![]() |
--->: FB LOBİSİ ERKEN BAŞLADI
Bence soğuk felan bahane bunların amacı takımın motivasyonunu bozmak istiyorlar. Biz kesin ertelenir felan diyecez sonra bi bakmışız fener maçı gelmiş amaç takımı hazırlıksız yakalanıyor.
|
[QUOTE=rguler;301368]yendikten sonra üşürlerse maç sonrası sıcak çermiğede götürürüz.bide kese atarız onlara orhanım .:)[/QUOTE]
çok düşüncelisin abi...misafir perverlik bu olsa gerek :) |
yahu bunlarda az bi delikanlilik olsa cikar adam gibi oynarlar, gs mactan once mehmet yildiza falan musteri olmustu, bunlarin amaci farkli takimin motivasyonunu bozmak baska birsey degil,az delikanli olun be allahtan korkun yillardir turk futbolunu turk insanini somurdunuz birakinda herkes alninin teriyle bir yerlere gelsin, bunlardan buyuk takim olsa nolurr,inadina sivas inadina anadoluuuuuuu,kimliginde sivas yazipta gs fb bjk taraftari olanlara yaziklar olsunnn
|
YA MASA BAŞI YA MASA ALTI BAŞKA TURLU YENEMEZLER
İŞTE KORKU ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI ARKADAŞLAR ATTIGIMIZ EMİN ADIMLER BAZILARININ DİZLERINI TITRETMEYE BAŞLADI BİLE BİZ BU SAGLAM DURUŞUMUZA DEVAM ETTIGIMIZ SÜRECE SAHADA YENEMEYECEGİMİZ TAKIM YOK AMA FUTBOLUN BAZI GERÇEKLERIDE VAR ODA MASA BAŞI KİMİ MASA BAŞINDA İŞİNİ HALLEDİYO KİMİSİ MASA ALTINDA AMA BİZİM GIBI ONURLU NAMUSLU VE DURUST TAKIMLAR SAHADA MUCADELE EDIYOR...
|
FB lobisine cevap
[FONT="Comic Sans MS"]Geçen hafta yazmışım:
"Sivas şampiyon olacaksa... Gücünün asıl kaynağı, "keskin soğuk - amansız kar"! Uyarmışım misafir takımları: "Fikstüre bakarsanız dört büyüklerden ikisi yanmış... Daha doğrusu donmuş. 13 Ocak Trabzonspor'un Sivas'ı ziyaret tarihi, 27 Ocak Fenerbahçe'nin... Ocak'ta altına mangal koymadan çalışmaz kamyonlar Sivas'ta." Belki abartmışım: "Böyle havalarda eforlu iş yapanlarda ölüm bile görülebilirmiş bilesiniz. Ben demiyorum Prof. Ahmet Özdoğan söylüyor. Kayseri'deki kupa soğuğu cümle plaza medyasının dudaklarını uçuklattıktan sonra Faik Çetiner'in Stadyum'una bağlanan sayın Özdoğan, alışkın olmayanların vites küçültmesi gerektiğini bilimsel olarak açıkladı geçenlerde. (Konu dışı ama çok önemli bir noktaya da dikkat çekti; en büyük risk altındaki grubun 40 yaş civarındaki hakemler olduğuna değindi sayın prof.)" Ve "ölümcül soğukta maç oynanmamalı" diyen sayın Trabzonspor doktoruna daha geçen hafta yanıt vermişim: "Ertelensin" önerilerinizi duyar gibiyim. Öyle beleş var mı? Şükrü Saracoğlu'nun kapasitesini Sivas Stadı'na indiriyor musunuz siz İstanbul'daki maçta? Trabzon seyircisine "ağırdan alın" diyor musunuz? Her takımını fiziksel, doğal, parasal, sosyal avantajları kendine. Her takım sonuna kadar kullanacak üstünlüklerini. İlk yarıda kendi sahasında "9'da 9" yaparken elinde ne varsa beş futbolcu ve "hava üstünlüğü" eklendi Sivas futboluna. Sıcağıyla, soğuğuyla, imkansızlıklarıyla Sivas'ın kahrını çeken Sivasspor, alıştığı ortamda bir güzel oynayacak. Belki de bu yüzden şampiyon olacak! Oku da kulağını falan koru bari! ERCAN GÜVEN-MİLLİYET[/FONT] |
[B]eee adamLar naapsın gördüLer tsnin haLini :D[/B]
|
[FONT="Arial Narrow"]Fenerbahçe Maçında Hava Soğuk Olursa -26 Derece R.carlos...
Üşür HeHe[/FONT] |
yazık ya acıdım fenere şimdiden nasıl korkuyolar bişi olmas korksanızda korkmasanızda ts gibi yenileceksiniz...
|
Evet arkadaşlar herkesin yorumlarını okudum hepside hem çok komik ve aynı zamandada düşündürücü.Geçen gün Flash TV deki haberdede şöyle yazıyordu Sivas Spor soğuk sayesinde Şampiyon olacakmı.Habere bakarken hem güldüm hemde başarının nasıl gölgelenmeye çalışıldığını ve ne bahaneler üreterek eger Sivas sporumuz şampiyon olursa bunun nedeninin soğuklar olduğunu aslında Sivas Spor camiasının (Futbolcusundan , seyircisine , Yöneticiisne kadar)hiç kimsenin katkısı olmadan sadece soğuk sayesinde başarılı olduklarını söyleyeceklermi acaba.O zaman öyle düşünenlere 2007 - 2008 sezonun ilk yarısına bakmalarını öneriyorum sadece o zamandamı hava soğuktu.Son bir şey daha.Sivaslı Oyuncular insan değil onlar soğuktan etkilenmezler yada Sivas Sporlu Futbolcuların oynadıkları yerlerde sobamı yanıyor.Beyler yeter artık başarının altında başka şeyler arayacagınıza kendi başarısızlığınızı nasıl başarıya çevirebilirsiniz onu düşünün birazda Sivas Sporada Gölge etmeyin yeter.Herkese iyi haftalar dilerim.
|
fb den korkan fb gibi olsun.SİVAS'IM evinde onu da devirecek.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:13. |