![]() |
-->: FATİH AKYEL SİVAS`TA
Umarım bizleri mahcup eder ve Sivasspor onun için de yeni bir başlangıç olur
|
--->: FATİH AKYEL SİVAS`TA
[B][COLOR="Navy"]Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
ne diyelim insallah hayirlisi olur. inaniyorumki fatif akyel sivasin ekmegini yeyip suyunu ictinmi eski gunlerine doner .
|
[B][I]Sivasspora cok faydali olacagina eminim. Sivasspor fatih icin cok iyi bir sicrama tahtasi olabilir, ve kendini tekrar ispatlayacaktir. örengi servet cetin.. Fatih cok hizli bir futbolcu sürati ve temposuyla sivasspora cok faydali olacagi kesin..[/I][/B]...
|
Normalinde bakdığımızda,formunun zirvesinde iken bile çok açıklar veren,şansı ise arkasında kademeye girebilecek dünya çapınca futbolcular olması idi.Maç içinde yaptığı bir kaç olumlu hareketten daha önemlisi,affedilmez hataları ve kademe kaybetmesi.Bunlarında ötesinde,takım içinde kadrolaşma ve benzeri olumsuz yönleri bulunmakta.
Ancak takımımızın başında bulunan [COLOR="Red"][B]BÜLENT UYGUN [/B][/COLOR]kadrolaşma ve benzeri olumsuzlara hiç tahammülü olmadığı gibi,ne fırsat tanır nede olası bir pozisyonda en ağır cezaları vermekten alıkoymaz. Transferine şahsi olarak karşıyım,takımın [COLOR="Red"]saha içinde tek patronu olan UYGUN'un [/COLOR]yeşil ışık yakdığı bir yerde ise,mutlaka hesabını yaptığı birşey vardır diyorum.Umarım ali eren vakası yaşamayız. |
inş. sivassporda kendini gösterir
sivasda inş. yıldızı yeniden parlar |
sizler bülent uygun2un ne kadar planlı olduğunu hala anlamadınız mı?
balili sivasa gelmeden önce sorunluydu, sivasa geldi yıldız oldu taki bülent zamanına kadarda sıkıntılıydı... ben inanıyorum fatih 2.yarı bize çok faydalı olacak... bülent futbolcunun dilinden anlar, adam edemeyeceği kimseyi takıma koymaz... |
bülent hoca bi kılıfa sokar fatih akyeli.:) eminim hocamız onay verdiyse bir bildiği vardır.
|
-->: --->: fatih akyel sivassporda
[QUOTE=mustafayildiz92;289342]yok yav o oyuncu bize yaramaz demedi demeyin sonra cem canı ararız[/QUOTE]
HİÇ BELLİ OLMAZ BİR ARALAR SERVETTE ÖYLEYDİ AMA BİZE GELİNCE DEĞİŞİYOR BURADA BİR MİLLİ DEN BAHSEDİYORUZ HAYIRLISI OLSUN |
-->: FATİH AKYEL SİVAS`TA
kasımpaşa maçında seyrettiğim fatih se faydası olmaz.Stoper olarak aytaç daha iyi.Ama ben top oynayarak yenden fatih olacağım derse o zaman çok faydalı olur.Önemli olan fatih akyel'in bakışı.Kafasında bitirmişse bülent uygun deil kimse oynatamaz.Örnek serdar(Kocaelispora giden)Ama oynamak istiyorsa ortam var Örnek Devran AYHAN(sON 3 YILDA DOĞRU DÜZGÜN OYNAMAMIŞ)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |