SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   THE GUARDİAN`DAN ÖVGÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16179)

SenSetik 25.01.2008 09:32

--->: THE GUARDİAN`DAN ÖVGÜ

The Guardian ingilterenin en ciddi gazetelrinden birdir ve haber yaparken çok seçici davranır.. Benim güzel Sivasım bu gazeteye haber olmuş ama yazıııık benim medyamaki halen birkaç satırile bu gerçeği görmezden geliyorlar...

Türk medyasındaki devekuşları, çıkarın artık kafanızı kumun içinden !!!

HaSiVasLıM58 25.01.2008 10:00

[COLOR="DarkRed"][B]Eskilerden Atamızdan babamızdan dedelerimizden gördüğümüz;Hani eskiler bilir yaşmak çekerlerdi gelinlik yapar erkeğin ailesine hizmet yapar hatta ve hatta sofraya bile en son oturur istek ve arzuları karşılardı sofralarda...O bir örf dür adettir benim köyümde hala var;Baba ekmek ocagina girdimi bir toplanilir ayağa kalkilir;Saygi gösterilir;Sabah namazlara kalkılır dün babamla gidiyordum 'oysa şimdi ben babayım oğlumla gidiyorum yani biz buyuz adetimi ''Fakat Futbol da 3 Büyük adeti varki insanların onlarca yıldır hakkını yemiş'Vampir gb kanlarını emmiş'Nerden geldiği belli olmayan paralar'Akıl almaz Sarı Kırmızı kartlar'Artık TC Suçu bence çok büyük'Bu sene kime sorsan kim ŞAMPİYON Olur ya FB ya GS ya BJK Çünkü Federasyon adeta TC Belliğine yazmış Halk artık oda inanmış ADET Olmuş adeta ;Kime sorsan SİVAS ı yapmazlar yapmazlar 'Sanki bu 3 Büyük Padişah oğluda babadan oğula geçer gb her sene elbet birinden biri oluyor onun için;ANADOLU nun tek umudu bizleriz inanın ;şu an Millet diyor ya ''Sivas Şampiyon olmaz Kocaeli ne oldu geçmişe baksana yapmadılar demedilermi'eğer bizde olmazsak inanın bana bir kaç sene sonra bir takım şu anki yerimizde olur millette hevesde kalmaz inançda nedeni..?Kocaeli ve Sivas ı yapmadılar bu tkm hiç yapmazlar derler ve Anadolu artık başka şey düşünemez onun için SİVAS başaramazsa inanın kimseler başaramaz diye insanlarda bir düşünce var 'ALLAH yüzümü kara çıkarmaz inşallah..[/B][/COLOR]

Dağcı 25.01.2008 10:04

--->: The Guardian'dan Sivasspor'a övgü

[QUOTE=puar;307505]Elin oğlu orda yazıp inanıyor biz burdan inanmıyoz.[/QUOTE]

[B]Evet çok haklısın. Sivas'lı olan hemşehrilerimizin bir çoğu hala olayın farkında değiller...[/B]

Agcalli 25.01.2008 10:43

Fifadan sonra The Guardian'da Sivasa hakettiği değeri verdi haber yaptı ama bizim görsel basın, yazılı basın Sivassporun başarısını iki üç kelime ile, bir kaç dakikalık haberler geçiştirdiler. Bizimkilerin tek derdi var tiraj ve reyting. İnanın bana Türk futbolunun gelişmesi, Anadoludan lider çıkmasını hiç istemiyorlar. Çünki onlar için tek önemli şey var oda rantları.

LosT 25.01.2008 10:46

Büyüyeceğiz... .İnş..
SivasLı oLmak Bir Ayrıcalıktır.

puar 25.01.2008 10:55

sivassporum şampiyon olmasa bile bizlern baş tacıdır.

Buraq58 25.01.2008 11:48

[B]Vay Be O Kadar Ünlü Olduk Yanii...[/B]

Yiğiter 25.01.2008 11:52

-->: --->: THE GUARDİAN`DAN ÖVGÜ

[QUOTE=Buraq58;307849][B]Vay Be O Kadar Ünlü Olduk Yanii...[/B][/QUOTE]

hayır biz ünlü olmadık..gazete o haberi yaparak onurlu bir şekle büründü;)

metins 25.01.2008 12:07

türkiyede pek duyulmamaya geliyor ama saolsunlar habermizi yapıyorlar

58isa58 25.01.2008 12:19

Mecnun Başkanımızın dedikleri bir bir çıkıyor sıra yavas yavas Chelsea ninn SİVASA gelmesin de:))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:35.