![]() |
-->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[B]biz sahaya inmeyiz :) dedimya o size yakisir :)) sahada bizim isimiz ne [/B]
|
--->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
sahaya futbolculardan once cıkıyorsunuz:D:D:D:
|
tamam öle olsun.. biz alıştık inmeye canımız sıkılır arada inmesek.. diyarbakır ve fb maçlarında inerdik.. diyarbakırda şenol var fbli hep tahrik ederdi.. bide sizde oldu :D
|
:D gaza gelmeyın gardas futbolculardan once sız gaza gelıyorsunuz bu gıdısle :d her mac sayırcısız oynarsınız bızden solemesı ::D
|
allah kahretmesin istanbul dansözlerini sevmiyoruz.. :D ondan oluyor.. (siz hariç)
|
[B][CENTER]sivaslı gardaşlarım bakın size bişey söyleyim ts arkadaşlarla diyaloga girmeyin buyursun gelsinler onlarda bizim kardeşlerimiz kendini bilmeyen 3 5 kişinin yaptıklarını bir ts mal edemeyiz bizimde içimizde var bu gibi insanlar hatırlarsanız gecen sezon genlerbirligi macını bizdende inmişlerde sahaya ama sizin veya benin veya o nun bunun ne sucu var da sahamız kapanmıştı.
SİVASIMIZA YAKIŞANI YAPMAMIZ LAZIM EGER BİZ SİVASLIYSAK YİGİDO GİBİ KARŞILAR VE YOLCU EDERİZ.. VEYA TERS DÜŞÜNELİM TRÜBÜNLERDE BİR BİRİMİZE GİRELİM TS VEYA BİZDEN BİRİ ÖLSE KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN HAYATINI GERİ GETİRİR KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN ANA YÜRENİ DİNDİRİR SORUYORUM SİZLERE İNSANLIGA YAKIŞMAZ BEY LERRRRRRRRRRRRRRRR İNSANLIK ŞUNU DEDİRDE BİLİRSEN ODUR HELAL OLSUN SİVASA VEYA TS ADAMLAR BİZLERİ KARŞILADI HER TAKIM TARAFTARI KENDİ TAKIMINI DESDEKLEDİ VE KİMSE KİMSEYE KÜFRETMEDİ KİMSE ANASINI SOKAKDA BULMADI BİR BİRİNİN ANA SINA KÜFRETSİN. BEN YAKIŞTIRAMIYORUM YAKIŞTIRAN VARSA TEK KELİMEM HELAL OLSUNNNNNNN[/CENTER][/B] |
arkadaslar daha simdiden ortam geriliyor bakalim kac kisi tsden gelicekk gorucezzzz
|
haklısın bı kac tane kanı bozuk cıkıyor bunun gıbı onuda kardes takım bıldıgımız takıma mal etmemek lazım
|
[QUOTE=alem_halil;296205]la gardaşım sende her başlıkta bu lafı söylüyon stadta diyoruz karşılayacağız hem bu soğukta çiek donar..:D stadtada donacak sert bi hal alınca sizin takıma atacağız.:D:D:D[/QUOTE]
:)güldürdün beni ula. Hemşo bu arada bu halil de haklı yani. Adamlar gelip havaalanında çiçek mi verecekler bize. Amma çiçek meraklısı çıktın da :) Bırak çiçek miçek lazım değil. Bu işler samimiyet gerektiren işler. Yalancıktan çiçeği ne yapalım biz da. Hangi erkek hangi kıza gerçekten çiçek hediye etmiş. Sırf kafalamak için. Bir yerde çiçek varsa anlaki muhabbet yalan. Şaka bir tarafda uşaklar bu çiçek işi çok lıght oldu ha. Karizmaları haftasonu çizdirmeyelim. İki taraf olarak :) |
--->: -->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296253][B]biz sahaya inmeyiz :) dedimya o size yakisir :)) sahada bizim isimiz ne [/B][/QUOTE]
Derebeyi ben hiç sahaya inmedim. Toplama yapalım bu güne kadar lig tarihinde sahaya inenlerin sayısı en fazla hepsini katarsak 100'dür diyelim. Devede pire. Haksızlık etmeyelim. İnana o kadar adam Sivaspordan da sahaya inmiştir lig tarihinde. Ben size haksızlık etmem. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |