SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Bundan sonra ss'liyiz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15694)

alem_halil 14.01.2008 19:44

--->: Bundan sonra ss'liyiz!

ts li gardaşlar hepinize sivassporu desdeklediği için tşk ederiz.ayrıca ts yi bıraktım diyen kardeş bence gerek yok sen ts ni tut...sivasspor içinde sivasspor formasını alırsa bize destek olmuş sayılırsın..

myway 14.01.2008 19:53

-->: --->: Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=alem_halil;299238]ts li gardaşlar hepinize sivassporu desdeklediği için tşk ederiz.ayrıca ts yi bıraktım diyen kardeş bence gerek yok sen ts ni tut...sivasspor içinde sivasspor formasını alırsa bize destek olmuş sayılırsın..[/QUOTE]

Niye bu kadar israrci oldunuz arkadaslar. :)
Benim dostumun cani yandi senelerdir rum takimlarina yunan takimlarina elenmekten..
Turkiyede lige kupaya erkenden veda etmekten...:)

[B]Denizcim bir Sivassporlu. Maclara da gidecegiz beraber;)[/B]

alem_halil 14.01.2008 19:58

--->: -->: --->: Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=myway;299244]Niye bu kadar israrci oldunuz arkadaslar. :)
Benim dostumun cani yandi senelerdir rum takimlarina yunan takimlarina elenmekten..
Turkiyede lige kupaya erkenden veda etmekten...:)

[B]Denizcim bir Sivassporlu. Maclara da gidecegiz beraber;)[/B][/QUOTE]

kardaş öle yaptı diye bırakmasımı lazım ozaman sivassımız öle b durumda olsa bırakırmıydınız sizler...

myway 14.01.2008 20:00

-->: --->: -->: --->: Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=alem_halil;299245]kardaş öle yaptı diye bırakmasımı lazım ozaman sivassımız öle b durumda olsa bırakırmıydınız sizler...[/QUOTE]
[B]
Herkesi kendi baglar:). Denizle aramizdaki kardeslikten geliyo Sivassporu tutmasi. Yoksa baska sekilde o da kimse de baska takimi tutmaz.:)[/B]

merkez_emre 15.01.2008 15:03

--->: -->: Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;298821]doğru yolu buldunuz........................[/QUOTE]

aynı ben dıcekdım :)
demekkı her trabzonlu aynı diilmiş.

samet yıldız 15.01.2008 15:13

helal olsun doğru yolu buldunuz sonunda
sade sizler değil bjk.fb.gs taraftarıda sivassporlu olacak artık

rivaldo58 15.01.2008 15:42

bu sene her kez sivasın neler yapabilcegini gördü ligde her zaman kalıcı olmak ve şampiyonluğu kovalamak büyük onur

serseri61 15.01.2008 16:46

[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]

Trabzon'un yüz karası git nüfus kagıdına sivas yazdır ;):mad:

alem_halil 15.01.2008 16:51

nufus kağıdında sivas yazması her babayiğide nasip olmaz gardaş...

serseri61 15.01.2008 16:53

[QUOTE=alem_halil;299799]nufus kağıdında sivas yazması her babayiğide nasip olmaz gardaş...[/QUOTE]

İstemez zaten bana TRABZON yazıyor ya o yeter ama o arkadasın yaptıgı cok yanlıs simdi siz baslarsınız Trabzonda dönmeler basladı die bu yüzden o arkadasa cok tepkliyim :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:04.