![]() |
--->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
Bende değişik,ama önemli bir konuya değineceğim.
Mesela Sivaslı bir hemşehrimiz siteye giriyor,güya Sivassporlu ama nicki ve avatarı Beşiktaşlı,Fenerbahçeli veya Galatasaraylı yani hangi takımı desteklediği belli değil kısacası;bir gönülde iki sevda olmaz,Sivaslıysan Sivassporu tutacaksın veya Sivassporu tutmuyorsan nickin ve avatarın yarım -yamalak hem Sivassporumuzu hemde diğer takımları çağrıştırmasın. Anadolu takımlarının sitesine böyle girseler üye olamazlar,bizim bu sitede de öyle bir kural olsun. lütfen önem gösterin saygılar.. |
YETER ARTIK!!!
ARTIK YETER SİTEMİZ HERKESE AÇIK RAKIP TRAFTARLARDAN BIR COK ARKADASIMIZ BIZI DESTEKLEDIKELERINI SOYLUYORLAR MORAL VERIYORLAR GUZEL TEMMENILERDE BULUNARAK SPORTMENCE BIR DAVRANIŞ GÖSTERIYRLAR
BAZI ART NIYETLILERDE MALESEFKI SITEMIZE UYE OLARAK AŞALIYICI ÖZLER,TEHTIT VARI YORUMLARDA BULUNUYORLAR BU TUR OLYLARDAN KURTULMAK İÇİN YENI UYE OLAN ARKADASLARIN KONU AÇMALARI VE YORUM YAZMALARINI SUREYE TABI OLMALI MESELA 1 HAFTA SONRA YORUM YAZSINLAR SİTE YÖNETİMİNİN BU KONU HAKKINDA ONLEM ALMASI GEREKIYOR BENCE... BU BENIM TAVSIYEM ARKADASLAR BU DURUMDAN RAHATSIZ OLAN BASKA ARKADASLAR VARSA ONLARDA TAVSIYEDE BULUNABILIR [COLOR="Red"]DESTEK OLAN TUM DOST RAKIP TARAFTAR UYELERE TEŞŞEKKÜRLER [/COLOR] |
--->: YETER ARTIK!!!
önemli konu. tartışılması gerekir.
|
ewet tartısılması ve sıte yonetımının onlem alması gerekıyor bende rahatsızım bu konuda
|
-->: YETER ARTIK!!!
SİTE YÖNETİCİSİ BİLİR KARDEŞİM......
|
by_hunter kardeşimizde yeni konu açmış konuyla ilgili bende daha önce dile getirmiştim böyle bir isteğimi. umarım olur.
|
-->: YETER ARTIK!!!
Sitede ceza yok, ihraç yok, uyarı hiç yok
Site yönetimi denetleme görevine dikkat etmeli, haklısın... |
-->: --->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
[QUOTE=ertor58;316108]by_hunter kardeşimizde yeni konu açmış konuyla ilgili bende daha önce dile getirmiştim böyle bir isteğimi. umarım olur.[/QUOTE]
ewet yorumda yazmıştım açtıgın konuya gardas ama anteplı bır arkadasın yorumunu okuyunca tekrardan açmak istedım konuyu, örnegin Genclik27 sabırsızlıkla bekleyecem sızlerı pazar gunu gunes dogmadan genclık27 dogacak ve antepı dar getırecez sıze |
[QUOTE=by_hunter;316100]ARTIK YETER SİTEMİZ HERKESE AÇIK RAKIP TRAFTARLARDAN BIR COK ARKADASIMIZ BIZI DESTEKLEDIKELERINI SOYLUYORLAR MORAL VERIYORLAR GUZEL TEMMENILERDE BULUNARAK SPORTMENCE BIR DAVRANIŞ GÖSTERIYRLAR
BAZI ART NIYETLILERDE MALESEFKI SITEMIZE UYE OLARAK AŞALIYICI ÖZLER,TEHTIT VARI YORUMLARDA BULUNUYORLAR BU TUR OLYLARDAN KURTULMAK İÇİN YENI UYE OLAN ARKADASLARIN KONU AÇMALARI VE YORUM YAZMALARINI SUREYE TABI OLMALI MESELA 1 HAFTA SONRA YORUM YAZSINLAR SİTE YÖNETİMİNİN BU KONU HAKKINDA ONLEM ALMASI GEREKIYOR BENCE... BU BENIM TAVSIYEM ARKADASLAR BU DURUMDAN RAHATSIZ OLAN BASKA ARKADASLAR VARSA ONLARDA TAVSIYEDE BULUNABILIR [COLOR="Red"]DESTEK OLAN TUM DOST RAKIP TARAFTAR UYELERE TEŞŞEKKÜRLER [/COLOR][/QUOTE] kesinlikle katılıyorum...sadece konu açma değil cevap yazmaları içinde bir sınır konulmalı...gerekirse hepimiz belli süreler dahilinde ceza alıp bu cezayı çekmeye razı olacaz... kışkırtıcı mesajlar yazan arkadaşlar en azaından belli süreler ceza almalı... site yönetiminin son haftalarda bu konuda daha duyarlı olduğunu ben görüyorum... nacizane benim teklifim üye olunduğunda ilk 1-2 hafta yazılabilecek mesaj sayısına kota (günlük limit) uygulanırsa çak daha iyi olur......Sivasspora gönül verenler zaten bunu makul karşılacaktır... fikirlerimizin dikkate alınması dileğiyle.........saygılar |
[B]Bende Katılıyorum,
Ama Site Yönetimi Gerçekten Çok İyi İşler Yapıyor,Kendileri Elinden Gelenin En İyisini Yapıyor. Bzı Üyelerimiz Var Konuyla İlgili Alakası Olmayan Bİşeyler Yazıyor. üstteki Ne Yazarsa Aynısını Yazıyor.Bence 30 Harften Az Yazınca Kabul Edilmiyor Ya Bence Bunun Daha Çok 60-90 Arası Olabilirse Çok İyi Olur Diye Düşünüyorum.Site Yönetimimiz Yanlış Anlamasın.Gerçekten Çok İyiler.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12. |