![]() |
--->: İSTANBULA VERECEK PUANIMIZ YOK
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;306868]İstanbul a verecek puan yok!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe’yi ve İstanbul takımlarını puansız göndereceklerini söyledi SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlı takımın genç hocası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları olduğunu ve mutlaka önlem alarak oynayacaklarını belirterek “Özel önlemler almazsanız yıldızları durdurmanız zor olabilir. Önlemler ile bu maçı kazanacağız. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Kazanırsak şehirdeki bütün insanların inanmışlığı ortaya çıkacaktır. En önemli rakiplerinizden 3 puan alıyorsunuz ve iç sahada Avrupa’da üst üste en başarılı takım olma şansı olacak. Daha da çok şeyler başarmak istiyoruz” diye konuştu.[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"] O gün inanın bana yenersek yeneceğizde benim takımım ŞAMPİYON Olmuş gibi sabaha kadar sevinçten yatamayacağım ..11/11 Düşünün borumu;Ogün İnşallah yenerizde Sivas şenlik havasına girer düğün misali davull Zurnalar çalınır Halaylar çekinir İnşallah oda olacak Haydi Sivas Gurbetçiler sizden gelecek haberi bekliyor 'sende git hemşerim sende'sende bu tarihi olaya şahit ollll.....[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]5058 Yaz gönder sende ŞAMPİYON ooollll....[/COLOR][/B][/FONT] |
-->: TERİM YAKIN TAKİPTE
Fatih hoca nihayet sivassporlu futbolcuları sıkı takibe aldı bence bizim takımdan her macta en az 4 tane futbolcu direk oynamalıdır
|
--->: FB`Yİ YENECEĞİZ
fenerbahçeli taraftarlardan birisi antumudur zantumudur nedir, oraya "ben Sivası sürekli seyrediyorum, maçlarını takip ediyorum, nasıl lider olduğunu anlamış değilim" diye bir msj yazmış.
len olm sen nerenle seyrediyon maçı?? :D bu hafta bide düzden seyret görürsün belki !!! :) :D |
Umarım şu Feneri yeneriz de büyük ses getiririz. Çünki kanallar şimdiden Sivastan canlı yayın istemeye başladılar. Bu maça çok önem veriyorlar. Hatta bazıları eğer Fener maçı alırsa yayın yapmayacaklar. Ama Sivas maçı alırsa gece saat 1 kadar Sivastan canlı yayınlar olacak. Bu yüzden bu maçı almamız lazım.
|
Bizler İnandık Sizde İnanın Bizim İçin Bu Maçi Alın!!
|
GERÇEKTEN çok ama çok sanlııız bulent hocamız gibi bir çalıştırıcıya sahip oldugumuz için... BEKLE BİZİ fenerbahçe 4.BÜYÜK GELDİ SİVASSPOR...
|
yeneceğiz feneri inşallah çok iyi olacak
|
umarım yeneriz <(!)??göster kendini yiğidocuklarım:P:P
|
çok güzel bir maç olacak. ve bu atmosfer yaşamak için süper bir maç olacak
|
-->: FB`Yİ YENECEĞİZ
Şüphesi olan Stada da gelmesin. Tv de seyretmesin. Hadi be Koçum yen şu şımarıkları....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |