SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ATATÜRK YAŞASAYDI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15474)

OLCAY_58_AKKUS 09.01.2008 16:46

--->: ATATÜRK YAŞASAYDI...

[B]ben ulu önder ATATÜRK'ÜN böyle konularla gündeme gelmesinden kendi adıma rahatsız oluyorum.Bakıyorum bazıları yaptıklarını veya yapacaklarını daha çok ses getirsin diye ATATÜRK'Ü kullanarak savunuyorlar ben buna karşıyım arkadaş.Atamız bize yapılması gereken her şeyi hatta fazlasını zamanında yapmış.Allah mekanını cennet etsin.Böyle büyük bir Şahsı böyle basit şeylerle bir araya getirenlere ben çok kızıyorum.yaw [/B]

abircan 09.01.2008 16:57

Cihangir beye teşekkürlerimi mail atarak ilettim lütfen sizde bir teşekkürü yollayın
[email]cihangir.ozbay@tercuman.com.tr[/email]

Dark Force 10.01.2008 03:34

-->: ATATÜRK YAŞASAYDI...

[B]Bu gerçeği gören gören yazarlarımızda var kalemine sağlık..[/B]

albina58 10.01.2008 03:56

Bencede ATATÜRK'ün böylesi konulara alet edilmesi bir nevi kaçak güreşmek gibi geliyor.Konuların aslına,özüne sabit kalarak yazı yazılmadığı gibi,sade bir dil ilede olaylara yaklaşılmıyor.Tıpkı,bir kaç yıl önce beşiktaşın başına gelen olaylar karşısında üç maymunu oynayan medya,daha geçen gün trabzon-sivasspor maçında gizli tertiplenen oyundada üç maymunu oynadı,nitekim olayların gelişme şekli veya genel kanaatçe Haluk ULUSOY'a cephe alan basın tarafından istenmedende olsa SİVASSPOR korunmuş ve kollanmış oldu.
Biraz daha açarsak konuyu,beşiktaşda başkan serdar BİLGİLİ'nin ayağını kaydırmak için bir oyun tertiplenir,kimse olayın doğrusunu yazmaz.Trabzon-SİVASSPOR müsabakasında,federasyon-hükümet kavgasına,federasyon tarafından SİVASSPOR seçilip kurban edilmek istenir,ama basının ULSOY'u istememesi bunu engeller.
Neyazıkki, tüm bu olaylar gelişirken olayların ortasından yazan bir kalem çıkmaz.
Çıkmaz zira,günü kurtarmak,bugün kim popüler ise onu pof poflayarak gündeme almak,arkasında yüksek traja ulaşmak asli görevleri kabul ediliyor.
O kadar SPOR dalında ödül dağıtılır,hiç bir projede veya çalışmada,ilkokul çağından çocuklarımızın,eğitim ile beraber branş meslek olarak spora yönlendirilmesi konusunda bir yazı-çalışma veya verilen ödül görmedim.
şimdide konuya başka bir boyut kazandırmak,boşluğu doldurmak için köşeye bir yazı yazmak,bunuda desdeklemek üçün ATATÜRK'ü alet etmek olarak görüyorum.

koyu58 10.01.2008 21:09

eh yavaş yavaş medya adam olmaya hazırlanıyor bu haberi sabah gazetesindeki şapşalda okusada adam gibi haber yapmayı öğrense
bu yorumlarından dolayı tercüman gazetesini ve kaleminin mürekkebinden bu muazzam kelimeleri döken yazarımızı kutluyorum

m.murat 10.01.2008 21:34

GERCEKTEN COK GUZEL BIR YAZI. YAZANIN ELLERINE YUREGINE SAGLIK.

belalı_yiğido58 10.01.2008 21:40

[B][COLOR="DarkRed"]ÇOK GÜZEL BİR YAZI YAZMIŞ ELLERİNE SAĞLIK[/COLOR] [COLOR="Blue"]CİHANGİR ÖZBAY[/COLOR][/B]

drummer 10.01.2008 23:05

helal olsun adama mükemmel bir yazı yazmış.kalemi var olsun.sessiz çoğunluğun düşüncelerini dile getirmiş..

babacann 11.01.2008 13:39

-->: ATATÜRK YAŞASAYDI...

CİHANGİR ÖZBAY düşüncelerinizi vede gerçekleri cesurca kaleme aldığınız için sivas ve şahsım adına size teşekkür ederim.konuya ön yargısız yaklaşmanız bizleri çok mutlu etti.

kanuni_58 12.01.2008 01:18

medyada böyle insanların olması bizi sevindiriyor ellerine sağlık gerçekleri yazmış teşekkürler abimize.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51.