SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   1967_dernek_mustafa'ya saygılar ve sevgiler... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1527)

1967_DERNEK_MUSTAFA 23.08.2005 15:23

[b]GÜYA ADIM MUSTAFA SOYADIM ERSOY MUŞ YILLARCA HEP BÖYLE BİLİNMİŞİM HALBUKİ NE MUSTAFASI NE ERSOYU BEN YORGUN STADIN EMEKTAR YİĞİDOSUYUM..
YİĞİDOLAR İSİMSİZ OLURMUŞ

YAZDIKLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TESEKKUREDİYORUM...SİZLERE KARŞI BİR NEBZE FAYDALI OLDUYSAM NE MUTLU BANA..

BURDAN SİVASSPOR COM ADA COK TESEKKUREDIYORUM.OLMASAYDI SİZİNLE BELKİ ZOR TANIŞIRDIK..HEPİNİZİ SEVİYORUM.......[/b]

serhankaburcuk 23.08.2005 18:29

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][b]GÜYA ADIM MUSTAFA SOYADIM ERSOY MUŞ YILLARCA HEP BÖYLE BİLİNMİŞİM HALBUKİ NE MUSTAFASI NE ERSOYU BEN YORGUN STADIN EMEKTAR YİĞİDOSUYUM..
YİĞİDOLAR İSİMSİZ OLURMUŞ

YAZDIKLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TESEKKUREDİYORUM...SİZLERE KARŞI BİR NEBZE FAYDALI OLDUYSAM NE MUTLU BANA..

BURDAN SİVASSPOR COM ADA COK TESEKKUREDIYORUM.OLMASAYDI SİZİNLE BELKİ ZOR TANIŞIRDIK..HEPİNİZİ SEVİYORUM.......[/b][/QUOTE]

[b]Bizde seni seviyoruz Dernek Mustafa abim...Senin hizmetlerini ve vefakarlıklarını unutamayız...Seninle birlikte derneğimizde çalışmak bizleri onurlandırıyor..İyiki varsın Derneğimizin biricik DARULACİZESİ...[/b]

1967_DERNEK_NAİL 23.08.2005 19:48

bütün güzelliklere layik candan bir gardaşsın herzaman güzelsin seni buhalinle daha çok seviyorum şengaylı

erhan5834 23.08.2005 20:25

[QUOTE=ultraSivas_58][b]SİTEMİZİN AĞIR ABİLERİNDE VE MODD LARINDA OLAN 1967_DERNEK_MUSTAFA NASIL BAŞLASAM BİLMİYORUM Kİ..NE ZAMAN BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ OLSA MUSTAFA REİS YETİŞİYOR. HER KONUDA GERÇEKTEN HEM BİZİM DERNEK İÇİN HEMDE SİVASSPOR.COM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ABİMİZ...SİVASSPOR AŞIĞI..SİVAS'IN SEVİLEN ESNAFLARINDAN...DİYECEKSİNİZ BU TOPİCTE NE HEMEN CEVABINI VERİYOM HER KONUDA BİZE YARDIMI DOKUNUYOR.....:D ..[/b][/QUOTE] [b]mustafa abi bizim herşeyimiz inanın bana tanımayanlar için diyorum tam bir sivasspor sevdalısı onun için mustafa abi canımız sana sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum seni sevmeyen ölsün mustafa baba [/b]

1967_DERNEK_10UR 26.10.2005 21:49

[COLOR=BLUE]BU TOPİĞİ ÇOK ARADIM EN SONUN DA BULDUM..MESAJLAR ÇOK GÜZEL MUSTAFA ABI DEĞERLİ BİR İNSAN..SİTEMİZDE BAZI YENİ KİŞİLER TANIMADAN ABUK SUBUK YAZILAR YAZIYORLAR..BU TOPİĞE BAKMALARINI İSTERİM..[/COLOR]

serhankaburcuk 18.12.2005 15:47

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BU TOPİĞİ ÇOK ARADIM EN SONUN DA BULDUM..MESAJLAR ÇOK GÜZEL MUSTAFA ABI DEĞERLİ BİR İNSAN..SİTEMİZDE BAZI YENİ KİŞİLER TANIMADAN ABUK SUBUK YAZILAR YAZIYORLAR..BU TOPİĞE BAKMALARINI İSTERİM..[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Derneğin Darulacizesi....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 18.12.2005 15:49

[B]Mustafa abi bügün seni bu kadar kızdıracak ve üzecek ne yaptım ki veya ne yaptılar ki Dükkanın camına yumruk attın....Baba eğer ben bişey yaptıysam senden özür diliyorum...Biliyorum sen bizde küsmezsin ...benimde çocukluğuma wer beni affet....Kendine de zarar verme Seni SewiyoruZ!!!!!!!![/B]

sinan58_34 18.12.2005 15:51

mustafa abı sen bızımherseyımızsın

serhankaburcuk 18.12.2005 15:52

[QUOTE=DJMuRaT][B]Mustafa abi bügün seni bu kadar kızdıracak ve üzecek ne yaptım ki veya ne yaptılar ki Dükkanın camına yumruk attın....Baba eğer ben bişey yaptıysam senden özür diliyorum...Biliyorum sen bizde küsmezsin ...benimde çocukluğuma wer beni affet....Kendine de zarar verme Seni SewiyoruZ!!!!!!!![/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Mustafa abi sen böyle bişey yapmazdın ama hayırdır inşallah....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_Dernek_Ayhan 18.12.2005 15:53

MUSTAFA ABİ GEÇMİŞ OLSUN SABAH ELİNİ GÖRDÜM SARILIYDI..

DEĞERMİYDİ ABİ İNSANLARA KIZIPTA KENDİNE ZARAR VERMEYE.....

NEYSE TEKRAR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE İYİ BAK .....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51.