SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   13 MilyonLuk Sivas 1 MiLyar YTL lik FB Karşısında (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16304)

cem 27.01.2008 12:07

--->: 13 TrilyonLuk Sivas 1 MiLyar ytl lik FB Karş

[QUOTE=Yigido58_NL;309753]Simdi burda 13 trilyonmu buyuk yoksa bir milyar ytl mi,yoksa yazilimda bir hata var.benim bildigim trilyon milyardan daha buyuk,ben bu baslikdan hicbirsey anlamadim,aciklarsan sevinirim[/QUOTE]

ANLASILMICAK BİŞİ YOK MİL YON YAZACANA TRILYON YAZMIS... YANLISLIK VAR ANLICAN...

Yigido58_NL 27.01.2008 12:09

[QUOTE=xpass;309740]15:45 de ben burada olacağım ..bakalım böyle iddialı konuşuyorsunuz yenilince ne kılıf bulacaksınız :))) ya arkadaşlar çıkarın şu at gözlüklerinizi artık :) karşınızdaki takım fb yaa ts değil antep değil ..FB.. fb sizi çok rahat yenecek güce ve tecrübeye sahip ..kırk yılın başı lider olduk diye kendinizi bişey sanmaya başladınız :) ama bugün sahada gerekli cevabı alacaksınız :))) 15:45 de görüşmek üzereeeee[/QUOTE]

Nasil bu kadar kendinizden emin olabiliyorsunuz anlamiyorum,futbol bu hicbirsey belli olmaz,hem neden antep,ts ile kiyaslaniyor fb,neden yenemeyelim biz feneri,asil siz cikarin at gozluklerini,kendi onunuzden baska biryeri goremiyorsunuz,varsa yoksa fb,gs,bjk,sizin gibi insanlarin yuzunden Turk futbolu biryere varamiyor,ama biz bu kotu talihi degistirecegiz insallah,ve buna fb`i yenerek baslayacagiz.
Siz nasil kendinizden emin konusabiliyorsaniz,bizde konusuruz,sizi dagitacaz Sivas 4 Eylulde....
Yuru Sivassporum gittigi yere kadar.

HaSiVasLıM58 27.01.2008 12:09

[QUOTE=Yigido58_NL;309753]Simdi burda 13 trilyonmu buyuk yoksa bir milyar ytl mi,yoksa yazilimda bir hata var.benim bildigim trilyon milyardan daha buyuk,ben bu baslikdan hicbirsey anlamadim,aciklarsan sevinirim[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşım ŞöyLe diyeyim 13 TriLyonLuk Sivas 1 ''KATRİLYONLUK''FB Karşısında yada yeni Rakam ''13 Milyon ytl SİVAS -1 MiLyar ytl li Fb''Karşısında Ben sadece En başta formda Anlaşılır Diye yazdım''Eski rakam Trilyon yazdım yeni rakmada sadece ytl beleirttim:D[/FONT][/B][/COLOR]

şafak58_35 27.01.2008 12:13

bu iş parayla deil yürekle olur çıkıp takım oynu oynarsan birlik olursan işte böle bizim gibi bi sonuç alırsın teşekkürler sivasım...umarım başarın daimi olur yıllarca türk futbolunda söz edilir ve yerini alırsın

Yigido58_NL 27.01.2008 12:15

[QUOTE=cem;309756]ANLASILMICAK BİŞİ YOK MİL YON YAZACANA TRILYON YAZMIS... YANLISLIK VAR ANLICAN...[/QUOTE]
Sagolasin bilgilendirdigin icin

Yigido58_NL 27.01.2008 12:17

[QUOTE=cem;309756]ANLASILMICAK BİŞİ YOK MİL YON YAZACANA TRILYON YAZMIS... YANLISLIK VAR ANLICAN...[/QUOTE]
Sagolasin bilgilendirdigin icin

HaSiVasLıM58 27.01.2008 12:21

[QUOTE=Yigido58_NL;309772]Sagolasin bilgilendirdigin icin,peki neden hatasini duzeltmiyor bu basligi yazan arkadas?[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Formu 1.sayfasını okumadın sanırım neyse ve ben yine söylüyorum trilyon dedim eski rakam dikkat et ''TRİLYON'' Ama ''1Milyar ytl'' (Ytl)İbareside kullandım anlaşılmayacak bir şey yok kasamızın 13 trilyon yani 13 milyon olduğumuzu hepimiz bilmemiz lazım ve nasıl düşünebilirsinizki Sivas ın kasası Fb den fazla az düşünseniz anlayacaksınızda neyde[/COLOR][/B][/FONT]

Hanefi63 27.01.2008 12:21

Allah yardimcilari olsun yuzlerimizi kara cikarmazlar insallah

EyüphanAydın 27.01.2008 12:39

[QUOTE=EyüphanAydın;309733][B]Bütçe Önemli Değil.Önemli Olan Mangal Yürekli Yiğidolarımız.Tamam Bir Yerde Bütçe Çok Çok Önemli Ama Fenerbahçenin 1 Milyar Dolar Bütçesi Var Diye Hiç Yenilmiyecekmi?Arkadaşlar Bu Fenerbahçeyi Gözümüzde Büyütmeyelim.Biz Bu Maçi Çıkıp Aslanlar Gibi Alacağiz.[/B][/QUOTE]

Dediğimi Yine Ayı Sözlerler Tekrarlıyorum.

Agcalli 27.01.2008 13:05

Abi Fenerbahçe Tv kaset geçiyor Sivastan ve bizim Sivaslı kızlar FB forması giymiş maça gelmişler. Çok moralim bozuldu bu kadar vurdumduymaz insan olur mu yav. Senin ilinin takımı lider olsun şampiyonluğa yürüsün sen hala İstanbul takımı yalakalıkları yapıyorlar. Yazıklar olsun sizin gibi Sivaslılara...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.