![]() |
-->: YİĞİDO`YA TALİH KUŞU
Sivassporumuz için çok iyi bir haber gelen bu paralarla inşallah sıkıntılarımız biraz olsun hafifler sivassporumuza her fırsatta yardım yapmaktan onur duyan sayın ABDÜLLATİF ŞENER BEY Sivasımıza ve Sivassporumuza yaptığı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim adam gibi adam işte buna derim işin gücün rast gitsin allah razı olsun yaptığınız hizmetleri sivaslılar asla unutmayacaktır
|
--->: YİĞİDO`YA TALİH KUŞU
valla cok mutlu oldum gardaslar,sivassporumuz daha cok ilgi alaka hak ediyor.
Bunca yildir hangi yönetim biz Sivaslilarin yüzünü son yillardaki kadar güldürebildi ki? ortada bi basari var evet bu görmemezlikten gelinemez,ve bu basi ÖNCE sahadaki 11 + BÜLENT hoca nin ve tabiki BASKANIMIZ güzel insan Mecnun abi nin dir. INaniyorum ki benim gibi avrupada yasayan bircok sivasli daha fazla kenetlense bu takim Mucizeler yaratir. Ama iste Türk milleti nin hastaligi olan,BIRLIK ve BERABERLIK yok. tabi rüstü abi ve bazi diger vatan millet sever insanlar haric....emegi gecen herkesden ALLAH razi olsun ! |
çok iiiiyiiice devletten allah razı olsun ya sivasspor şampıyon
|
[B]Çok Güzel Bir Haber Hayırlı Ugurlu Olsun...[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;296412][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ssevinc.jpg[/IMG]
Maddi sıkıntı çeken Sivasspor’a devlet 4 milyon YTL yardım edecek. Yardım kampanyalarıyla birlikte bu ay kulübün kasasına 6.5 milyon YTL girecek. [B]Şener aracı oldu [/B] Büyük bir sürprize imza atıp, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayan Sivasspor, yaşadı... Sürekli maddi olanaksızlıklar çektiklerini belirten Kırmızı-Beyazlılar’a, Sivas Eski Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in girişimleriyle 4 milyon YTL’lik kaynak aktarıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bu aktarımın gerçekleştiği belirtilirken, buradan sağlanacak para ile öncelikle stat vetesislerin iyileştirilmesi ve modernizasyonu gerçekleştirilecek. [B]Uygun çok mutlu [/B] Sezona 10 milyon YTL gibi çok küçük çaplı bir bütçe ile başladıklarını söyleyen Yiğido’nun teknik direktörü Bülent Uygun, “4 milyon YTL devletten alacağız. Devre arasında da toplanan 2.5 milyon YTL ile ek kaynak 6.5 milyon YTL’ye ulaştı. Yani bütçemiz, yarı yarıya genişledi. Bize bu yolda destek olan devlet büyüklerimize, camiamıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz. Artık omzumuzdaki yük daha da ağırlaştı. Ama biz, kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız” diye konuştu. Evren ALANLI/fanatik[/QUOTE] [B]B[COLOR="DarkRed"]U HABER BİZİ MUTLU ETTİ.......[/COLOR] NE [COLOR="Blue"]MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE[/COLOR][/B] |
Teşekkürler....
Nasılki Sivasspor Mecnun Odyakmaz la anılıyorsa, Bülent Uygunla anılıyorsa Abdullatif Şener hocamlada anılması imkansız bir şey oldu... Gönlünün ve aklının Sivassporda olduğunu düşünüyorum.. İyiki varsın Abdullatif hocam.. |
bu yardımın sebebini bilmiyorum ama yinede allah devletimize zeval vermesin
|
[B][COLOR="Blue"]HELAL OLSUN.KİM TUTAR [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'U...[/COLOR][/B]
|
[B]Sayın Abdüllatif Şener:
Senin Bu Takıma Emeğin Büyük Sivasspora Yaptığın Emeklerin Boşa Gitmeyecektir.[/B] |
[CENTER][B][I]Tesekkürler devlet büyüklerimizden ALLAH onlari basimizdan eksik etmesin[/I][/B][/CENTER]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:06. |