![]() |
--->: HER GOLDE BİR SMS
atarız gollerii...
varmısnız yiğidolar...hani destek?? yoksa karşılıklımı seviyoruz?? |
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]ya arkadaşlar atmasına atarızda bu msj olayına çözüm geldimi bilgisi olan var mı çünkü hatlı olanlar atabiliyor benim kontörlü nasıl olcak bu iş bilgisi olan var mı napcaz ya???[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=şafak58_35;307515][B][COLOR="DarkOliveGreen"]ya arkadaşlar atmasına atarızda bu msj olayına çözüm geldimi bilgisi olan var mı çünkü hatlı olanlar atabiliyor benim kontörlü nasıl olcak bu iş bilgisi olan var mı napcaz ya???[/COLOR][/B][/QUOTE]
YOK YA DAHA ÇÖZÜM GELMEDİ BUNLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YOK. :confused: |
-->: HER GOLDE BİR SMS
güzel bir düşünce goleri bekliyoruz atlılan mesaj sayısı 20 bine ulaşmış diye duydum innşallah artar
|
yaa arkadaslar güzel fikirde yurtdisindan katilmak isteyenler ne yapacak?
|
kusura bakmasında Ben gurbetcilerde pek hareket göremiyorum...ne yardım yapıyolar nede resmi ürünleri alıyolar...
|
hadi bakalim her gole bir sms keske yurtdisindada olsaydi :(
|
[QUOTE=nL58;307541]hadi bakalim her gole bir sms keske yurtdisindada olsaydi :([/QUOTE]
bu konuda yurtdışındakilere ben çok kızıyom sivassporumuza yardım edilmiyor... bugun kayseri olsa sahip çıkarlar. |
uyuyan taraftar istemiyoruz... sevgimizi icraata geçirme zamanı gelmedimi yiğidolar?
|
[B][COLOR="DarkRed"]puar kardesim tebrik ederim katiliyorum sana cok guzel fikir ben varim .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45. |