SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14442)

özgühertaş 03.12.2007 11:07

--->: MAÇIN ARDINDAN

BİZLERE ONULRLU VE GRURLU DURUŞU VE MÜCADELEYİ GÖSTEREN HEPİMİZİN GRURLA VE ZEVKLE SEYRETTİGİ VE ÖVÜNDÜGÜ YİĞİDOLARIMIZ OLSUN BUDA OLACAK.BİZ HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ.

puar 03.12.2007 11:29

biletler çok pahalı olmasına rağmen bize ayrılan yeri doldurduk sığmayanlarda ankara tarafında yerlerini aldılar...
benim şikayetim sadace hakeme gereksiz düdükler çalarak oyuncuların direncini kırdı centilmen bir mac oldu...
birçok şehirden maca taraftarlar geldi...genel anlamda güzel mactı diyebiliriz.

babacann 03.12.2007 12:18

-->: MAÇIN ARDINDAN

sivasspor u çekemeyen ve onu manisaspor a benzetmeye çalışanlara inat,bize hala hakettiğimiz ilgiyi göstermeyen türk medyasına inat,biz bu yola yüreğimizle çıktık devam da edeceğiz.kusursuz güzel olmaz,ben başkanıma,bülen hocama ve aslanlarıma sonuna kadar güveniyorum.bize bizden başkası ilgi ve alaka göstermez kenetlenme zamanı geldi geçiyor,haydi yiğido hemşerilerim zaman birlik zamanı,artık aslanlarımıza hakettiği desteği verelim.sivası sivassporu seven haftaya bayraklarla çiceklerle 4 eylüle.

yigidolar06 03.12.2007 13:05

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN

[QUOTE=puar;281028]biletler çok pahalı olmasına rağmen bize ayrılan yeri doldurduk sığmayanlarda ankara tarafında yerlerini aldılar...
benim şikayetim sadace hakeme gereksiz düdükler çalarak oyuncuların direncini kırdı centilmen bir mac oldu...
birçok şehirden maca taraftarlar geldi...genel anlamda güzel mactı diyebiliriz.[/QUOTE]PARDON BİLETLER 500 krş du SİZ KARABORSADANMI ALDINIZ

puar 03.12.2007 13:20

--->: -->: --->: MAÇIN ARDINDAN

[QUOTE=yigidolar06;281040]PARDON BİLETLER 500 krş du SİZ KARABORSADANMI ALDINIZ[/QUOTE]

yok yaa bildiğimiz yerden aldık abi ;)

_bling_lady- 03.12.2007 14:44

[B]eh bu hafta dada bäyle olsun napalim canlari sagolsun yigidolarimizin :( :)
[/B]

ibrahim58 03.12.2007 16:28

SONUNA KADAR DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK.SİZLER RAHAT OLUN BÜLENT HOCAM.SİZE GÜVENİYORUZ.

ofgurleyuk78 03.12.2007 16:37

Ankaragücü maçında kötüydük. Tek galibiyeti olan puan sıralamasındasondan 2. olan takıma yenildik. Beni asıl üzen bu. Elbette yenmek ve yenilmek futbolda var. Var da acaba havaya mı girdik ne. Denizli maçında umarım ayaklarımız yere basar.

altuntas58 03.12.2007 19:44

Gercektende top bizi sevmedi çok şansız anlar yaşadık kaleci bu macta panter kesildi canımız sağolsun önümüzdeki maca bakalım

Dark Force 03.12.2007 20:51

[B]Canınız sağ olsun hep yeneceğiz diye bir olay yok [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06.