![]() |
Abircan gardasima sonuna kadar destek !!!
[QUOTE=abircan]Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok[/QUOTE] Abircan gardasim, seni kutluyorum. Gercek yigidoyada bu yakişir. Pes etmek yok, yilmak yok, pesimistlik yok. Burada 9.000 in üstünde üyemiz var. Burada her iki üyeden biri imza atsa 4500 imza olur. Buda bir başari degilmi? Hedefe ulamaşamasak bile bu yolda ölmekde bir şereftir. |
Teşekkürler Rüştü Gardaş
Sivasimi 3 Dakka Değil 90 Dakka Digiturkten Canli Izlemek Istiyorum
Merak Etmeyin Ortak Değilim Digiturke :) |
Her Hafta Doksan Dakika Sivasimla
[QUOTE=abircan]Sivasimi 3 Dakka Değil 90 Dakka Digiturkten Canli Izlemek Istiyorum
Merak Etmeyin Ortak Değilim Digiturke :)[/QUOTE] HER HAFTA 90 DAKKA SİVASIMI İZLEMEK İSTİYORUM |
Içinde Sivasin Gecmesi Yeterli Bence
|
sivası 3 dakka değil 90 dakika tv den canlı izlemek için
[QUOTE=abircan]HER HAFTA 90 DAKKA SİVASIMI İZLEMEK İSTİYORUM[/QUOTE]
evet arkadaşlar imza kampanyasına devam edelim |
artık diğer takımların maçından bıktık... programlarda, görüntülerde varsa yoksa 4 büyükler... 3. hafta geçti daha sivasspor'un bir özetini bile seyredemedim :( :(
|
evet gerçektende doğru konu üzerinde konuşuluyor dün sivassporumuzun özet görüntülerini seyretmek için saat 00:45 e kadar bekledim bir nevi işkence oldu ama sivassporum için değer
bende katılıyorum abircan beye bende sivassporumu 90 dakika seyretmek istiyorum |
Tesekkürler Abircan
Arkadaslar abircan,a ben sivas,liyim diyen herkez destek olmasi lazim bugüne kadar anadolu kulüplerinin sivasspor kadar taraftari daha yoktur bunlar birde görünen taraftarlar birde görünmeyenleri düsünürsek cok büyük bir potansiyel bir sehir gösterinki nüfusu 7 / 8 milyon olsun yok yani ben duymadim ve hangi anadolu kulübü 40 bin kisiye istanbulda oynadi arkadaslar biz birlik olursak cok ciddi bir güc ortaya cikar inanmak kazanmanin yarisidir sonuna kadar destek TESEKKÜRLER ABIRCAN cok yerinde bir düsünce sivas ve sivasspor icin sonuna kadar IMZAAAAAAAA
|
bu konuya sivasli olupta katilmamak elde degil
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |