![]() |
--->: 5058 HİZMETTE
[B]Arkadaşlar göndereceğiniz mesajın 1 adedi 5 ytl olarak ücretlendirilmiştir.[COLOR="Red"](tüm operatörlerden ulaşır.)[/COLOR][/B]
|
ayrıntılar sorulmuş benim anlamadığım herşey ortada 5058 kısa sms gönderilecek herhalde millet gidecek kontörün hesabını yapıyor.
|
can kurban yigidoya sevdalıyız yigidoya
sevgili kardeşlerim hep gönülden yaklaşım içinde olan kardeşlerim sevgili sivasspor taraftarları sevgili yigidolar birlik ve beraberlik içinde olmak ve sivassporu süperligde hatrı sayılır birmevkide sabittutmak için candan çalışma içinde olacağımıza inanıyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum
|
-->: 5058 HİZMETTE
hep birlikte parmakları çalıştırıp bir kaç kez telefonun tuşuna dokunalım
|
[COLOR="Cyan"][B]BEN HALA UĞRAŞIYORUM OLMUYOR KONTORLÜLER NASIL SMS YOLLAYACAK BİLGİSİ OLAN VARSA İLETMENİZİ RİCA EDERİM.[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=cem;296868]msj atmak kolayda,ne yazacagız,[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] Seni sevmeyen ölsün ölsün;her şey yalan tek gerçek sensin:D[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=belalı_yiğido58;296800][COLOR="DarkRed"][B]KONTÜRLÜ HATTA GEÇERLİ DEĞİLDİR.SADECE FATURALI HATLAR İÇİN....[/B][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][B] Arkadaşım şu an zaten yukarıdaki açıklama çok yetersiz farzedelimki 0532-0533 vb hatlar eee diyelim her mesaj 5 ytl konturlu hat olsa bile 5 ytl xxx kişilere verilir eşin olur akraban abin baban v.s;onlardan yararlanılabilinir kısacası konturluymuş gönderilemezmiş v.s hikaye istenildikden sonra dağlar denizler aşılır...(Sözüm şahsına değil genel yan anlama:)9[/B][/COLOR][/FONT] |
Destek İçin Artık Hiç Bir Engel Kalmadı Artık Hem Pamuk ELLER cEBE Hemde Pamuk ELLER tUŞLARA
|
yurtdisindanda bu mesaji atabiliyormuyuz yurtdisindakiler ne yapacak biz nasil destek olacagiz
|
Cok kisitli bilgi verilmis... daha ayrintili bilgi lazim... hizli bi sekilde aciklansa bari
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:10. |