SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   ANKARA MACI FOTOLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14456)

1967_DERNEK_MUSTAFA 03.12.2007 22:41

--->: ANKARA MACI FOTOLARI

[COLOR="Blue"][B]sivassporu yanlız bırakmayan bütün yiğidolara sonsuz teşekkürler resimler güzel elinize dilinize yüreğinize sağlık[/B][/COLOR]

Ss--58--Ss 03.12.2007 23:17

TEK KELİMEYLE SÜPER RESİMLER EMEĞİNİZE SAĞLIK....

zaralım 58 04.12.2007 07:08

resimlerin paylaşımı için teşekkürler

Tarkan ÇeLik 04.12.2007 10:36

[QUOTE=merkez_ismail;281083][B]Olum resımlerde olman ıcın bızımle mac oncesı bagırman cagırman lazım dı ama sen teyzen [güneş] için ıkı gun ınceden gıttın ya ondan dolayı resımlerde yoksun :D[/B][/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]oLm Maçta vardık.. Gittikde kötümü oldu olm :D:D Dönüşte size makara çıktı.. Bizde baktık Dalgamıza :D:D:D[/FONT][/CENTER][/B]

Tarkan ÇeLik 04.12.2007 10:38

--->: -->: --->: ANKARA MACI FOTOLARI

[QUOTE=ceza_tolga_rep;281262]olm senle benim resmin var.ama ismail kıskanmış koymamış.lann bana msn adresini yolla bi ara???[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]He valla Tolga'm :D :D kıskananlar çatlasın.. :D Tolga virüs gibisin lan gelene kadar Özgürler bnm kanıma girmeye çalıştın.. :D :D Yok şurda inelim şu kuytuda içelim vs. :D :D :D Güzel bi alem yapıcaz ama kardeşim raHaT oL :D:D[/FONT][/CENTER][/B]

NAUGHTYBOY58 04.12.2007 17:27

-->: ANKARA MACI FOTOLARI

[B]Şİmdiye Kadar qİttiğim Deplasmanlardan En Sağlam Trißün Olanı ßuydu Sanırım Sanki ßurdan Daha İyi Trißün Wardı Ankarada...!

Hele O Ortayı Sağlam ALışımız İlk Yarının Sonuna Doğru :) Anladınız Siz Onu :D[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 04.12.2007 18:06

sıvasspor ıcın yapılan heersey guzeldırrr basarılar dılerız merkez tayfaya

PoTt! 04.12.2007 20:06

[B]Reis bensiz deplasmana nasıl gittin beni buralarda nasıl bıraktın? bu deplasmanda kardeşlerimın yanında yoktum ama oburunde olacam inş...[/B]

merkez_ismail 04.12.2007 21:04

[QUOTE=mrkz_potti;281568][B]Reis bensiz deplasmana nasıl gittin beni buralarda nasıl bıraktın? bu deplasmanda kardeşlerimın yanında yoktum ama oburunde olacam inş...[/B][/QUOTE]
[B]
Rıdvanım dedım ben sana gel gıdek dıye yok dedın nese bıdahakıne ınsallah beraber akarız...![/B]

ceza_tolga_rep 04.12.2007 21:26

-->: --->: -->: --->: ANKARA MACI FOTOLARI

[QUOTE=Tarkan ÇeLik;281382][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]He valla Tolga'm :D :D kıskananlar çatlasın.. :D Tolga virüs gibisin lan gelene kadar Özgürler bnm kanıma girmeye çalıştın.. :D :D Yok şurda inelim şu kuytuda içelim vs. :D :D :D Güzel bi alem yapıcaz ama kardeşim raHaT oL :D:D[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]

eyvalah paşa.bakalım yapcaz bişeyler..............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37.