüm yiğidolara sonsuz teşekkürler 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine ve merkez tayfaya hayırlı yolculuklar arkadaşlar kusura bakmayın sizleri biraz erken yolluyoruz ama olsun uykudan önemli sivasspor var[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Her Şey Sivassporumuz İçin Abi...![/B] |
[QUOTE=İ_N_F_İ_A_L;280127]maçta sivasspor'a sonsuz destek.stadyumda ortam farklı oluyor her şey olabilir.[/QUOTE]
[B]aynen katılıyorum stadda atmosfer farklı herkes [COLOR="Red"]İ[/COLOR] çin her ([COLOR="Red"]S[/COLOR]tad bu) [COLOR="Red"]T[/COLOR] araf [COLOR="Red"]D[/COLOR] engeli olsun herkese basarılar ...![/B] |
[QUOTE=merkez_ismail;280138][B]aynen katılıyorum stadda atmosfer farklı herkes [COLOR="Red"]İ[/COLOR] çin her ([COLOR="Red"]S[/COLOR]tad bu) [COLOR="Red"]T[/COLOR] araf [COLOR="Red"]D[/COLOR] engeli olsun herkese basarılar ...![/B][/QUOTE]
arkadaşım ben hiç bir taraftar derneğine üye değilim ama merak ettiğim bi olay var.Acaba yazında bi iğneleme mi var acaba? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |