![]() |
--->: KAMPANYALAR SONUÇ VERDİ
[B][COLOR="Red"]HELAL OLSUN..[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]BİZEDE BU YAKIŞIR.[/B][/COLOR] [COLOR="blue"][B]SMS'DE GELİRSE [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'IN GERÇEK GÜCÜ ORTAYA ÇIKAR.[/B][/COLOR] |
-->: KAMPANYALAR SONUÇ VERDİ
[COLOR="Blue"]BAĞIŞ YAPAN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH BU BAĞIŞLARIN KARŞILIĞINI ALICAZ HERKEZE TEŞEKKÜRLERRRRRRR[/COLOR]
|
yardım eden herkesten allah razı olsun........
|
DAHA YOLUN BASINDAYIZ AVRUPADA KAMPANYALAR BASLADI AKIN AKIN SIVASLILAR SIVASSPOR ICIN YARDIM KAMPANYASI BASLATTI BAKIN BU NASIL CIG GIBI BÜYÜYECEK
|
Sayın valimiz Veysel dalmaz bey,sayın Belediye Başkanımız sami Aydın bey,ve Sivassporun sayın Başkanı mecnun odyakmaz bey ve yönetim kurulu üyelerinin müşterek hareketleriyle sayın sivaslı iş adamlarımızın ve derneklerimizin maddi katkılarıyla sivassporumuza önemli katıkılar sağlanmıştır emeği gecen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu daha bir başlangıç ben inanıyorumki bu tür toplantılar defalarca olacak ve her gecen gün daha büyük paralar toplanacaktır ilk olmasına rağmen 2,5 milyon toplanması çok olumlu bir adım bu toplantılara katılarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarımızı ve dernek başkanlarımızı ayrıca dernekler kanalıyla bu kampanyaya destek veren bütün yiğidoları yürekten kutlar bu onurlu hareketlerinden dolayı allah herkesten razı olsun derim
|
[B]sms kampayasıda bi başlasaydı baya para gelir aslında..[/B]
|
Bu kampanyaya ilgi gösteren herkese tesekur ederim Allah kazanclarini bol eylesin.
SMS kampanyasi yurt disinada acik olursa daha iyi olur harkese tesekur ederim. saygilarimla yusuf sahin DANIMARKA. |
Destekde bulunan herkese tesekkurler ...!
|
Böyle olumlu sonuçlanması güzel. İnsanlara umut veriyor. Hele şu sms kampanyası başlasın siz katılımı o zaman görün.
|
--->: KAMPANYALAR SONUÇ VERDİ !
[QUOTE=cankaya_06_58;294524]yollayama başlayalımmı 5058 e ebn şimdi gidip 500 kontör alıcam sms manyağı yapıcam bu numarayı sivassporuma feda olsun keşke daha çok param olsa daha çok yardım etsem 500 ler 1500ler 5000ler 10000ler feda olsun...[/QUOTE]
helal olsun olsun sana kardeş,sms kampanyası bir başlasın hele para manyağı yapacağız kulübümüzü inşallah!o zaman sivasın gücü neymiş bütün türkiye görecek. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04. |