![]() |
--->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[QUOTE=burakkova;306288]adam sanki kötü birşey yapmış. bu ülkede milliyetçilik müslümanlık artık neden bir engel olarak algılanıyor. isteyerek de yapmadıysan helal olsun mehmet.[/QUOTE]
KARDEŞŞŞŞ. EĞER O ZİHNİYETLE YAPMIŞSA ( Kİ BEN İNANMIYORUM ) ELBETTE YANLIŞ. UNUTMA SPOR UN DİLİ DİNİ MİLLİYETİ IRKI BİRDİR.OLAYA BÖYLE BAKARSAN SİVASIMIZIN GEÇMİŞTE ÇEKTİĞİ ACILARI TEKRAR YENİDAN YAŞANMALI ŞEKLİNDE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ İMAA EDİYORSUN.KISACASI SİVASSPOR SİVALILARDAKİ KARDEŞLİĞİ BİRLİĞİ BERABERLİĞİ VARETME GİBİ BÜYÜK BİR MİSYON YÜKLENMİŞ. SİVASSPOR SAYESİNDDE SİVASLILAR ALEVİ SUNNİ LAZ ÇERKEZ DEMEDEN BİRBİRLERİNE KARDEŞCE DOSTCA YAKLAŞMAYA BAŞLADI. AMA SEN TAM BUNLARA TEZAT YANİ SANKİ KARDEŞLİĞİ İSTEMİYOR TAVRI SERGİLİYORSUN. TEKRAR SÖYLÜYORUM SPOR UN DİLİ DİNİ IRKI MİLLİYETİ BİRDİR.DOLASIYLA SİVASSPORU TÜM SİVASLILAR SEVİYOR. |
-->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
MEDYADA GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAN KİŞİLERİ TENZİ EDEREK,BU KİŞİ İLK ÖNCE NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ Bİ SORGULAMALI.YAYINLAMIŞ OLDUĞU KARELERİN FUTBOLLA HİÇ ALAKASI YOK.BU KİŞİ BU PLATFORMLARDA NASIL GÖREV ALIYOR ŞAŞIRDIM.FELAKET TELLALI ADAM.FUTBOLU YAZ BE ADAM OYNANAN GÜZEL OYUNU YAZ,SEN SPORU KADIN PROGRAMLARI İLE KARIŞTIRDIN SANIRIM,İNSANLARA SAĞLIKLI,TARAFSIZ,GERÇEK HABERLER ULAŞTIRMAK İÇİN UĞRAŞ.
|
VALLA YİĞİDOLAR ŞU ŞUNU DEMİŞ BU BUNU DEMİŞ BOŞVERİN BİZ YOLUMUZA BAKALIM ÇEKEMİYORLAR BİZİ
|
[B]Önümüzü kimse kesemez...!
Önümüzü kesmek isteyenlerin, arkalarını keseriz...![/B] |
Yha AbiLer Ne Resmi Ne konusu :s Bi AcıkLama yapsaydınıss. ?
|
By_Hunter : 4 Büyük Yok Abi :) Tek Büyük vaR .)
|
[B]bu yazarları anlamıyorum.nasıl bir mantık nasıl bir zihniyet bu kardeşimyawww.aklım almıyor.Sivastan ne kadar kuyruk acısı olan varmış ta haberimiz yokmuş vallahi.neyse allah büyük....[/B]
|
spikerdeki cesarete bakarmısın . Mecnun Başkana ceza verecekmisiniz M.Yıldız'a diye soruyor. Başkanda cevabını verdi tabi... "sadece gülüyorum"
ha bu arada osman tanburacı bizi orada gerçekten çok savundu. kendisinede teşekkür etmemiz lazım...harbi adammış..... |
akılları sıra sivassporlu futbolcuları politize olmuş gibi gösterip ülke genelinde oluşan sevgiyi ve ilgiyi kırmak!!unutmasınki bu takımda her ırktan ve meshepten oluşan futbolculardan oluşmuştur..böyle bizans oyunlarıyla bir yerlere yalakalık yaparak amaç sivassporun önünü tıkamak..çok salakça bir haber...
|
UĞRAŞIRSANIZ EKİME,UĞRAŞMAZSANIZ ?!
Velevki en yıldız Mehmet YILDIZ golünü attıktan sonra o nefis bozkurt işaretini yaptı,ki İNŞALLAH öyle yapmıştır,ne varki bunda bozulucak be hey gazeteci?yoksa sende sarozun işbirlikçi gazeticilerindensindi ondanmı YÜCE TÜRK MİLLETİNİN sembol işaretini görünce karnın ağrıyor?hem bu topraklarda ekmek yiyeceksin,hem bu toprakların insanlarına söveceksin!EDEP YAHU...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58. |