![]() |
--->: ANKARA MACI FOTOLARI
[COLOR="Blue"][B]sivassporu yanlız bırakmayan bütün yiğidolara sonsuz teşekkürler resimler güzel elinize dilinize yüreğinize sağlık[/B][/COLOR]
|
TEK KELİMEYLE SÜPER RESİMLER EMEĞİNİZE SAĞLIK....
|
resimlerin paylaşımı için teşekkürler
|
[QUOTE=merkez_ismail;281083][B]Olum resımlerde olman ıcın bızımle mac oncesı bagırman cagırman lazım dı ama sen teyzen [güneş] için ıkı gun ınceden gıttın ya ondan dolayı resımlerde yoksun :D[/B][/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]oLm Maçta vardık.. Gittikde kötümü oldu olm :D:D Dönüşte size makara çıktı.. Bizde baktık Dalgamıza :D:D:D[/FONT][/CENTER][/B] |
--->: -->: --->: ANKARA MACI FOTOLARI
[QUOTE=ceza_tolga_rep;281262]olm senle benim resmin var.ama ismail kıskanmış koymamış.lann bana msn adresini yolla bi ara???[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]He valla Tolga'm :D :D kıskananlar çatlasın.. :D Tolga virüs gibisin lan gelene kadar Özgürler bnm kanıma girmeye çalıştın.. :D :D Yok şurda inelim şu kuytuda içelim vs. :D :D :D Güzel bi alem yapıcaz ama kardeşim raHaT oL :D:D[/FONT][/CENTER][/B] |
-->: ANKARA MACI FOTOLARI
[B]Şİmdiye Kadar qİttiğim Deplasmanlardan En Sağlam Trißün Olanı ßuydu Sanırım Sanki ßurdan Daha İyi Trißün Wardı Ankarada...!
Hele O Ortayı Sağlam ALışımız İlk Yarının Sonuna Doğru :) Anladınız Siz Onu :D[/B] |
sıvasspor ıcın yapılan heersey guzeldırrr basarılar dılerız merkez tayfaya
|
[B]Reis bensiz deplasmana nasıl gittin beni buralarda nasıl bıraktın? bu deplasmanda kardeşlerimın yanında yoktum ama oburunde olacam inş...[/B]
|
[QUOTE=mrkz_potti;281568][B]Reis bensiz deplasmana nasıl gittin beni buralarda nasıl bıraktın? bu deplasmanda kardeşlerimın yanında yoktum ama oburunde olacam inş...[/B][/QUOTE]
[B] Rıdvanım dedım ben sana gel gıdek dıye yok dedın nese bıdahakıne ınsallah beraber akarız...![/B] |
-->: --->: -->: --->: ANKARA MACI FOTOLARI
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;281382][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]He valla Tolga'm :D :D kıskananlar çatlasın.. :D Tolga virüs gibisin lan gelene kadar Özgürler bnm kanıma girmeye çalıştın.. :D :D Yok şurda inelim şu kuytuda içelim vs. :D :D :D Güzel bi alem yapıcaz ama kardeşim raHaT oL :D:D[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
eyvalah paşa.bakalım yapcaz bişeyler.............. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |