SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   GERÇEKLER ACIDIR ...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15950)

merkez_ismail 19.01.2008 21:58

--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

[B]Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...![/B]

HaSiVasLıM58 19.01.2008 22:01

[QUOTE=HaSiVasLıM58;303206][COLOR="DarkRed"][B]BU YAZIYI YAZAN BİR SİVASSPORLU İSE BİZ YANMIŞIZ RAKİP TARAFTAR KİM BİLİR NELER YAZMALI..!![/B][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bu arada maç çıkışında Hemen stadın önünde 2 kişi işaret attı ama minübüs zaten full+full çakılı yürüyerek gider yine o adamları orda bırakmayız olduk 16 sanırım hele dedim gardaş siz nere biz gazimahalleye doğru gidiyoruz ;dediler ikitelli dedim Star (tv)a kadar zaten gidiyoruz ..Kayınço sordu neresinden gardaş inanın bana GİRESUN'Lularmış İnanın SİVAS'I Desteklemeye gelmişler HELAL Olsun...50 Milyon inandı sizde inanın SİVAS'ı Şampiyon Yapın..!![/FONT][/B][/COLOR]

Anadolu61 19.01.2008 22:01

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;303267]bu ligde kaç kere şampiyon oldunuz o zaman güç sizdemiydi

kendi bindiğiniz dalı zamanında kesmeseydiniz
ligde karadeniz takımları çokdu ve siz onlara yardıcı olmadınız ve hepsi gitti bunun örnekleri çok - giresun - ordu - zonguldak - dağa yeni sebatı bile destekleyerek ligde tutamadınız bindiğiniz dalları tek tek yok ettiniz şampiyon olunca herkezi hor gördünüz ve sonuç bu ama şu bi gerçek bizim evde bile trabzonlu vardı ve sempati vardı ama bu neden yok oldu hiç araştırdınmı önemli olan bu ben yalan yazmam içimden geleni dökerim TRABZONLA avrupa maçlarında çok sevindik yine olsa yine seviniriz ama lütfen yükseğe çıkınca aşağıdakileri hor görmeyin bu bizim içinde geçerli saygılar

fener maçı bırakmayacak SİVASSPORUM SÖKE SÖKE ALACAk OKADAR kardeş[/QUOTE]yigido
ben seni çok iyi anlıyorum
senden de beni anlamanı rica ediyorum
senin trabzon hakkında ki bilgin sadece yüzeyseldir
benim de sivasspor hakkında bilgim azdır
haaa ortak payda nedir
çok vardır
inanın sayamam
amma bizim başımıza geldi ben bunu demek istiyorum
yoksa kimseyi küçük görmek mi
Allahın yarattıgı kimseyi hor görmedim görmemde
ister insan olsun ister hayvan
bunu bilin benim için yeterli
sevgi ve dua ile...

_DeReBeYi_ 19.01.2008 22:04

-->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

[B]Cayirtiiiii :)) Sen inanmazsan kimse inanmaz bir sivasli olarak yurekten inanacaksin olmazsada gurur duyacaksin ben sivasspordan gururduyorum sampiyon olmasada[/B]

[B][COLOR="Red"]Kırmızı ölüm olsun beyaz aşkımız herkese nasip olmaz Sivaslıyız Hamdolsun..!![/COLOR][/B]

HaSiVasLıM58 19.01.2008 22:05

[QUOTE=merkez_ismail;303270][B]Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...![/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]İsmail ReLax Sana yakışmıyor zaten nikimdn beni tanımıyorsun eski nikim olsa üzüleceksin biliyorum beni bırak bunca insana bunu diyemezsin..!![/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Saat gece 3.30 Dolaş dur o karakol senin bu karakol benim..''[/FONT][/B][/COLOR]

Bahattin 19.01.2008 22:07

sivasspor artik gonullerin sampiyonu onemli olan onun buraya kadar gelmesi ins bundan sonrada bole devam eder

puar 19.01.2008 22:09

bugunkü macı izledikten sonra...fenerin bize gol atmak değil kalemize geleceğini düşünmüyorum... ki onlar antep antalayadan gelecek sivasa
antalyada 15 derece sivasta -15 :)

RECEP_YÜKSEL 19.01.2008 22:10

[QUOTE=Anadolu61;303273]yigido
ben seni çok iyi anlıyorum
senden de beni anlamanı rica ediyorum
senin trabzon hakkında ki bilgin sadece yüzeyseldir
benim de sivasspor hakkında bilgim azdır
haaa ortak payda nedir
çok vardır
inanın sayamam
amma bizim başımıza geldi ben bunu demek istiyorum
yoksa kimseyi küçük görmek mi
Allahın yarattıgı kimseyi hor görmedim görmemde
ister insan olsun ister hayvan
bunu bilin benim için yeterli
sevgi ve dua ile...[/QUOTE]

[COLOR="Green"][B]bak gardaş benim lafım şahıs olarak sana değil ne kadarda olay yasansa benim içimde karadeniz insanına olan sevgim yok olmaz
hbazı gerçekleri yaşamak lazım anlamak için allah yolunuzu açık etsin ben yaşadıklarımı yazdım saygı ve dualarımla [/B][/COLOR]

Thai 19.01.2008 22:12

-->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

hürriyet.com.tr/spor sayfasında Sivassporumuzun galibiyeti sonrası bazı yorumları aktarıyorum...

Metin Hakverdi 19/01/2008 - 20:17

En önemlisi, Sivasspor şampiyon olamasada verdiği onurlu mücadeledir. Federasyondan ayrıcalıklı değillerdir. Sadece futbol oynamayı düşünürler. Onlar gönüllerin şampiyonlarıdır. Tebrik ederim...

GALATASARAYLIYIM LAKİN YARIŞI BURAYA KADAR TAŞIYAN SİVAS DİLERİM Kİ ŞAMPİYON OLUR G.SARAY ŞAMPİYON OLAMAZSA SİVAS OLSUN DEĞİL SİVAS OLAMAZSA BİZ OLALIM

süper yiğidolar gerçektende lig artık tad vermeye başladı hersene aynı şeyler oluyordu 3 istanbul takımı lig bityor yine aynı bu çok güzel oldu inşallah sonuna kadar böyle olur anadoludan çıksındahangi takım olursa olsun..

mehmet demir ('mehmetdemir' tüm yorumları) 19.01.2008 19:32:37
İnanmak güç geliyor ama işte zirvedesin Sivasspor..Bir G.Saraylı olarak şampiyonluğun size yakışacağına inanıyorum..Bu başarının tesadüf olmadığına inanıyorum.. Sevgiler

Mehmet Türkay ('turkay38' tüm yorumları) 19.01.2008 19:22:38
Yiğidolara tebrikler. Sıvasspor'a başarılarının devamını diliyorum. Mütevazi kadro ve kısıtlı imkanlarla özellikle üç büyüklere ders vereceklerine inanıyorum

Salih Kücük ('dinkdavasindasokgelisme' tüm yorumları) 19.01.2008 19:12:09
galatasarayli olarak tebrik ediyorum

ertor58 19.01.2008 22:12

[QUOTE=merkez_ismail;303270][B]Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...![/B][/QUOTE]

sen kimsin ki senin canını sıkacaz hamsi hayranı üstündeki trabzon formasını çıkar öyle gel fener hayranı seni. senden tarftar falan olmaz. sivas 4 S kuralına göre ya s... s... yada seve seve şampiyon olacak. senin gibi piyonlar anlamaz. bunu yaşından bütyüklere terbiuyesizlik yapma. turan abine saygılı ol. söylediklerinde senden başkası değil yaratık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29.